Belki dozu düşük gelmiştir canım. Sonraki ay tekrar deneMrb kizlar 2-6 haziran tarihinde klomen kuallandim 9unda kontrole gittim ama hic yumurtam gelismemis hayattan soğudum bi andahayirlisi artik
Doktorumda 3-4 ay kullanilabilir dedi bakalım ben hemen olacak die hevesleniyordum ilk ay hamile kalan cok o yuzden hayal kırıklığına uğradım nasip herseyBelki dozu düşük gelmiştir canım. Sonraki ay tekrar dene
Maşallah canim inşallah o gunleride görürsün. Ben kani saglik ocaginda verdim o yüzden doktorla gorusmedim ama.kan negatif çıkacak diye hissediyorumBugün oğlumla kızımın karnelerini almaya gittik okadar güzel bi duyguki2cok çabuk buyuyolar allahım inşallah uni mevzjnlarinida görmeyi nasip etsin inşallah Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu kuzumceylin-46
Ayy kuzum hayırlı birşey söyle niye kendini negatif e alıştırmak istyosunki yapma ya lütfen canm benim pozitif hissettt pozitif zaten canm benim bugün kaçıncı günün iğneden sonraMaşallah canim inşallah o gunleride görürsün. Ben kani saglik ocaginda verdim o yüzden doktorla gorusmedim ama.kan negatif çıkacak diye hissediyorum
bence pozitif cıkcakMaşallah canim inşallah o gunleride görürsün. Ben kani saglik ocaginda verdim o yüzden doktorla gorusmedim ama.kan negatif çıkacak diye hissediyorum
Bende öyle diyorumda uzmese kendini iyi olcak var yani net hamile bencebence pozitif cıkcak
17. Günüm canim iğnenin sen kacinci gün adet olmustunAyy kuzum hayırlı birşey söyle niye kendini negatif e alıştırmak istyosunki yapma ya lütfen canm benim pozitif hissettt pozitif zaten canm benim bugün kaçıncı günün iğneden sonra
Canm ben 17. Günde adet oldum yani tam geçen ay adet günümden 1 gün önce geçen ay 6 mayısta olmuştum bu ay 5 mayısta oldum bugünde klomene başladım bakalım bu ay pozitifi de ben görürüm inşallah canm ya sonuç daha çıkmadı demi senin17. Günüm canim iğnenin sen kacinci gün adet olmustun
canım iğnenin etkisi kalmaz artık bana doktorum iğneyi 7. sinde vuruldum 19 unda kan vermeye çağırdı öle olsa cagırırmı17. Günüm canim iğnenin sen kacinci gün adet olmustun
bence sen hemen test yapKızlar mrb. bende geçen ay ilk defa klomen kullandım normlade pazartesi hastalanmam lazımdı ama henüz adet olmadım acaba ilaç gecikme yaparmı test yapmaya korkuyorum her defasında ümitlerim yıkılıyor diye bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
çıkar demi testle sonuçta adetim geciktibence sen hemen test yap
varsa cıkar cnmmm bence evde varsa hemen yap bizede at resminiçıkar demi testle sonuçta adetim gecikti
varmı hiç belirtin kasık ağrın mide bulantın hafif bas dönemn veya göğüs sisliği falanişteyim şimdi cnm olmazsa akşama alım da yapim içim rahatlasın varsa var yoksa yok artık hayırlısı
valla pek bi değişiklik yok ama ara sıra kasık mı karın mı ağrı var gibi de yok gibide anlamadımvarmı hiç belirtin kasık ağrın mide bulantın hafif bas dönemn veya göğüs sisliği falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?