Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur tabi kuzum önemli olan o saatlere yakın olmasi bir saat öncede olur. Bide ertesi günü de yapin doktorum bana öyle demisti iki gün üst üste sonra gün aşırı devam edin dedi
Ya bide aksilik yarin misafirim geliyo yatılı ama mecbur ni sekilde halletmeye caliscaz.. Insallahh olur

Ayy hadi bakalım inşallah hayirli güzel haberini alirim :)
Doktor bana 36 ve 72.ci saatler iliski olsun dedi. Ama ben dinlemedim.
Ben igneyi vuruldugum gece(yani 10saat sonra) bide tam 36.ci saat iliski oldu. Ne olur ne olmaz diye bu gece de olcak . yarında olcak. Sonra gün aşırı devam :) insallah olur ya

Bana doktorum iğne oldugu gün israrla olmasin dedi nettede oyle yaziyo. Bugün de yap yarin bence 1 gün ara ver canim cokta zorlama yani yinede sen bilirsin tabi :)

Bana doktorum iğne oldugu gün israrla olmasin dedi nettede oyle yaziyo. Bugün de yap yarin bence 1 gün ara ver canim cokta zorlama yani yinede sen bilirsin tabi :)
Canim benim bi tanidigım catlama ignesinden sonra hergün iliskiyle hamile kaldi . oyuzden bende onun uyguladigini uyguluyorum

Kızlar bu ay sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadı. Çünkü kendiliğinden çatlamış.. Şu an adetim 4 gün gecikti. Gebelik testi yaptım ama negatif. Klomen adet gecikmesi yapar mı
Yapıyor adet gecikmesi kist olduysa gecikme olur bende yaptı hemde 50gün

Canim benim bi tanidigım catlama ignesinden sonra hergün iliskiyle hamile kaldi . oyuzden bende onun uyguladigini uyguluyorum
Kuzum bence onun ki öyle denk gelmiş gün aşırı yetiyo ama senin için rahat olsun öyle yap inşallah sen hamile kalirsin klomenle. Bide şu var adetine kadar gün aşırı devam et çünkü bazen sonradan da yumurta gelişiyor benimki öyle olmus sonradan solda bi yumurtam daha büyümüş ama o catlayamamiş sagda ki catlamis sonradan gelisen kalmış. Doktorum dedi ki eğer bu da catlasaymis büyük ihtimal hamile kalirdin dedi

Aa öyle mi? Iyiki söyledin kuzum cok sagol :) ❤

bu ay ilk kez klomen kullandım , dünde yumurtladım , bu cuma progestron bakacakmıs doktor. gebelik oluştuysa kanda kaç günde çıkar bilgisi olan varmı

Arkadaslar Merhaba
Bnde bugun klomen kullanmaya basladim ilk defa .28 gunde bir adet goruyorum.Doktor 15.gun cagirdi kontrole.
Biraz gec degil mi sizce? Daha once bakmasi gerekmiomu yumurtalara?

genelde 11. günde bakıyorlar, erken çatlama olabilir diye , biraz geç kalmış bencede 15. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…