Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah 11 yıl :) insallah bizde o gunleri goruruz.. 3kardesiz. 2Ablam var
Amin canm insallah kalabaliklasarak görürsünüz bende 2 yılın sonunda hamile kalmıstım ilk gelin olduğumda 2 kişiydik sonra 3 olduk ondan 2 yıl sonra 4 ondan yine 2 yıl sonra 5 kişi olduk şimdi tam 6 kisinolalim son olsun diyoruz eee malum yaş 30 şimdide hamile kalmak istyrm ama olmuyor 1 yıldır mayısta klomne başladım ama ilk ay olmadı hu 2. Ayim klomenle inşallah tutar bu ay ya bu arada canm benim kardeşim yok ablamda yok ben tekim o yüzden çok zor tek olmak cocuklarım kardeşiz kalmasın istemem ondan bu bebek merakım kuzum allah ablalarini bağışlasın size canm

Kızlar ben geldim yine bugün gittim sağlık ocağına hani test yaparlar mı diye bugün iğneden sonra 10. Günüm hatırladınız umarım . kasık agrım var bi de bugün çok sarı akıntım geldi gögüslerime dokunamıyorum . sarı akıntı neden olur

Yani gebelik oluncada akinti coağlıyo 5 gün daha sabret sonra pozitif olcak inşallah kuzum

Ay canim benim olsun ne guzel yaa. Bakabilecek gucun varsa dogur tabiki...
Senin gibi annelere cok imreniyorum ne guzel cocuktan hic usanmiyorlar..
Bazilari 2.ciyi bile cok görüyo
Bende Allahim verdigi surece 4 5tane dusunuyorum

Yok yarinda yapmiycam cok kotu yikiliyorum adet olnayi bekliycem canim yada 12 sinde de olmazsam o zaman yapcam varsa adet olmam yoksa olurum nasil olsa 5 tane gebelik testi var elimde ama birini yapmaya cesaretim yok
Bende öyle diyorum senin gibi ama sonra dayanamayip yapiyorum canim yapma bi kaç gün daha

Bebis yerlesiyodur insallahhh hadi senden bari hayirli haberler alalim

Ay canim benim olsun ne guzel yaa. Bakabilecek gucun varsa dogur tabiki...
Senin gibi annelere cok imreniyorum ne guzel cocuktan hic usanmiyorlar..
Bazilari 2.ciyi bile cok görüyo
Bende Allahim verdigi surece 4 5tane dusunuyorum
Kiz biz bu A Askaile gibi olamayiz bacim cocuga doymuyo maşallah biz bir taneyi dogursaydik hayirlisiyla :)

Merhaba kızlar bende otrivelle iğne 6 günüm sizlerle dertleserek test tarihimi beklemek istedim inşallah bebeklerimiz bizimle olur herkse sağlıklı bebekleri bu ayın yuzusuyu hürmetine inşallah

Kızlar yine kaşık ağrım var ya offf akıntı desen fazlasıyla bu iğne beniehvettii
Canim daha once hic catlatma ignesi vurdurmadim. Klomen bitti bugun kontrolum vardi iki tane yumurtam olusmus 15 mm pazartesi sabahtan gel igneni yapalim dedi etkileri neler oluyor anlatir misin ona gore hazirlikli olayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…