Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün oğlumla kızımın karnelerini almaya gittik okadar güzel bi duyguki2cok çabuk buyuyolar allahım inşallah uni mevzjnlarinida görmeyi nasip etsin inşallah Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu kuzum ceylin-46

Mrb kizlar 2-6 haziran tarihinde klomen kuallandim 9unda kontrole gittim ama hic yumurtam gelismemis hayattan soğudum bi anda hayirlisi artik

Maşallah canim inşallah o gunleride görürsün. Ben kani saglik ocaginda verdim o yüzden doktorla gorusmedim ama.kan negatif çıkacak diye hissediyorum

Maşallah canim inşallah o gunleride görürsün. Ben kani saglik ocaginda verdim o yüzden doktorla gorusmedim ama.kan negatif çıkacak diye hissediyorum
Ayy kuzum hayırlı birşey söyle niye kendini negatif e alıştırmak istyosunki yapma ya lütfen canm benim pozitif hissettt pozitif zaten canm benim bugün kaçıncı günün iğneden sonra

Ayy kuzum hayırlı birşey söyle niye kendini negatif e alıştırmak istyosunki yapma ya lütfen canm benim pozitif hissettt pozitif zaten canm benim bugün kaçıncı günün iğneden sonra
17. Günüm canim iğnenin sen kacinci gün adet olmustun

17. Günüm canim iğnenin sen kacinci gün adet olmustun
Canm ben 17. Günde adet oldum yani tam geçen ay adet günümden 1 gün önce geçen ay 6 mayısta olmuştum bu ay 5 mayısta oldum bugünde klomene başladım bakalım bu ay pozitifi de ben görürüm inşallah canm ya sonuç daha çıkmadı demi senin

benim erken tespit edilmesi lazım olduğu için evdeki testlere bırakmıoruz kan veriyorum hemen

Kızlar mrb. bende geçen ay ilk defa klomen kullandım normlade pazartesi hastalanmam lazımdı ama henüz adet olmadım acaba ilaç gecikme yaparmı test yapmaya korkuyorum her defasında ümitlerim yıkılıyor diye bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

bence sen hemen test yap

işteyim şimdi cnm olmazsa akşama alım da yapim içim rahatlasın varsa var yoksa yok artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…