- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Ya bide aksilik yarin misafirim geliyo yatılıOlur tabi kuzum önemli olan o saatlere yakın olmasi bir saat öncede olur. Bide ertesi günü de yapin doktorum bana öyle demisti iki gün üst üste sonra gün aşırı devam edin dedi
O günü mü bulmuşlar gelecek yarin önemli canim yaa bide ramazanlik normal gün olsa zamanda kısıtlıYa bide aksilik yarin misafirim geliyo yatılıama mecbur ni sekilde halletmeye caliscaz.. Insallahh olur
Aynenn canim yaO günü mü bulmuşlar gelecek yarin önemli canim yaa bide ramazanlik normal gün olsa zamanda kısıtlı
Kuzum naptin değerlendirdinizmi önemli günleriAynenn canim ya
Degerlendirdik canim cok sükürKuzum naptin değerlendirdinizmi önemli günleri
Ayy hadi bakalım inşallah hayirli güzel haberini alirim :)Degerlendirdik canim cok sükür
Doktor bana 36 ve 72.ci saatler iliski olsun dedi. Ama ben dinlemedim.Ayy hadi bakalım inşallah hayirli güzel haberini alirim :)
Bana doktorum iğne oldugu gün israrla olmasin dedi nettede oyle yaziyo. Bugün de yap yarin bence 1 gün ara ver canim cokta zorlama yaniDoktor bana 36 ve 72.ci saatler iliski olsun dedi. Ama ben dinlemedim.
Ben igneyi vuruldugum gece(yani 10saat sonra) bide tam 36.ci saat iliski oldu. Ne olur ne olmaz diye bu gece de olcak . yarında olcak. Sonra gün aşırı devam :) insallah olur ya
Canim benim bi tanidigım catlama ignesinden sonra hergün iliskiyle hamile kaldi . oyuzden bende onun uyguladigini uyguluyorumBana doktorum iğne oldugu gün israrla olmasin dedi nettede oyle yaziyo. Bugün de yap yarin bence 1 gün ara ver canim cokta zorlama yaniyinede sen bilirsin tabi :)
Yapıyor adet gecikmesi kist olduysa gecikme olur bende yaptı hemde 50günKızlar bu ay sadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadı. Çünkü kendiliğinden çatlamış.. Şu an adetim 4 gün gecikti. Gebelik testi yaptım ama negatif. Klomen adet gecikmesi yapar mı
Kuzum bence onun ki öyle denk gelmiş gün aşırı yetiyo ama senin için rahat olsun öyle yap inşallah sen hamile kalirsin klomenle. Bide şu var adetine kadar gün aşırı devam et çünkü bazen sonradan da yumurta gelişiyor benimki öyle olmus sonradan solda bi yumurtam daha büyümüş ama o catlayamamiş sagda ki catlamis sonradan gelisen kalmış. Doktorum dedi ki eğer bu da catlasaymis büyük ihtimal hamile kalirdin dediCanim benim bi tanidigım catlama ignesinden sonra hergün iliskiyle hamile kaldi . oyuzden bende onun uyguladigini uyguluyorum
Aa öyle mi? Iyiki söyledin kuzum cok sagol :) ❤Kuzum bence onun ki öyle denk gelmiş gün aşırı yetiyo ama senin için rahat olsun öyle yap inşallah sen hamile kalirsin klomenle. Bide şu var adetine kadar gün aşırı devam et çünkü bazen sonradan da yumurta gelişiyor benimki öyle olmus sonradan solda bi yumurtam daha büyümüş ama o catlayamamiş sagda ki catlamis sonradan gelisen kalmış. Doktorum dedi ki eğer bu da catlasaymis büyük ihtimal hamile kalirdin dedi
Öyle canım sende sağol :)Aa öyle mi? Iyiki söyledin kuzum cok sagol :) ❤
5 gün gecikmenin ardından adet oldum. İlk defa bu kadar gecikti ama. Sen kist olduğunu ne zaman öğrendinYapıyor adet gecikmesi kist olduysa gecikme olur bende yaptı hemde 50gün
en doğru sonuç adetinin gecikmesiyle çıkar canımbu ay ilk kez klomen kullandım , dünde yumurtladım , bu cuma progestron bakacakmıs doktor. gebelik oluştuysa kanda kaç günde çıkar bilgisi olan varmı
Banada oyle geldi canim sagol cvp icingenelde 11. günde bakıyorlar, erken çatlama olabilir diye , biraz geç kalmış bencede 15. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?