Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii

Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Canım o kadar süreden sonra çıkmışsa doğru değildir diye biliyorum. Ama şunu da söyliyim benim testlerim sonradan hiç böyle olmadı. Yarın sabah testi tekrarla. Bat ne zamandı

Canım o kadar süreden sonra çıkmışsa doğru değildir diye biliyorum. Ama şunu da söyliyim benim testlerim sonradan hiç böyle olmadı. Yarın sabah testi tekrarla. Bat ne zamandı
Bat 19 haziran canım sabah kan tahlili vereceğim inşallah vardır bu zaman a kadar hiç böyle olmamıştı ben bakıyırdum ertesi gün ama

Bat 19 haziran canım sabah kan tahlili vereceğim inşallah vardır bu zaman a kadar hiç böyle olmamıştı ben bakıyırdum ertesi gün ama
Acele edip strese sokma kendini varsa da bu kadar erken çıkmayabilir. Azcık daha bekle amw bekleyemem diyorsan testi tekrarla. Bu arada bat aynı ikimizin. :)

Benim bildigimde 15 dk sonrası geçerli sayilmiyor üzerinde de yazıyor hatta. Flimlerde dizilerde olduğu gibi olsa keşke ceket atiyolar hamile kalıyor pırt diye doğuruyor test yapıyor iki saat sonra hamile çıkıyor ama yinede kan testini yaptir belli olmaz canım

Keşke öyle olsa bi de yanlışlıkla hamile kalanlara sinir oluyorum

canım benimde bi kere öle olmuştu beta cok düşük olduğu için sanırım öle olmuştu sonra kan verdim 56 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık 10 çıktı sonra kanama başladı kimyasal gebelik oldu kese görülmeden düştü
bence sen testi tekrarla veya kan ver iğneden sonra kaçıncı gün

bu arada benim midem bugun acaip bulanıo 6 gibi bulantıdan uyandım o derece ama üşüttümmü bilmiorum

Canım bugün 15. Gün iğneden sonra

Kızlar bu klomen hangi durumda kullanılıyor devlet hastanesi Dr mu yazıyor özel mı ? Adetin kaçıncı günü başlanıyor ilişki ne sıklıkta oluyor anlatabikirmisiniz ? Ovulasyon testlerimde 12. Gün pozitif görüyorum düzenli ama bebek olmuyor sizce neden ?

Doktor yumurtaya destek gerektigini dusunurse yazar bunun ozelle veya devletle alakasi yok cnm kendiliginden cok gelismiosa yumurtan yazar en az 18 mm olmali yumurtalar deniyor o seviyeye gelmeden catliosa sanirim olmuor gebelik birde doktorumun bana dedigi klomen kullandik evet 3 guzel yumurtan var ama sansin yuzde 15 hamile kalmak basit kolay bise degil demisdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…