- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Amin inşallah :)Hep birlikte güzel haberler verelim inşalalh
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberler bekliyoruz :)Şimdi verdim canım beş te çıkacak sağlık ocağına verip işe geldim
Canim testlere güvenme benim 10 dakka sonra silik çizgi çıkmıştı ama kan negatifti inşallah seninki pozitif olur güzel haberini bekliyorumKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Kaçıncı günündü canım. Güzel büyümüş maşallahBugün kontrole gittim 20 mm olmus yumurtalarım catlatma iğnesi olucam yarın aksam daha sonra bir hafta sonra da kontrole cagırdı sürec böyle kızlar. Yazıyorum ki burda okuyanlar bilgi sahibi olsun bende cok arastirdım çünkü bu sürecleri
13.günüm bugün maşallah evet inşallah saglık lı kaliteli yumurtlar olmusturKaçıncı günündü canım. Güzel büyümüş maşallah
Kuzum hemen resim at bide çizgi ne zaman çıktıResim aticam ama atamiorum iğneden sonra 8. Gun silik cizgi var ne diyorsunuz
Oo çok iyi o zaman dosya yukleden yap once resmi kirp sonra yükle merak ettimResimi atamiorum yaa beceremedim telefondan giriyorum kontrol cizgisile hemen hemen ayni zamanda belirdi ama bi dk sonra birazxik daha belirginlesti
Cizgi baya belirgin canim iğnenin kaçıncı günü bugünceylin-46 inanamiorum yaa belkide ignenin etkisimi ki
8.gunuCizgi baya belirgin canim iğnenin kaçıncı günü bugün
Erken yapmışsın canin iğnenin etkisi olabilir8.gunu
Bencede igneni etkisi hayirlisiii olsunnnErken yapmışsın canin iğnenin etkisi olabilir
Buyüsunde kuzum önemli değil cumaya kadar 18 mm olur inşallah hamile kalirsin canimceylin-46 kuzum 9mm olan yumurtam büyümüs 16mm olmuş. Bide 14mm de bitane daha yumurya büyümüş. Cuma gel catlama ignesi yapalim dedi.. Doktor gec buyuyo ama saglikli gozukuyo dedi. Allaha sukur buyumus .. Insallah gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?