Sif sana bakmak icin girip ciktim hep cok uzuldum kendim negatif gormus gibi oldum canim sakin pes etme gelecek ay umutlar benimde bat yarin bak ben test bile yapamiyorum korkudan gelirse adet gelsin diyeKuzum iyi dileklerin için çok sağol ama negatif çıktı malesef olmadi yine
Sağol canim benim yok pes etmem çünkü herseyden çok istiyorum bebegimin olmasini. İnsallah sen hamilesindir forumun ilk hamişi sen olSif sana bakmak icin girip ciktim hep cok uzuldum kendim negatif gormus gibi oldum canim sakin pes etme gelecek ay umutlar benimde bat yarin bak ben test bile yapamiyorum korkudan gelirse adet gelsin diye
Sen bizden önce öğreneceksin kuzum hamiş olduğunu inşallahInsallah yapmak nasib olur canim benim
Insallah kuzum rabbim bu ay uygun gormustur insallah ne diyim ki nasip neyse onu yasiyoruz evet insanin morali cok bozuluyo bebim 2 ay once ki topikteki arkadaslar bi cogu hamis kaldi arada onlarada yaziyorum onlarin mutluluguyla mutlu oluyorum napim insallah bu ay adet olmam da hamis olurumSağol canim benim yok pes etmem çünkü herseyden çok istiyorum bebegimin olmasini. İnsallah sen hamilesindir forumun ilk hamişi sen ol
Ya insallahh yaaaSen bizden önce öğreneceksin kuzum hamiş olduğunu inşallah
Daha hamile kalmadan cinsiyetide belirlemişsin sen cok tatliALLAHIM hayallerimi, emeklerimi boşa cikartmasinn...
Nasil olmus kizlaarr cok tatliss dimi
Ovu testlerine aldırış etme canim hatta bu ay yapmada nasil olsa doktor kontrolundesin gerek yok büyür merak etmeYa insallahh yaaa
Yarin doktora gidecem. Az once ovulosyon testi yaptim 2.ci cizgi hala silik. Yumurtalarm buyumedimi acaba
İnşallah kuzum adet olmazsin test yap istersen yarinInsallah kuzum rabbim bu ay uygun gormustur insallah ne diyim ki nasip neyse onu yasiyoruz evet insanin morali cok bozuluyo bebim 2 ay once ki topikteki arkadaslar bi cogu hamis kaldi arada onlarada yaziyorum onlarin mutluluguyla mutlu oluyorum napim insallah bu ay adet olmam da hamis olurum
Aslinda tabiki önce rabbimin taktiri ama hep oglum olsun istemisimdir.. Niyeyse kiz kiyafeti aldim daha cekici geldiDaha hamile kalmadan cinsiyetide belirlemişsin sen cok tatli
Yok yarinda yapmiycam cok kotu yikiliyorum adet olnayi bekliycem canim yada 12 sinde de olmazsam o zaman yapcam varsa adet olmam yoksa olurum nasil olsa 5 tane gebelik testi var elimde ama birini yapmaya cesaretim yokİnşallah kuzum adet olmazsin test yap istersen yarin
Canim cok tatli bisey bu insallah bu suprizi yapmayi nasip etsin bu ay rabbim sana bakarsin kiz olur giymesi bile nasip olur ayyy ne guzel gozlerinden kalpler cikti resmenALLAHIM hayallerimi, emeklerimi boşa cikartmasinn...
Insallahh canim yaaCanim cok tatli bisey bu insallah bu suprizi yapmayi nasip etsin bu ay rabbim sana bakarsin kiz olur giymesi bile nasip olur ayyy ne guzel gozlerinden kalpler cikti resmen
Ayy bu nekadar tatlı canm benim insALLAHIM hayallerimi, emeklerimi boşa cikartmasinn...
Canm benm ne kadar tatlı bir şey bu allahım inşallah bu elbisenin sahibi bebişin mujdesini alırsın bu ay kuzum inşallah canm benm ne kadarlık evlisin yaş kaç nerde otrysn canmALLAHIM hayallerimi, emeklerimi boşa cikartmasinn...
Innsalllahh canim Allahh razi olsunnnAyy bu nekadar tatlı canm benim ins
Canm benm ne kadar tatlı bir şey bu allahım inşallah bu elbisenin sahibi bebişin mujdesini alırsın bu ay kuzum inşallah canm benm ne kadarlık evlisin yaş kaç nerde otrysn canm
Himm daha taze gelinmissin ne iş yapıyorsun canm bende yaş 30 izmirde yaşıyorum aslen erzurumluyum kuzumInnsalllahh canim Allahh razi olsunnn
2yillik evliyim 21yasindayim :) aslen istanbulluyum iş geregi mersinde bir köyde oturuyoruz
Memnun oldum ablacimm :)Himm daha taze gelinmissin ne iş yapıyorsun canm bende yaş 30 izmirde yaşıyorum aslen erzurumluyum kuzum
Bende cok memnun oldum canm Yok tatlım ben malesef çalışmıyorum 11 yıllık evliyim bende kaç kardeşsiniz canmMemnun oldum ablacimm :)
Kuran kursu ogretmeniyim esim imam.
sen calisiyormusun?
Masallah 11 yıl :) insallah bizde o gunleri goruruz.. 3kardesiz. 2Ablam varBende cok memnun oldum canm Yok tatlım ben malesef çalışmıyorum 11 yıllık evliyim bende kaç kardeşsiniz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?