Çok zormuş bu bebek işi hamile kalmak ben nisanliyken hemen kalacagimi düşünüyodumDogru diyosun canim
Aynen canim aynenn.. Hatta evlendigim ilk hafta korunduk. 3 4 sene cocuk dusunmuyoduk. 1hafta sonra esim istemeye basladi, bende heveslendim tabi. Hemen hamile kalacağımı zannediyordum ki, 2sene olmus hala tık yokÇok zormuş bu bebek işi hamile kalmak ben nisanliyken hemen kalacagimi düşünüyodum
Haklisin canim ben adet olmazsam pazartesi doktora gideyimCanım gebelik testini boşver sen adet olmazsan evi taşımadan önce doktora git ona göre ev yerlestirirken daha dikkatli olursun
Bende cuma gunu ayni sonuçla karşılaştım hic yumurtam gelişmemiş pazartesi tekrar gideceğim herşeyin hayirlisi ALLAH kucağımızı boş birakmasinKızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mmcarsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende
Kacinci günüydü ve kac mm yumurtan olmustu canimBende cuma gunu ayni sonuçla karşılaştım hic yumurtam gelişmemiş pazartesi tekrar gideceğim herşeyin hayirlisi ALLAH kucağımızı boş birakmasin
Ben evlendigim ilk günden beri istiyodum hatta ilk geceden hamile kalanlarada imreniyodum keşke bende öyle olsam diyodum :) ama evlenince eşim istemedi korundu hemen evlenir evlenmez cocukmu olur dedi ilk adetimi olana kadar korunduk sonra ben eşime dedim ki bi daha adet olmak istemiyorum dedim ondan sonra başladık calismalara ama gördük ki öyle canimizin isteyince olmuyomuşAynen canim aynenn.. Hatta evlendigim ilk hafta korunduk. 3 4 sene cocuk dusunmuyoduk. 1hafta sonra esim istemeye basladi, bende heveslendim tabi. Hemen hamile kalacağımı zannediyordum ki, 2sene olmus hala tık yok
Bazen diyorum, insan ağzından çıkanla imtihan olunurmuş ya, biz 3 sene istemiyoruz deyince Rabbimin gücüne mi gitti de bizi imtihan ediyor
Hadi bakalım senden güzel haberler duyariz inşallah. Bugün ignenin kacinci günü canımHaklisin canim ben adet olmazsam pazartesi doktora gideyim
Aynen canim benden sonra evlenen herkes dogurduBen evlendigim ilk günden beri istiyodum hatta ilk geceden hamile kalanlarada imreniyodum keşke bende öyle olsam diyodum :) ama evlenince eşim istemedi korundu hemen evlenir evlenmez cocukmu olur dedi ilk adetimi olana kadar korunduk sonra ben eşime dedim ki bi daha adet olmak istemiyorum dedim ondan sonra başladık calismalara ama gördük ki öyle canimizin isteyince olmuyomuş
Yok be yavru ben sabah test yaptim negatif bu gun 10 haziran bat gunumdu test negatif cikti bide klomen kullandim bu ay ama 19 mayista hsg rahim filmi cekildi diye doktor ovitrelle vurmadi bana bu ay yumurtamda catladi kontrolde gordu rahim duvarida kalinlasmisti ama adet olmazsan gel dedi nerdeeeeee test soledi yok diyeHadi bakalım senden güzel haberler duyariz inşallah. Bugün ignenin kacinci günü canım
Ignenin etkisi çok fena yaaa
Aynen canim banada soruyolar aynısını sizeeeeeneeee diye bağırasim geliyoo. Allah tan ümit kesilmez kuzumAynen canim benden sonra evlenen herkes dogurdubutun tanidiklarim 2.ye hamile..
Biz suanki oturdugumuz yere yeni tasindik 3ay oluyo. Burası bildigin köy :) herkes haliyle soruyo bebek yokmu daha diye.. Cıldırıyorum artık her sorduklarinda cigerim parcalaniyo
Bu ayda ümidimi kaybettim ben...
Dur bakiyim adetin geldimi ya da sancin varmiYok be yavru ben sabah test yaptim negatif bu gun 10 haziran bat gunumdu test negatif cikti bide klomen kullandim bu ay ama 19 mayista hsg rahim filmi cekildi diye doktor ovitrelle vurmadi bana bu ay yumurtamda catladi kontrolde gordu rahim duvarida kalinlasmisti ama adet olmazsan gel dedi nerdeeeeee test soledi yok diye
Insallah canim benim insallah..Aynen canim banada soruyolar aynısını sizeeeeeneeee diye bağırasim geliyoo. Allah tan ümit kesilmez kuzum
Yok adetimde gelmedi adet sancimda yok canimDur bakiyim adetin geldimi ya da sancin varmi
Bu iyi bişey canim. Yumurta catlayali kaç gün oldu biliyomusunYok adetimde gelmedi adet sancimda yok canim
13.gunu gittim canim hic yok gibi birsey dedi doktorum bakalım çarşambaya bari 1 tane olsun olsaKacinci günüydü ve kac mm yumurtan olmustu canim
Kuzum bende catlatma ignesini 24 mayista olmustum 25 te çatlamışti hemen hemen ayni dönemde çatlamış bence umut var sende bak ben adet oldum normalde seninde olman gerekirdiCanim 22 mayis pazartesi doktora gitmistim 18 mm di ve bana 24 mayis carsambadan itibaren iliskiye basla dedi bende bol bol yaptim 5 haziran yine gittim doktora yumurta catlamis ve rahim duvari kalinlasmis dedi adetime 5 gun vardi ama bugun ayin 10 u adet olmam lazimdi bende sabaah test yaptim negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?