Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalim yarinda olmazsam pazartesi giderim bi firsatim olursa ev tasiycam ondan korkuyorum bide yoksa gelsinde yeni aya calisayim bosuna bekletmesin bu kirmizilar beni

Benim hem sagda hem solda 1 er tane yumurtam vardi ama kapan kadinlar degiliz ki hemen tutalim her yolu denedim bu ay valla elimde sansim olsa o spermleri aninda tuplere yolluycam ama ole bi guc kuvvet kudret yok bizde o yuzden allahin dedigi oluyo kabulleniyosun insallah cok bekletmesin

Canim senin adet gunun kaciydi olman gereken yada gecen ay ayin kacinda oldun ben 13 mayista adet oldum 28 gunde 1 olan bi insanim en fazla atarsa 1 atar illa gelir ole duzenliyim yani
12 mayista olmuştum canim bu ay 9 haziran benim günüm de gecmiyo seninde bugün oluyo evet adetin inşallah gelmez

12 mayista olmuştum canim bu ay 9 haziran benim günüm de gecmiyo seninde bugün oluyo evet adetin inşallah gelmez
Seninde duzenlimiydi cnm sen de test yaptin dimi sende benim gibi negatifti takipteydim cunki cok uzulmustum ben hatirliyorum zaten hamile kalmayan kimi ogrensrm icin aciyo bu aydami ya diye

Seninde duzenlimiydi cnm sen de test yaptin dimi sende benim gibi negatifti takipteydim cunki cok uzulmustum ben hatirliyorum zaten hamile kalmayan kimi ogrensrm icin aciyo bu aydami ya diye
Düzenli canim. Benim idrar testim silikti hemde ikisi kan testim negatif çıktı

Haha aynen canim yaa elimde olsa spermleri kendi ellerimle koyacam tüplere ama imkansiz işte.. Allaha dua etmekten ve tevekkul etmekten baska caremiz yok..

Mıknatıs gibi olan kadınlara cok sasırıyorum ya her istedigi ay hamile kaliyolar. Aahh ahh sabrr sabırr... Ne diyelim :) tevekkeltü alallah....

Ya kızlar aklıma takıldı dün gece. Bu yumurtlama çatlama olayı bana çok karışık geliyor bi bilen anlatsın gözünüzü seveyim .

Ay baktım başka videolara da. Anlamadığım şu benim yumurtam geç mi çatlıyor acaba 16. Gün (perşembe) gittiğimde 18 mm di. 22 ye gelince çatlayacaksa bu da tahmini cumartesi pazar oluyor. Benim lh testlerinde pazartesi günü ikisi de aynı koyuluktaydı. Biz o testlere göre davransak yandık o zaman. Hiç hamilelik olmaz. Ve en son perşembe ilişki oldu içim içimi yiyor cumartesi çatladıysa eyvah diye. Kafam karışık

Canım 18de veya 20de catliyor. Seninki gec catlamis biraz. Ben gecen sene doktorda yumurta takibi yaptrmistim o zaman bile 19.cu gunumde catlamisti. Benim yumurta tembelligim var

Canım 18de veya 20de catliyor. Seninki gec catlamis biraz. Ben gecen sene doktorda yumurta takibi yaptrmistim o zaman bile 19.cu gunumde catlamisti. Benim yumurta tembelligim var
Ben de 2 aydır yaptırıyorum ama bu ay ara verdik normal hali nasıl diye gittim perşembe günü.18mmdi. E 2 testi yaptı diğer iki ay klomenli olana göre çok düşük çıktı. İlk ay 480 2.ay 320 bu ay klomen siz 119 cıktı. Cuma günü bi daha gidicem progestron için. Baska zamanlarda çağırmıyor hiç 17 ve 24. Günler gidiyorum sadece. Senin 19. Günde çatladıysa benim de ona yakın benim de tembellik var acaba.

Bilmiyorum ki canim.. Bana doktor dedi

Kizlar bnde bu sabah catlatma ignemi vurdurdum gobekten. Umarim olumlu sonuc alirim. Doktor yarin iliskiye baslayin dedi ama esim sahurda geliyor yarin sahura kadar zaman gecse gec olur mu acaba bu aksamdan baslasak mi bilemedim

Kizlar bnde bu sabah catlatma ignemi vurdurdum gobekten. Umarim olumlu sonuc alirim. Doktor yarin iliskiye baslayin dedi ama esim sahurda geliyor yarin sahura kadar zaman gecse gec olur mu acaba bu aksamdan baslasak mi bilemedim
Doktorun dedigi zaman başla canim geç kalmazsin merak etme bende işe yaramadi klomen iğne umarim sende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…