Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum tam 12 saat ve 36 saat sonra iliski olcak sonrada bir hafta bigun bos bigun dolu devam dedi

Kızlar klomen den sonra bugün kontrole gittim ve sağda ve solda yumurtam olusmus 13 mm dedi ikisinide bugün ilişki dedi ama bugün annemlerdeym o yüzden imkansız dün gece girdik ilişkiye heralde aynı s ey olur da bu iyi bir şey mi iki gün sonra da tekrar cagırdı beni kontrole böyle bir durumda ne oluyor acaba? Yumurtlama oldu mu ki 13 mm iyi mi klomeni bes gün kullandım sabah aksam ve biteli iki gün oldu

Canim küçük yumurtan bu boyutta catlasa bile gebelik oluşmaz malesef en az 18 mm olmali belki daha büyür seni bidaha cagirdimi kontrole

Yumurtalarin büyüyüp büyümedigine bakacak canim ona göre çatlatma iğnesi verecektir
Benim adetin 11, gününde 13 mm geldi doktor iyi dedi ama bakalım yarına kadar ne kadar büyüyecek eger gelişmezse ne olacak bu iğneyi ne için veriyor catlması için dimi yumurta nın kendi catlamasını beklemiyormuyuz

Benimde ilk gittiğimde büyümemişti 2. Gittiğimde 19 mm oldu çatlatma iğnesi yaptırdım sonra genelde klomenden sonra iğne veriyorlar kendiliğinden çatlayabilir ama zamanlamasını bilmek için iğne daha iyi olutuor ona göre sana ilişki zamanlarını söyleyecek

Kızlar iğnenin 8.günü bugün..varsa eğer belirtiler ne zaman olur? Şu an bi şey yok.. iki gün öncesine kadar adet ağrısı gibi ağrı ve kasıkta ağrı oluyordu ama o da gitti..gün geçtikçe umudum da gidiyor

Ben 12. Gün gittigimde 19 mm di catlatma ignesi verdi 18 mm den küçüklere vermiyolar. Catlatma ignesini yumurta daha kolay çatlasin diye veriyo ona göre iliski saatlerini söylüyo. Bu gittiginde muhakkak daha büyümüş olurlar

tamam canım tesekkür ederim inşallah senin kadar büymüştür ve sağlıklı yumurtalar gelişmiştir.

tamam canım tesekkür ederim inşallah senin kadar büymüştür ve sağlıklı yumurtalar gelişmiştir.
Canim benim ki büyüdü ama hamile kalamadim malesef bu ayda doktorum tedaviye ara verelim dedi. Hiçbir sorunum yok hormon testlerim çok iyi yumurtam da büyüyo ve catliyo eşimde de sorun yok ama hamilelikte yok malesef. İnsallah senin olur

Kizlar sesiniz çıkmıyo napiyosunuz A Askaile Refik-i hayat ben dün doktora gittim biliyosunuz ki klomenle sağda 19 mm yumurtam vardi ve solda yumurta yok demişti doktor sağdaki yumurtam catlamis sonradan solda da yumurtam oluşmuş o catlamamis. Yeniden hormon testide yaptırdım ve hormonlarim çok iyi maşallahi var ama olmuyo. Doktorum bu ay ara verelim tedavi klomen yok dedi yani yine adet olursan gel dedi.

Insallah bu ay kendiliginden stressiz bi sekilde hamile kalirsin canim.. Benim moralim cook bozuk
Klomene ragmen c.tesi günü yani 14.cu günümde sadece 1tane 9mm yumurtam olusmustu. Yarin tekrar gidicem büyümüsmü diye bakıcak. Ama bugun ovulasyon testi yaptım. O kadar silik cıktı ki zor görünüyodu.. Kesin büyümedi
Bugun 17ci günüm.

İnşallah canim sagol.. kuzum üzülme nolur moral bozmak yok yarin gittiginde yumurta gelistirici igneyi konuş mutlaka haptan iğne daha etkili olacaktir o şekilde hamile kalan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…