Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum iyi dileklerin için çok sağol ama negatif çıktı malesef olmadi yine
Sif sana bakmak icin girip ciktim hep cok uzuldum kendim negatif gormus gibi oldum canim sakin pes etme gelecek ay umutlar benimde bat yarin bak ben test bile yapamiyorum korkudan gelirse adet gelsin diye

Sif sana bakmak icin girip ciktim hep cok uzuldum kendim negatif gormus gibi oldum canim sakin pes etme gelecek ay umutlar benimde bat yarin bak ben test bile yapamiyorum korkudan gelirse adet gelsin diye
Sağol canim benim yok pes etmem çünkü herseyden çok istiyorum bebegimin olmasini. İnsallah sen hamilesindir forumun ilk hamişi sen ol

Sağol canim benim yok pes etmem çünkü herseyden çok istiyorum bebegimin olmasini. İnsallah sen hamilesindir forumun ilk hamişi sen ol
Insallah kuzum rabbim bu ay uygun gormustur insallah ne diyim ki nasip neyse onu yasiyoruz evet insanin morali cok bozuluyo bebim 2 ay once ki topikteki arkadaslar bi cogu hamis kaldi arada onlarada yaziyorum onlarin mutluluguyla mutlu oluyorum napim insallah bu ay adet olmam da hamis olurum

ALLAHIM hayallerimi, emeklerimi boşa cikartmasinn...
Nasil olmus kizlaarr cok tatliss dimi

Eklentiler

• IMG_20170609_171819974.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah kuzum adet olmazsin test yap istersen yarin

İnşallah kuzum adet olmazsin test yap istersen yarin
Yok yarinda yapmiycam cok kotu yikiliyorum adet olnayi bekliycem canim yada 12 sinde de olmazsam o zaman yapcam varsa adet olmam yoksa olurum nasil olsa 5 tane gebelik testi var elimde ama birini yapmaya cesaretim yok

Ayy bu nekadar tatlı canm benim ins
Canm benm ne kadar tatlı bir şey bu allahım inşallah bu elbisenin sahibi bebişin mujdesini alırsın bu ay kuzum inşallah canm benm ne kadarlık evlisin yaş kaç nerde otrysn canm

Ayy bu nekadar tatlı canm benim ins

Canm benm ne kadar tatlı bir şey bu allahım inşallah bu elbisenin sahibi bebişin mujdesini alırsın bu ay kuzum inşallah canm benm ne kadarlık evlisin yaş kaç nerde otrysn canm
Innsalllahh canim Allahh razi olsunnn
2yillik evliyim 21yasindayim :) aslen istanbulluyum iş geregi mersinde bir köyde oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…