Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zormuş bu bebek işi hamile kalmak ben nisanliyken hemen kalacagimi düşünüyodum
Aynen canim aynenn.. Hatta evlendigim ilk hafta korunduk. 3 4 sene cocuk dusunmuyoduk. 1hafta sonra esim istemeye basladi, bende heveslendim tabi. Hemen hamile kalacağımı zannediyordum ki, 2sene olmus hala tık yok
Bazen diyorum, insan ağzından çıkanla imtihan olunurmuş ya, biz 3 sene istemiyoruz deyince Rabbimin gücüne mi gitti de bizi imtihan ediyor

Kızlar moralim cok bozukkk... Sol tarafta hic yumurta gelismemis. Sag tarafta da 1tane gelismis 9mm carsamba tekrar gel dedi.. Eger 18mmye ulaşmazsa ilac verecem adet olacaksin dediii... Yumurta tembelligi varmis bende
Bende cuma gunu ayni sonuçla karşılaştım hic yumurtam gelişmemiş pazartesi tekrar gideceğim herşeyin hayirlisi ALLAH kucağımızı boş birakmasin

Ben evlendigim ilk günden beri istiyodum hatta ilk geceden hamile kalanlarada imreniyodum keşke bende öyle olsam diyodum :) ama evlenince eşim istemedi korundu hemen evlenir evlenmez cocukmu olur dedi ilk adetimi olana kadar korunduk sonra ben eşime dedim ki bi daha adet olmak istemiyorum dedim ondan sonra başladık calismalara ama gördük ki öyle canimizin isteyince olmuyomuş

Aynen canim benden sonra evlenen herkes dogurdu butun tanidiklarim 2.ye hamile..
Biz suanki oturdugumuz yere yeni tasindik 3ay oluyo. Burası bildigin köy :) herkes haliyle soruyo bebek yokmu daha diye.. Cıldırıyorum artık her sorduklarinda cigerim parcalaniyo
Bu ayda ümidimi kaybettim ben...

Hadi bakalım senden güzel haberler duyariz inşallah. Bugün ignenin kacinci günü canım
Yok be yavru ben sabah test yaptim negatif bu gun 10 haziran bat gunumdu test negatif cikti bide klomen kullandim bu ay ama 19 mayista hsg rahim filmi cekildi diye doktor ovitrelle vurmadi bana bu ay yumurtamda catladi kontrolde gordu rahim duvarida kalinlasmisti ama adet olmazsan gel dedi nerdeeeeee test soledi yok diye

Aynen canim banada soruyolar aynısını sizeeeeeneeee diye bağırasim geliyoo. Allah tan ümit kesilmez kuzum

Dur bakiyim adetin geldimi ya da sancin varmi

Canim 22 mayis pazartesi doktora gitmistim 18 mm di ve bana 24 mayis carsambadan itibaren iliskiye basla dedi bende bol bol yaptim 5 haziran yine gittim doktora yumurta catlamis ve rahim duvari kalinlasmis dedi adetime 5 gun vardi ama bugun ayin 10 u adet olmam lazimdi bende sabaah test yaptim negatif cikti

hani dusunuyorumda 28 mayista kesin catlamistir hatta o gune bile kalmamis olabilir 1 2 gun oncede catlamis olabilir cunki 28 nisandan sonra ovulasyon testleri hep silik cikti ordan biliyorum ama 24 ten 28 e kadar baya baya koyuydu ovi testleri

Kuzum bende catlatma ignesini 24 mayista olmustum 25 te çatlamışti hemen hemen ayni dönemde çatlamış bence umut var sende bak ben adet oldum normalde seninde olman gerekirdi

Canim senin adet gunun kaciydi olman gereken yada gecen ay ayin kacinda oldun ben 13 mayista adet oldum 28 gunde 1 olan bi insanim en fazla atarsa 1 atar illa gelir ole duzenliyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…