- 5 Haziran 2017
- 82
- 43
- 3
- 37
Hosbuldum yerli benim Hikayem biraz uzun 29 yaşındayım 11 yıl olucak evliliğim çok şükür bir kızım var ellerinizden öper.ama zorlu mücadelem ilk evliligimin 6 ayında hamile kaldığımi zannederek dış gebelik gecirmem le başladı çok şükür ameliyatsiz anlattım sonrasında 2 sene sonra kendiligimden hamile kaldım sonra kızım 4 yasindaykne tekrar istedik fakat 1 sene sonra tekrar dış gebelik geçirdim yine ameliyat olmadan anlattım fakat şuanda hem pko hemde tek tüpüm kapalı muhtemelen bu ay sadece 1 yumurta ile.otrivelle vurumdum 7.gune girdim sizlere beraber bir umut bekliyorumHosgeldin canim kendinden bahset biraz.:)
Nekadarlik evlisin kac yasindasin
Ay canim benim neler yaşamışsın.. Rabbim birdaha yaşatmasın bu sefer saglikli bir gebelik gecirirsin insallahhhh..Hosbuldum yerli benim Hikayem biraz uzun 29 yaşındayım 11 yıl olucak evliliğim çok şükür bir kızım var ellerinizden öper.ama zorlu mücadelem ilk evliligimin 6 ayında hamile kaldığımi zannederek dış gebelik gecirmem le başladı çok şükür ameliyatsiz anlattım sonrasında 2 sene sonra kendiligimden hamile kaldım sonra kızım 4 yasindaykne tekrar istedik fakat 1 sene sonra tekrar dış gebelik geçirdim yine ameliyat olmadan anlattım fakat şuanda hem pko hemde tek tüpüm kapalı muhtemelen bu ay sadece 1 yumurta ile.otrivelle vurumdum 7.gune girdim sizlere beraber bir umut bekliyorum
Canim bide hangi şehirde oturuyosunBenimki Rabia cnm :)
Mersinde canim senCanim bide hangi şehirde oturuyosun
Amin canım benim hep beraber inşallahAy canim benim neler yaşamışsın.. Rabbim birdaha yaşatmasın bu sefer saglikli bir gebelik gecirirsin insallahhhh..
Maraş kuzum. Yakin olmayi isterdim cok isindim sanaMersinde canim sen
Ay canim benim Allah razi olsun ❤Maraş kuzum. Yakin olmayi isterdim cok isindim sana
Rabbim versin inşallah senide sevindirsin olur canm benim stres yapma hani diyolar ya çocuk engel herşeye diye oysaki insanın evladı olsun evde eblat kokusu olsun dünyaya bedel bence rabbim sana çifter çifter versin kuzumAy canim benim olsun ne guzel yaa. Bakabilecek gucun varsa dogur tabiki...
Senin gibi annelere cok imreniyorum ne guzel cocuktan hic usanmiyorlar..
Bazilari 2.ciyi bile cok görüyo
Bende Allahim verdigi surece 4 5tane dusunuyorum
Sende iyiki varsın canmİnşallah canım benim iyiki varsınız
Kuzum benm adım Kübra
Canım üzülme demekle olmuyor ama üzülme. Allah en hayırlı zamanda verecek hepimize buna inanalım. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışKizlaarrr negatif kan sonucum 0.100
Umudunu kaybetme canimm daha kac gun var bata?Kizlar dayanamdim test yaptim bu gun adet gunum diye malesef negatif cikti yeni ay yeni umutlar nasip degilmis demek napalim insallah gelecek aya umud edicem ama hic umudum yok artik
Bu gun canim 10 haziran bat tam gununde test yaptim cis testi :) ama yokUmudunu kaybetme canimm daha kac gun var bata?
Kuzum pazartesiye kadar bekle eğer adet olmazsan kan testi verBu gun canim 10 haziran bat tam gununde test yaptim cis testi :) ama yok
Kübra ablacim benim zamanım yogun geciyor.. Sabah cocuklara ders veriyorum, öglen kadinlara mukabele okuyorum..
Canim herkesin bünyesi bir olmuyo. Benim ablamin adeti 3gun gectikten sonra idrat testi negatifti. 5gun gectikten sonra pozitif oldu. Bazen idrara gec yansıyo. Sen yine pozitif dusun pozitif olsunBu gun canim 10 haziran bat tam gununde test yaptim cis testi :) ama yok
Himm anladım canm benim ne güzel bi işin var senin inşallah bugün güzel sonuçlar alırsın canm buarada sana bişey sorcam catlatma ignesi orucu bozar mı acaba yaKübra ablacim benim zamanım yogun geciyor.. Sabah cocuklara ders veriyorum, öglen kadinlara mukabele okuyorum..
Simdide doktora gidiyorum bakalim catlama ignesi vercekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?