Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Canim testlere güvenme benim 10 dakka sonra silik çizgi çıkmıştı ama kan negatifti inşallah seninki pozitif olur güzel haberini bekliyorum

Bugün kontrole gittim 20 mm olmus yumurtalarım catlatma iğnesi olucam yarın aksam daha sonra bir hafta sonra da kontrole cagırdı sürec böyle kızlar. Yazıyorum ki burda okuyanlar bilgi sahibi olsun bende cok arastirdım çünkü bu sürecleri

Kaçıncı günündü canım. Güzel büyümüş maşallah

Resim aticam ama atamiorum iğneden sonra 8. Gun silik cizgi var ne diyorsunuz

Resimi atamiorum yaa beceremedim telefondan giriyorum kontrol cizgisile hemen hemen ayni zamanda belirdi ama bi dk sonra birazxik daha belirginlesti

2 yili gecti cocuk icin ugrasali inss hercektir suan sevinemiorum 19 unda batim o gun kan vericem

ceylin-46 kuzum 9mm olan yumurtam büyümüs 16mm olmuş. Bide 14mm de bitane daha yumurya büyümüş. Cuma gel catlama ignesi yapalim dedi.. Doktor gec buyuyo ama saglikli gozukuyo dedi. Allaha sukur buyumus .. Insallah gebelik olur

Buyüsunde kuzum önemli değil cumaya kadar 18 mm olur inşallah hamile kalirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…