Canim bence 12. Gün testi tekrarla o zamana kadar ignenin etkisi geçerBencede igneni etkisi hayirlisiii olsunnn
İnsallah canım inşallah :)13.günüm bugün maşallah evet inşallah saglık lı kaliteli yumurtlar olmustur
Klomen adet gecikmesi yapmiyo canim ama yumurtanin kendiliginden catlamasi çok güzel ama gebelik testine güvenme kan ver ya da başka bi marka test alip yapKızlar bu ay sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadı. Çünkü kendiliğinden çatlamış.. Şu an adetim 4 gün gecikti. Gebelik testi yaptım ama negatif. Klomen adet gecikmesi yapar mı
Sağol canım. Kan vereyim en iyisi. Boşuna ümitlenmemiş olurum hem.Klomen adet gecikmesi yapmiyo canim ama yumurtanin kendiliginden catlamasi çok güzel ama gebelik testine güvenme kan ver ya da başka bi marka test alip yap
Bencede canim yumurtan catlayali kaç gün olduSağol canım. Kan vereyim en iyisi. Boşuna ümitlenmemiş olurum hem.
17 günBencede canim yumurtan catlayali kaç gün oldu
Hmm evet canim şimdiye adet olman lazimdi bence kan ver banada haber ver17 gün
Yarına kadar olmazsan giderim canım. Nasip. .Hmm evet canim şimdiye adet olman lazimdi bence kan ver banada haber ver
İnşallah canım hayırlısıYarına kadar olmazsan giderim canım. Nasip. .
Canım ben yarın vereceğim kan bugün bi sorun olmuş sinir oldum
senin bat ne zamandı cnm bide iğne olmuşmuydun iğneden sonra kacıncı günCanım ben yarın vereceğim kan bugün bi sorun olmuş sinir oldum
İğne oldum canım 3o mayısta bugün 16. Günüm kan verdim bir saate belli olacak bat 19 mayıssenin bat ne zamandı cnm bide iğne olmuşmuydun iğneden sonra kacıncı gün
Canm bende klomen bitti çarşamba kontrole gittim tam buyumemisler yarın bidaha gidicem büyük ihtimalle iğne olcam yarın ayy inşallah bu ayda hüsran olmaz canmKizlar sesiniz çıkmıyo napiyosunuz A Askaile @Refik-i hayat ben dün doktora gittim biliyosunuz ki klomenle sağda 19 mm yumurtam vardi ve solda yumurta yok demişti doktor sağdaki yumurtam catlamis sonradan solda da yumurtam oluşmuş o catlamamis. Yeniden hormon testide yaptırdım ve hormonlarim çok iyi maşallahi var ama olmuyo. Doktorum bu ay ara verelim tedavi klomen yok dedi yani yine adet olursan gel dedi.
Sende mi negatif çıktın bu ay herkes negatifKızlar sonuç 1.04
İnşallah canım ya benim bu aydan da umudum yok zaten bu ay yumurtlama günü filan takip etmeyecem ne zaman istersek o zaman ilişki yapacam bide böyle olsunCanm bende klomen bitti çarşamba kontrole gittim tam buyumemisler yarın bidaha gidicem büyük ihtimalle iğne olcam yarın ayy inşallah bu ayda hüsran olmaz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?