Canım o kadar süreden sonra çıkmışsa doğru değildir diye biliyorum. Ama şunu da söyliyim benim testlerim sonradan hiç böyle olmadı. Yarın sabah testi tekrarla. Bat ne zamandıKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Bat 19 haziran canım sabah kan tahlili vereceğim inşallah vardır bu zaman a kadar hiç böyle olmamıştı ben bakıyırdum ertesi gün amaCanım o kadar süreden sonra çıkmışsa doğru değildir diye biliyorum. Ama şunu da söyliyim benim testlerim sonradan hiç böyle olmadı. Yarın sabah testi tekrarla. Bat ne zamandı
Acele edip strese sokma kendini varsa da bu kadar erken çıkmayabilir. Azcık daha bekle amw bekleyemem diyorsan testi tekrarla. Bu arada bat aynı ikimizin. :)Bat 19 haziran canım sabah kan tahlili vereceğim inşallah vardır bu zaman a kadar hiç böyle olmamıştı ben bakıyırdum ertesi gün ama
Ah canım keşke uyuyamıyorum kiAcele edip strese sokma kendini varsa da bu kadar erken çıkmayabilir. Azcık daha bekle amw bekleyemem diyorsan testi tekrarla. Bu arada bat aynı ikimizin. :)
Keşke öyle olsa bi de yanlışlıkla hamile kalanlara sinir oluyorumBenim bildigimde 15 dk sonrası geçerli sayilmiyor üzerinde de yazıyor hatta. Flimlerde dizilerde olduğu gibi olsa keşke ceket atiyolar hamile kalıyor pırt diye doğuruyor test yapıyor iki saat sonra hamile çıkıyor ama yinede kan testini yaptir belli olmaz canım
Hep birlikte güzel haberler verelim inşalalhBenim de bu arada 19 haziran :) bekliyoruz bakalım ne olacak :)
Ay hiç sorma daha hazır değildim anneliğe birden hamile kaKeşke öyle olsa bi de yanlışlıkla hamile kalanlara sinir oluyorum
aminnn ınş bu güzel mübarek günlerin hatrina rabbim kucagimizi doldurur evimizi senlendirir insHep birlikte güzel haberler verelim inşalalh
canım benimde bi kere öle olmuştu beta cok düşük olduğu için sanırım öle olmuştu sonra kan verdim 56 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık 10 çıktı sonra kanama başladı kimyasal gebelik oldu kese görülmeden düştüKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Canım bugün 15. Gün iğneden sonracanım benimde bi kere öle olmuştu beta cok düşük olduğu için sanırım öle olmuştu sonra kan verdim 56 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık 10 çıktı sonra kanama başladı kimyasal gebelik oldu kese görülmeden düştü
bence sen testi tekrarla veya kan ver iğneden sonra kaçıncı gün
Kan verme imkanin yokmu varsa bence verCanım bugün 15. Gün iğneden sonra
Şimdi verdim canım beş te çıkacak sağlık ocağına verip işe geldimKan verme imkanin yokmu varsa bence ver
Merak ederim ben mutlaka haber et yine evde test yaptinmi varmiydiŞimdi verdim canım beş te çıkacak sağlık ocağına verip işe geldim
Evde test yaptım canım çıkmadı bi şey atmadım gidince bakalım . mutlaka haber veririm inşallah güzel haberler veririmMerak ederim ben mutlaka haber et yine evde test yaptinmi varmiydi
Insallaahhh caniimmmEvde test yaptım canım çıkmadı bi şey atmadım gidince bakalım . mutlaka haber veririm inşallah güzel haberler veririm
Doktor yumurtaya destek gerektigini dusunurse yazar bunun ozelle veya devletle alakasi yok cnm kendiliginden cok gelismiosa yumurtan yazar en az 18 mm olmali yumurtalar deniyor o seviyeye gelmeden catliosa sanirim olmuor gebelik birde doktorumun bana dedigi klomen kullandik evet 3 guzel yumurtan var ama sansin yuzde 15 hamile kalmak basit kolay bise degil demisdiKızlar bu klomen hangi durumda kullanılıyor devlet hastanesi Dr mu yazıyor özel mı ? Adetin kaçıncı günü başlanıyor ilişki ne sıklıkta oluyor anlatabikirmisiniz ? Ovulasyon testlerimde 12. Gün pozitif görüyorum düzenli ama bebek olmuyor sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?