Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün 17. Günüm bakalim ne olacak sonuç

ceylin-46 kiz hayirli bebisli haberlerle gel sabahtan beri seni bekliyorum ne olur rabbim bu ay yuzune gulsun seninde bizlerinde su mubarek gunleri hatirina hayirlisiyla rabbim kalbimizdekini bahsetsin bizlere ogrendigin gibi yaz kuzum azicik mutlu olalim sayende

testte nasıl çıktı yaa ozamann cıkmayıp hamile olanı gördüm ama cıkıp olmayanı bilemedim acaba seninde askaile gibi olmasın düşük falan gibi
Öyle olsa kan tahlilim az da olsa yüksek cikardi canim yok İşte testlerede guvenmiyorum sancimda var bugün adet olurum kesin

Öyle olsa kan tahlilim az da olsa yüksek cikardi canim yok İşte testlerede guvenmiyorum sancimda var bugün adet olurum kesin
benimde cok moralim bozuldu cunku sana cokda umut verdim kesin hamilesin diyee inşşş olacak canım Allah bizede nasip edicek bi zamanı var

benimde cok moralim bozuldu cunku sana cokda umut verdim kesin hamilesin diyee inşşş olacak canım Allah bizede nasip edicek bi zamanı var
İnşallah canim ama böyle olunca umudum azaliyo. Şimdi tekrar doktora gidecem yine ugrasacam yanii

İnşallah canim ama böyle olunca umudum azaliyo. Şimdi tekrar doktora gidecem yine ugrasacam yanii
seni çok ii anlıorum inan insan usanıor üzülüor ne kadar ağladığımı bilmiorum bilee ama var bir zamanı böyle düşünmek lazım her ne kadar bende düşünemesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…