Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum iyi dileklerin için çok sağol ama negatif çıktı malesef olmadi yine

İnşallah canım amin
Yaaa canim benim üzlme noluurr.. Vakti zamanı degilmis demekki Verende Allah alanda Allah.. Ben her adet oldugumda cok üzülüyorum ve cok dikkat ediyorum agzimdan cikan kelimelere.. Haşa isyana kadar geliyo insan bazen rabbim suan imtihan ediyo bizi. Eger niye olmadi herkes hamile kaliyo ben kalamiyorun Allah bana vermiyo gibi tarzdan konusursak Allahin gucune gider ve daha fazla imtihanlara tabi tutar bizi.

Üzülme, güclü ve metanetli ol. Elbet bizde bu sınavdan imtihandan hayırlısıyla cıkacaz.. Sadece biraz sabr canim....

Keşke öyle olsaydi ama degil iste hatta adetimde geliyoo
Hadi bee canm benim ya inan çok üzüldüm stres yapma allah büyüktür inşallah bu ay olur canm belki beraber hamiş oluruz inşallah Rabbim duy sesimizi kuzum bu ay da klomene basliyacakmisin ha bide kanaman oldumu

İnşallah canim çok sağol moral veriyosunuz bana iyi ki varsiniz mecbur sabredecem cabalayacam yapacak bişey yok hayırlısı olsun kuzum

Hadi bee canm benim ya inan çok üzüldüm stres yapma allah büyüktür inşallah bu ay olur canm belki beraber hamiş oluruz inşallah Rabbim duy sesimizi kuzum bu ay da klomene basliyacakmisin ha bide kanaman oldumu
Doktora gidecem pazartesi büyük ihtimal yine başlarım ikinci ay daha etkiliymis inşallah kaliriz

Doktora gidecem pazartesi büyük ihtimal yine başlarım ikinci ay daha etkiliymis inşallah kaliriz
İnşallah kuzum inşallah bende bu aydan umutluyum valla cunku ilk gebeligime ilk aydan değil 2. Ayda hamile kalmistim inşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay hamiş oluruz canm benim

Kızlar dün çarşida gezerken bitane bebis kiyafeti aldım.. Dayanamadım cook tatlıydi.. Eşime hala göstermedim. Adet günümü bekliyorum eger hamile oldugumu ögrenirsem kıyafetin üzerine "ben geliyorum BABACIGIM" yazip vermeyi dusunuyorum insallah nasip olur Allahimmmm

Ayy canm inşallah ya ne güzel düşünmüşsün ama süper bi sürpriz olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…