Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar slm her an takipteyim bi kac topigim var gezdigim her hamile haberine srvinip umud ediyorum benimde bat tarihi 10 haziran insallah bu ay hamile kalmisimdir 3. Denemem olcak banada dua edermisiniz bebisli haberlerle gelip buralara neler yaptigimi ayrintili olarak anlatmak banada nasip olsun

Canim benimde bugün bat tarihim dünden beri test yapıyorum silik çıkıyo eğer adet olmazsam yarin kan verecem. Sen ne zaman test yapmayi düşünüyosun

Yok canim adet olmadım adet oldum saniyorum lavaboya gidiyorum bişey yok bugün de test yaptim silikti. Yarina kadar olmazsam hemen kan verecem
Canimcim bugünkü testide atasana bi bakıyım kız yarın büyük gün ayy bol yukselisli beta hcg ler inşallah kuzum bende bugün doktora gittim

Selammm kızlar bende bu ay ilk defa klomene başladım inşallah ay sonuda güzel haberi alırım hayırlısıyla... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarımdasınız..
Amin canm insallah alırız benim bu ay 2. Kullanimim yani yatın basliycam

Yok canim adet olmadım adet oldum saniyorum lavaboya gidiyorum bişey yok bugün de test yaptim silikti. Yarina kadar olmazsam hemen kan verecem
Bende en son hamileligimde hep regl oldum saniodum hatta ise giderken ped takiodum nolur nolmaz diye sonra bi baktim meger hamilemisim gerci sonra 2 aylik kaybettim malesef...
seninde inss var bebisin cnm sen cok ii dinlen ve bence ramazan ayindayiz oruc tutuyosanda mutlaka biranonce kan ver ve orucu tutma beslenmeye ihtiyaciniz olcak

Rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda canim.. bende pedle geziyorum heran olacak gibiyim ama simdilik bişey yok kanda pozitifi görürsem rahatlayacam

Canim benimde bugün bat tarihim dünden beri test yapıyorum silik çıkıyo eğer adet olmazsam yarin kan verecem. Sen ne zaman test yapmayi düşünüyosun
Canim ben ayin 10 unda adet olmazsam 11 haziranda tapayim diyorum az kaldi sikayim disimi diyorum ama ne yapmam lazim karar vermedim hala yada sabahmi yapsam var elumde gebelik testi 5 tane

Eki Görüntüle 2006383 canim tam net cikmadi ama resimde bugün ki testimde böyleydi
Valla canm ben net örüyor ve bugünde böyle çıkmışsa sen kesin kesin hamilesin ama bebek çok küçük canm hayırlı olsun kuzum çok sevindim çok darısı başıma ben de bugün doktora gittim bana düşük yapmışsın dedi ama gebelik tam olusucakken yarıda sonlanmis şimdi yine klomen verdi yarın basliycam işte 5 gün sonra gidicem tekrar bu arada bugün öğrendim benim iki yumury varmış allahım inşallah bu y tutar yaa

Aa cok gecmis olsun canim benim ya.. Insallah bu ay yüzün güler.

Düşük oldugu belliydi zaten geçmiş olsun canim. Benim umudum yok ama sancim yoğunlaştı adet sancim cok canim yaa kirmizilar gelecek galiba

Kızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün bacakların ve kasıklarım çok agrıyor adet belirtisi mi

Düşük oldugu belliydi zaten geçmiş olsun canim. Benim umudum yok ama sancim yoğunlaştı adet sancim cok canim yaa kirmizilar gelecek galiba
Sagol canmbenm yine klomen verdi doktor yatkn basliycam bu ay okur insallaha ya Kız sus ağzından yel alsın gelmez gelmez inşallah sancı soguktandir belki usutmus olmayasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…