Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ablacim besin değeri taşımayan ilaclar orucu bozmaz. Ben araştırdım baya. Bozsaydi bugun niyetlenmeyecektim
Tamam canm sagolasin allah razı olsun bende çarşamba yada cuma günü iğne vurulabilirimde 9 günlerde niyetli olucam onda n sordum bende nasipse yarın oruca devammm

Kızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mm carsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende

Kizlar catlatma ignesi vucudunuzda ne gibi etkiler yaratti ?

Kızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mm carsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende
Simdi herseyin tedavisi var canim uzme kendini insallah buyur

Oyyy kuzum benim üzülme sakın bak bu ay olmazsa diğer ay olur daha güçlü güzel ilaclar var famera var mesela herseyin caresi var benim yumurtam büyüdü de noldu sanki. Olmadi yumurta gelistirici igneler var onu yapar olur yani canini sıkma

Kizlar adet olursam ben de de igne yontemine gecocek doktor benim tam gunumde klomenle olgunlasiyo yumurtalar catliyoda yinede olmuyo sans iste bana doktorum gecen pazartesi yumurta catlamis rahimde kalinlasmis adet olmazsan 13 unde gel dedi ama test negatif ciktigi icin acaba pazartesimi gitsem diyorum sali evimi tasiycam cunki off kafamda deli sorular

Canım gebelik testini boşver sen adet olmazsan evi taşımadan önce doktora git ona göre ev yerlestirirken daha dikkatli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…