Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin canim kendinden bahset biraz.:)
Nekadarlik evlisin kac yasindasin
Hosbuldum yerli benim Hikayem biraz uzun 29 yaşındayım 11 yıl olucak evliliğim çok şükür bir kızım var ellerinizden öper.ama zorlu mücadelem ilk evliligimin 6 ayında hamile kaldığımi zannederek dış gebelik gecirmem le başladı çok şükür ameliyatsiz anlattım sonrasında 2 sene sonra kendiligimden hamile kaldım sonra kızım 4 yasindaykne tekrar istedik fakat 1 sene sonra tekrar dış gebelik geçirdim yine ameliyat olmadan anlattım fakat şuanda hem pko hemde tek tüpüm kapalı muhtemelen bu ay sadece 1 yumurta ile.otrivelle vurumdum 7.gune girdim sizlere beraber bir umut bekliyorum

Ay canim benim neler yaşamışsın.. Rabbim birdaha yaşatmasın bu sefer saglikli bir gebelik gecirirsin insallahhhh..

Ay canim benim olsun ne guzel yaa. Bakabilecek gucun varsa dogur tabiki...
Senin gibi annelere cok imreniyorum ne guzel cocuktan hic usanmiyorlar..
Bazilari 2.ciyi bile cok görüyo
Bende Allahim verdigi surece 4 5tane dusunuyorum
Rabbim versin inşallah senide sevindirsin olur canm benim stres yapma hani diyolar ya çocuk engel herşeye diye oysaki insanın evladı olsun evde eblat kokusu olsun dünyaya bedel bence rabbim sana çifter çifter versin kuzum

Kizlar dayanamdim test yaptim bu gun adet gunum diye malesef negatif cikti yeni ay yeni umutlar nasip degilmis demek napalim insallah gelecek aya umud edicem ama hic umudum yok artik

Kübra ablacim benim zamanım yogun geciyor.. Sabah cocuklara ders veriyorum, öglen kadinlara mukabele okuyorum..
Simdide doktora gidiyorum bakalim catlama ignesi vercekmi
Himm anladım canm benim ne güzel bi işin var senin inşallah bugün güzel sonuçlar alırsın canm buarada sana bişey sorcam catlatma ignesi orucu bozar mı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…