Dünden beri nerdeyse kk da ki bütün konulari okudum canimCanim arastir bak adet sancisi yeni hamilelerde olur. Sen gonluni ferah tut
Canim gebelik belirtiside olabilir adet belirtiside olabilir. Bata kac gun varKızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün bacakların ve kasıklarım çok agrıyor adet belirtisi mi
Aynen cnm bende okumustumDünden beri nerdeyse kk da ki bütün konulari okudum canimbiliyorum ama yinede kendime söz geciremiyorum hatta 9. Haftaya kadar adet sancisi ceken olmuş
Canim adet belirtisi degil daha cok erken igne olmuştun demi sen. Onun etkisidir bendede oldu hatta böbreklerime vurdu agrisiKızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün bacakların ve kasıklarım çok agrıyor adet belirtisi mi
Testim yok kuzum başka yaa sabaha kadar gelmezse kirmizilar kan verecem direk sağlık ocagindaAynen cnm bende okumustumyarin hayirli haberlerini bekliyoruzz.. Yarin sabah tekrar bi test yap
Senin klomen kullandigin ilk ayindi dimi canimTestim yok kuzum başka yaa sabaha kadar gelmezse kirmizilar kan verecem direk sağlık ocaginda
Evet canım. SeninSenin klomen kullandigin ilk ayindi dimi canim
Canım benim adet düzensiz 14 gün olsun kan verecegimCanim gebelik belirtiside olabilir adet belirtiside olabilir. Bata kac gun var
Evet canım 31 mayısta iğne oldum sen hamile misinCanim adet belirtisi degil daha cok erken igne olmuştun demi sen. Onun etkisidir bendede oldu hatta böbreklerime vurdu agrisi
Benimde canimEvet canım. Senin
O zaman kesin ignenin etkisi canim. Bilmiyorum kuzum testlerim silik çıkıyo bugün de adet günüm dü henüz olmadim yarin kan verecemEvet canım 31 mayısta iğne oldum sen hamile misin
Senin kaç günün var kuzum bataBenimde canimrabbim yuzumuze baksin insallahhh
Yani diyorum ya adet sancısı yeni hamile kalındığında olan ağrı aynını yüzden kadınlar ayırt edemiyor adet olcam diye korkuyorsun canm korkma inşallah var senin bebişBildigin adet sancisi oluyo canim üşütmeyle alakasi yok
Cumartesi catlama ignesi olacam canim. Daha cook var :)Senin kaç günün var kuzum bata
İnşallah vardir canim tabikide paylasirim hemde hemeenn :):)Yani diyorum ya adet sancısı yeni hamile kalındığında olan ağrı aynını yüzden kadınlar ayırt edemiyor adet olcam diye korkuyorsun canm korkma inşallah var senin bebiş
Ayy canim yaa hadi bakalim hayırlısı olsun inşallah bi daha kullanmak zorunda kalmazsin bu ay tutar bebişinCumartesi catlama ignesi olacam canim. Daha cook var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?