- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Yaa insallaah canim yaa.. Bu ayda olmazsa asilama isticem artık.. Daha fazla bekleyecek takatim kalmadiiAyy canim yaa hadi bakalim hayırlısı olsun inşallah bi daha kullanmak zorunda kalmazsin bu ay tutar bebişin
Ignenin etkisi canim o bende bu ay ilk defa klomen kullandim catlatma ignesi oldum aşırı sancim oldu ignenin etkisi gecene kadar sürer dahaKızlar sali agksamı çatlama iğnesi oldum iki gündür aşırı derecede akıntı m oluyo sarımsı da var normal mı ne demek oluyo bu ay ilk klomen ve çatlama iğnesi tedavim birde çok kasiklarm da batma oluyo ozellikle sagimda
Kaç yaşindasin ne kadarlik evlisin canimYaa insallaah canim yaa.. Bu ayda olmazsa asilama isticem artık.. Daha fazla bekleyecek takatim kalmadii
21yasindayim 2senelik evliyim canim, sen?Kaç yaşindasin ne kadarlik evlisin canim
22 yaşındayım bende canim. 10 ay bitti 11. Aydayim evlilikte :)21yasindayim 2senelik evliyim canim, sen?
Yıldönümüzü 3kisi kutlayacaksiniz insallah22 yaşındayım bende canim. 10 ay bitti 11. Aydayim evlilikte :)
Ayyy inşallah kuzum yaaYıldönümüzü 3kisi kutlayacaksiniz insallah
Daha ultrasonda görünmez ki kese için çok erken canım kanda bile çok düşük bi degerle görünürKızlarrrr acil durum benim 10. Günüm bugün iğneden sonra yazmıştım zaten bacağım da kırmızı damarlar çıktı yarın dokroruma gitsem ulturosonla bakarmı kese oluşmuşmu hamilelik varmı diye ona göre bacağındaki şey için doktora gitmem gerekiyor
geçmiş olsun cnmmm insallahhh buay güzel haberler alırızzz pes etmek yok o bebek bu göbüşe gelecek diyip devamValla canm ben net örüyor ve bugünde böyle çıkmışsa sen kesin kesin hamilesin ama bebek çok küçük canm hayırlı olsun kuzum çok sevindim çok darısı başıma ben de bugün doktora gittim bana düşük yapmışsın dedi ama gebelik tam olusucakken yarıda sonlanmis şimdi yine klomen verdi yarın basliycam işte 5 gün sonra gidicem tekrar bu arada bugün öğrendim benim iki yumury varmış allahım inşallah bu y tutar yaa
yerleşme ağrısıdır oooo sen endişelenme güzel düşünürmüsün lütfennnAdet olmazsam yarin sabah verecem canim. Birden giriyo sancilar ondan korktum
Daha cokkk erken keseyim bile doktorlar 5 haftadan önce göremiyorlar canm benm ama bacakların için git çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etsinKızlarrrr acil durum benim 10. Günüm bugün iğneden sonra yazmıştım zaten bacağım da kırmızı damarlar çıktı yarın dokroruma gitsem ulturosonla bakarmı kese oluşmuşmu hamilelik varmı diye ona göre bacağındaki şey için doktora gitmem gerekiyor
Nen canm gelecek inşallah bugün bismillah deyip ilaca başlıyorumgeçmiş olsun cnmmm insallahhh buay güzel haberler alırızzz pes etmek yok o bebek bu göbüşe gelecek diyip devam
Heycanla bekliyorum kuzumİnşallah vardir canim tabikide paylasirim hemde hemeenn :):)
Verdim canim az önce 3 3.30 arası cikacakmis sonuçlarceylin-46 verdinmi kan canım
hadi 3,5 olsunn yaaa merakdan ölcemVerdim canim az önce 3 3.30 arası cikacakmis sonuçlar
Bende canimm yaahadi 3,5 olsunn yaaa merakdan ölcem
Oo daha varmış ee doktor bise dedimi peki genel olarak canmVerdim canim az önce 3 3.30 arası cikacakmis sonuçlar
BendeeeeeeBende canimm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?