- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Yok ablacim besin değeri taşımayan ilaclar orucu bozmaz. Ben araştırdım baya. Bozsaydi bugun niyetlenmeyecektimHimm anladım canm benim ne güzel bi işin var senin inşallah bugün güzel sonuçlar alırsın canm buarada sana bişey sorcam catlatma ignesi orucu bozar mı acaba ya
Tamam canm sagolasin allah razı olsun bende çarşamba yada cuma günü iğne vurulabilirimde 9 günlerde niyetli olucam onda n sordum bende nasipse yarın oruca devammmYok ablacim besin değeri taşımayan ilaclar orucu bozmaz. Ben araştırdım baya. Bozsaydi bugun niyetlenmeyecektim
Tamam canm sagolasin allah razı olsun bende çarşamba yada cuma günü iğne vurulabilirimde o günlerde niyetli olucam onda n sordum bende nasipse yarın oruca devammm
Insallah canim allah hepinizden razi olsunCanim herkesin bünyesi bir olmuyo. Benim ablamin adeti 3gun gectikten sonra idrat testi negatifti. 5gun gectikten sonra pozitif oldu. Bazen idrara gec yansıyo. Sen yine pozitif dusun pozitif olsun
Simdi herseyin tedavisi var canim uzme kendini insallah buyurKızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mmcarsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende
Oyyy kuzum benim üzülme sakın bak bu ay olmazsa diğer ay olur daha güçlü güzel ilaclar var famera var mesela herseyin caresi var benim yumurtam büyüdü de noldu sanki. Olmadi yumurta gelistirici igneler var onu yapar olur yani canini sıkmaKızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mmcarsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende
Çok yan etkisi var canim bende vuruldugu günden itibaren sancı yapti özellikle böbreklerime vurdu kisiden kisiye degisir ama etkisi yoğunKizlar catlatma ignesi vucudunuzda ne gibi etkiler yaratti ?
Adet sancisi çekiyorum ondan sesim cikmiyo
Kirmizilar gelmedikce ümitsizlik yok canimBu gun canim 10 haziran bat tam gununde test yaptim cis testi :) ama yok
Sagol canim üzülüyorum ama yapacak bişey de yok malesef inşallah gelecek ayaCanım üzülme demekle olmuyor ama üzülme. Allah en hayırlı zamanda verecek hepimize buna inanalım. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
İnsallah canim inşallahSagol canim üzülüyorum ama yapacak bişey de yok malesef inşallah gelecek aya
Canım hemen bozma moralini moralle oluyor bu işler. Kac tane kullanmıştın günde. Tedavi değiştirilir farklı şeyler kullanılır hemen ümitsizliğe kapılmaBugun 14.cü günüm ve klomene ragmen sadece 1tane 9mm boyutunda yumurtam gelismis
Gunde 2kullanmistimCanım hemen bozma moralini moralle oluyor bu işler. Kac tane kullanmıştın günde. Tedavi değiştirilir farklı şeyler kullanılır hemen ümitsizliğe kapılma
Bence aşilamadan önce yumurta gelistirici igneyi konuş doktorunla canımGunde 2kullanmistimaşilama istiyorum ben klomenle falan ugrasmak istemiyorumartik
Dogru diyosun canimBence aşilamadan önce yumurta gelistirici igneyi konuş doktorunla canım
Canım gebelik testini boşver sen adet olmazsan evi taşımadan önce doktora git ona göre ev yerlestirirken daha dikkatli olursunKizlar adet olursam ben de de igne yontemine gecocek doktor benim tam gunumde klomenle olgunlasiyo yumurtalar catliyoda yinede olmuyo sans iste bana doktorum gecen pazartesi yumurta catlamis rahimde kalinlasmis adet olmazsan 13 unde gel dedi ama test negatif ciktigi icin acaba pazartesimi gitsem diyorum sali evimi tasiycam cunki off kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?