Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birsey merak ediyorum. Klomen adetten sonra kullanilsa ise yaramiyor mu? Mesela adetim bitti doktora gittim klomen icin diger adeti mi beklemem gerekcek ? Bir de tam olarak ne ise yariyor vucuda zararlari var mi ? Bu ayda bebisim olmazsa klomen deneyelim dedi doktorm.

Bende dün ovitrelle oldum klomen bittikten sonra bakalım sonuclar ne olacak sizlere de aktarırım

Kızlarrr adet oldum bu ay klomen kullanmayacagım bayram geliyor ya ne öneriyorsunuz
Banada doktor bu ay tekrar klomen vermedi ara verelim dedi. Ben aslan pencesi coban cantasi civan percemi bunları karıştırip suyunu içiyorum canim hamile kalmaya yardimciymis

Tabikide adetliyken gideceksin adetin 5. Günü kullanilmaya baslaniyo sen adetin 3. Günü git doktorun aciklar zaten. Klomen yumurtlamayi sagliyo yumurtaların büyümesini sagliyo yeteri kadar da büyüdugunde catlatma ignesi veriyo doktor. Hiç bir zarari yok merak etme

bende dün kan verdim 6,18 cıktı doktoruma gittim doktorum ne olur ne olmaz dedi ve progestan ve kan iğnelerime başlattı pıhtılaşma için yarın yine tahlil yapıcak eğer değer düşmüşse ilaçları keseriz ama yükselme varsa devam ederiz dedi sizce olabilirmi hocam dedim çünkü ben 6 yı görünce tamam iğne etkisimiş diye düşündüm doktorumda bence bir oluşum var ama senle kalırmı ötekiler gibi düşermi bilemiorum düşmemesi için uğraşıcaz dedi beni ümitlendirdi ama hayırlısı

benim yumurtam guzel olusuyo kendiliginden de catliyo neden kullanalim dedi ki acaba. Bu ayda olmazsa kullanalm dedi

Canim sevindim valla inşallah degerin kat kat artar iki gün sonra tekrarla

Canim ben saat 3bucukta catlama ignesi oldum. Malum ramazandayiz. Sen nasil ayarladin iliski saatlerini?
Kuzum bana doktorum demisti.iğneyi saat kaçta olduysan 36. Saatten sonra ilişki olsun keşke ona göre vurdursaydin igneyi. Yani sahurdan önce geceye denk getirseydin 36 saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…