Negatif sonucumAyyy valla burda herkes heyecanla senden gelecek mutlu sonucu bekliyoruz canmmmceylin-46
Kuzum iyi dileklerin için çok sağol ama negatif çıktı malesef olmadi yineceylin-46 kiz hayirli bebisli haberlerle gel sabahtan beri seni bekliyorum ne olur rabbim bu ay yuzune gulsun seninde bizlerinde su mubarek gunleri hatirina hayirlisiyla rabbim kalbimizdekini bahsetsin bizlere ogrendigin gibi yaz kuzum azicik mutlu olalim sayende
Negatif çıktı canim yaaa
Bence şaka yapiyosun şaka de nolur pozitif çıktı deNegatif sonucum
Keşke öyle olsaydi ama degil iste hatta adetimde geliyooBence şaka yapiyosun şaka de nolur pozitif çıktı de
SENİN KLOMENLE İLKMİYDİKeşke öyle olsaydi ama degil iste hatta adetimde geliyoo
Evet canim ilkSENİN KLOMENLE İLKMİYDİ
SAKIN BIRAKMA DEVAM ET OLURMU YUMURTALIKLAR Bİ UYARILDI TEDAVİYİ DOKTORUN DEMEDİĞİ SÜRECE BIRAKMA BENCEEvet canim ilk
Yok birakmayacam ikinci ay daha etkiliymis zatenSAKIN BIRAKMA DEVAM ET OLURMU YUMURTALIKLAR Bİ UYARILDI TEDAVİYİ DOKTORUN DEMEDİĞİ SÜRECE BIRAKMA BENCE
ALLAH IM DOĞRU ZAMANDA NASİP EDER İNŞŞ HEPİMİZEEEYok birakmayacam ikinci ay daha etkiliymis zaten
İnşallah canım aminALLAH IM DOĞRU ZAMANDA NASİP EDER İNŞŞ HEPİMİZEEE
Yaaa canim benim üzlme noluurr.. Vakti zamanı degilmis demekki Verende Allah alanda Allah.. Ben her adet oldugumda cok üzülüyorum ve cok dikkat ediyorum agzimdan cikan kelimelere.. Haşa isyana kadar geliyo insan bazenİnşallah canım amin
Hadi bee canm benim ya inan çok üzüldüm stres yapma allah büyüktür inşallah bu ay olur canm belki beraber hamiş oluruz inşallah Rabbim duy sesimizi kuzum bu ay da klomene basliyacakmisin ha bide kanaman oldumuKeşke öyle olsaydi ama degil iste hatta adetimde geliyoo
İnşallah canim çok sağol moral veriyosunuz bana iyi ki varsiniz mecbur sabredecem cabalayacam yapacak bişey yok hayırlısı olsun kuzumYaaa canim benim üzlme noluurr.. Vakti zamanı degilmis demekki Verende Allah alanda Allah.. Ben her adet oldugumda cok üzülüyorum ve cok dikkat ediyorum agzimdan cikan kelimelere.. Haşa isyana kadar geliyo insan bazenrabbim suan imtihan ediyo bizi. Eger niye olmadi herkes hamile kaliyo ben kalamiyorun Allah bana vermiyo gibi tarzdan konusursak Allahin gucune gider ve daha fazla imtihanlara tabi tutar bizi.
Üzülme, güclü ve metanetli ol. Elbet bizde bu sınavdan imtihandan hayırlısıyla cıkacaz.. Sadece biraz sabr canim....
Doktora gidecem pazartesi büyük ihtimal yine başlarım ikinci ay daha etkiliymis inşallah kalirizHadi bee canm benim ya inan çok üzüldüm stres yapma allah büyüktür inşallah bu ay olur canm belki beraber hamiş oluruz inşallah Rabbim duy sesimizi kuzum bu ay da klomene basliyacakmisin ha bide kanaman oldumu
İnşallah kuzum inşallah bende bu aydan umutluyum valla cunku ilk gebeligime ilk aydan değil 2. Ayda hamile kalmistim inşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay hamiş oluruz canm benimDoktora gidecem pazartesi büyük ihtimal yine başlarım ikinci ay daha etkiliymis inşallah kaliriz
İnşallah canım tek dilegim buİnşallah kuzum inşallah bende bu aydan umutluyum valla cunku ilk gebeligime ilk aydan değil 2. Ayda hamile kalmistim inşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay hamiş oluruz canm benim
Ayy canm inşallah ya ne güzel düşünmüşsün ama süper bi sürpriz olur benceKızlar dün çarşida gezerken bitane bebis kiyafeti aldım.. Dayanamadım cook tatlıydi.. Eşime hala göstermedim. Adet günümü bekliyorum eger hamile oldugumu ögrenirsem kıyafetin üzerine "ben geliyorum BABACIGIM" yazip vermeyi dusunuyoruminsallah nasip olur Allahimmmm
Insallah yapmak nasib olur canim benimAyy canm inşallah ya ne güzel düşünmüşsün ama süper bi sürpriz olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?