Ignenin etkisinin kalmadığını biliyorum canim sadece igneden sonra kaçıncı gün adet olugunu merak ettimcanım iğnenin etkisi kalmaz artık bana doktorum iğneyi 7. sinde vuruldum 19 unda kan vermeye çağırdı öle olsa cagırırmı
Benimde bugün 17. Günüm bakalim ne olacak sonuçCanm ben 17. Günde adet oldum yani tam geçen ay adet günümden 1 gün önce geçen ay 6 mayısta olmuştum bu ay 5 mayısta oldum bugünde klomene başladım bakalım bu ay pozitifi de ben görürüm inşallah canm ya sonuç daha çıkmadı demi senin
Ne zaman cikacak canim sonucBenimde bugün 17. Günüm bakalim ne olacak sonuç
Benim sabah erkenden gelmişti kanamam senin bebiş var kuzum gelmesin inşallah eee sonuç çıktımı halen hastanedemisinBenimde bugün 17. Günüm bakalim ne olacak sonuç
Ay evet vallaAyyy valla burda herkes heyecanla senden gelecek mutlu sonucu bekliyoruz canmmmceylin-46
cok şaşırdım yaaa hayırlısııKizlaarrr negatif kan sonucum 0.100
yaaa tuhhh cok uzuldum moral bozma yola devam kucagimiza alana kadar yılmak yokKizlaarrr negatif kan sonucum 0.100
testte nasıl çıktı yaa ozamann cıkmayıp hamile olanı gördüm ama cıkıp olmayanı bilemedim acaba seninde askaile gibi olmasın düşük falan gibiKizlaarrr negatif kan sonucum 0.100
Öyle olsa kan tahlilim az da olsa yüksek cikardi canim yok İşte testlerede guvenmiyorum sancimda var bugün adet olurum kesintestte nasıl çıktı yaa ozamann cıkmayıp hamile olanı gördüm ama cıkıp olmayanı bilemedim acaba seninde askaile gibi olmasın düşük falan gibi
Böyle negatif görünce moralim çok bozuluyooyaaa tuhhh cok uzuldum moral bozma yola devam kucagimiza alana kadar yılmak yok
benimde cok moralim bozuldu cunku sana cokda umut verdim kesin hamilesin diyee inşşş olacak canım Allah bizede nasip edicek bi zamanı varÖyle olsa kan tahlilim az da olsa yüksek cikardi canim yok İşte testlerede guvenmiyorum sancimda var bugün adet olurum kesin
İnşallah canim ama böyle olunca umudum azaliyo. Şimdi tekrar doktora gidecem yine ugrasacam yaniibenimde cok moralim bozuldu cunku sana cokda umut verdim kesin hamilesin diyee inşşş olacak canım Allah bizede nasip edicek bi zamanı var
seni çok ii anlıorum inan insan usanıor üzülüor ne kadar ağladığımı bilmiorum bilee ama var bir zamanı böyle düşünmek lazım her ne kadar bende düşünemesemdeİnşallah canim ama böyle olunca umudum azaliyo. Şimdi tekrar doktora gidecem yine ugrasacam yanii
Şuan bişey dusenemiyorum beynim donduseni çok ii anlıorum inan insan usanıor üzülüor ne kadar ağladığımı bilmiorum bilee ama var bir zamanı böyle düşünmek lazım her ne kadar bende düşünemesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?