Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadı. Çünkü kendiliğinden çatlamış.. Şu an adetim 4 gün gecikti. Gebelik testi yaptım ama negatif. Klomen adet gecikmesi yapar mı

Kızlar bu ay sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadı. Çünkü kendiliğinden çatlamış.. Şu an adetim 4 gün gecikti. Gebelik testi yaptım ama negatif. Klomen adet gecikmesi yapar mı
Klomen adet gecikmesi yapmiyo canim ama yumurtanin kendiliginden catlamasi çok güzel ama gebelik testine güvenme kan ver ya da başka bi marka test alip yap

Klomen adet gecikmesi yapmiyo canim ama yumurtanin kendiliginden catlamasi çok güzel ama gebelik testine güvenme kan ver ya da başka bi marka test alip yap
Sağol canım. Kan vereyim en iyisi. Boşuna ümitlenmemiş olurum hem.

klomen neden veriliyor? adet olamayanlara ama cocuk isteyenleremi? yoksa sadece cocuk isteyip olmayanlaramı? doktor banada verdi ay önce kullanmadım bi deneyelim dedi okadar. bu ay belkı kullanıcam ama neden verdiğini bilmiyorum yumurtlamak için mi ne için? düzenli adet olmaya başladım cok sukur demekki yumurtlama var hormonlarım falan da normal cıkmıstı.

kızlar ilk kez bu ay klomen kullandım 8 aydır hamile kalamadım pco hastasıyım. adetin 11. gününde 1 yumurtam var ve 12 mm .nasıl sizde küçük mü kalmış yumurtam. yarın tekrar gidecegim doktora

Canm bende klomen bitti çarşamba kontrole gittim tam buyumemisler yarın bidaha gidicem büyük ihtimalle iğne olcam yarın ayy inşallah bu ayda hüsran olmaz canm

Canm bende klomen bitti çarşamba kontrole gittim tam buyumemisler yarın bidaha gidicem büyük ihtimalle iğne olcam yarın ayy inşallah bu ayda hüsran olmaz canm
İnşallah canım ya benim bu aydan da umudum yok zaten bu ay yumurtlama günü filan takip etmeyecem ne zaman istersek o zaman ilişki yapacam bide böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…