Banada doktor bu ay tekrar klomen vermedi ara verelim dedi. Ben aslan pencesi coban cantasi civan percemi bunları karıştırip suyunu içiyorum canim hamile kalmaya yardimciymisKızlarrr adet oldumbu ay klomen kullanmayacagım bayram geliyor ya ne öneriyorsunuz
Tabikide adetliyken gideceksin adetin 5. Günü kullanilmaya baslaniyo sen adetin 3. Günü git doktorun aciklar zaten. Klomen yumurtlamayi sagliyo yumurtaların büyümesini sagliyo yeteri kadar da büyüdugunde catlatma ignesi veriyo doktor. Hiç bir zarari yok merak etmeKızlar birsey merak ediyorum. Klomen adetten sonra kullanilsa ise yaramiyor mu? Mesela adetim bitti doktora gittim klomen icin diger adeti mi beklemem gerekcek ? Bir de tam olarak ne ise yariyor vucuda zararlari var mi ? Bu ayda bebisim olmazsa klomen deneyelim dedi doktorm.
canım hayırlısı olsun hepimiz için bence seninde kimyasal olmuş olabilir iğnenin etkisi hala sürmez 1,04 cıkmış çünküKızlarrr adet oldumbu ay klomen kullanmayacagım bayram geliyor ya ne öneriyorsunuz
benim yumurtam guzel olusuyo kendiliginden de catliyo neden kullanalim dedi ki acaba. Bu ayda olmazsa kullanalm dediTabikide adetliyken gideceksin adetin 5. Günü kullanilmaya baslaniyo sen adetin 3. Günü git doktorun aciklar zaten. Klomen yumurtlamayi sagliyo yumurtaların büyümesini sagliyo yeteri kadar da büyüdugunde catlatma ignesi veriyo doktor. Hiç bir zarari yok merak etme
Canim benimkide olusup catliyodu yinede veriyolar daha kaliteli yumurtan olsun diyebenim yumurtam guzel olusuyo kendiliginden de catliyo neden kullanalim dedi ki acaba. Bu ayda olmazsa kullanalm dedi
Canim sevindim valla inşallah degerin kat kat artar iki gün sonra tekrarlabende dün kan verdim 6,18 cıktı doktoruma gittim doktorum ne olur ne olmaz dedi ve progestan ve kan iğnelerime başlattı pıhtılaşma için yarın yine tahlil yapıcak eğer değer düşmüşse ilaçları keseriz ama yükselme varsa devam ederiz dedi sizce olabilirmi hocam dedim çünkü ben 6 yı görünce tamam iğne etkisimiş diye düşündüm doktorumda bence bir oluşum var ama senle kalırmı ötekiler gibi düşermi bilemiorum düşmemesi için uğraşıcaz dedi beni ümitlendirdi ama hayırlısı
Canim ben saat 3bucukta catlama ignesi oldum. Malum ramazandayiz. Sen nasil ayarladin iliski saatlerini?Canim sevindim valla inşallah degerin kat kat artar iki gün sonra tekrarla
tamam o zaman :) bu ay olur insallah gerek kalmadan klomene.Canim benimkide olusup catliyodu yinede veriyolar daha kaliteli yumurtan olsun diye
Yarin vericem cnm kan bakalim inss artarrCanim sevindim valla inşallah degerin kat kat artar iki gün sonra tekrarla
Kuzum bana doktorum demisti.iğneyi saat kaçta olduysan 36. Saatten sonra ilişki olsun keşke ona göre vurdursaydin igneyi. Yani sahurdan önce geceye denk getirseydin 36 saatiCanim ben saat 3bucukta catlama ignesi oldum. Malum ramazandayiz. Sen nasil ayarladin iliski saatlerini?
İnşallah canim haber verYarin vericem cnm kan bakalim inss artarr
Keşke caniimm yaa inşallahtamam o zaman :) bu ay olur insallah gerek kalmadan klomene.
Tam imsak saatine denk geliyo. 15dk önce yapariz olur mu?Kuzum bana doktorum demisti.iğneyi saat kaçta olduysan 36. Saatten sonra ilişki olsun keşke ona göre vurdursaydin igneyi. Yani sahurdan önce geceye denk getirseydin 36 saati
Bana doktorum iğne den sonra gün aşırı ilişki dedi bende öyle yapıyorumTam imsak saatine denk geliyo. 15dk önce yapariz olur mu?
Olur tabi kuzum önemli olan o saatlere yakın olmasi bir saat öncede olur. Bide ertesi günü de yapin doktorum bana öyle demisti iki gün üst üste sonra gün aşırı devam edin dediTam imsak saatine denk geliyo. 15dk önce yapariz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?