Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne vurunalı 9. Gün bitti 10. Gün başladı ve beklemek çok zormuş. Bugün idrar testi yapmamak için kendimi zor tuttum. Biliyorum 12. Günden sonra hatta 14. Gün bakma sağlıklı olan ama geçmiyor zaman
Geçmiyor bacim geçmiyop benimde bugün 10. Gunum

Ama sonra daha çok uzülursün canim inşallah ignenin etkisiyle değil gerçekten bebiş oldugu için cift cizgi çıkar kan sonucunu haber ver

Yumurtanın boyutu ne kadardı?
Canim 4 mayista klomen bitmisti zaten 5 mayista gittim doktor pazartesi tekrar gel o zaman goruselim dedi ama muayenede 2 ve 3 rakamini soyledi hemsireye. Sonra esim gidince bende gidemedim. Sonra 13-14 mayista iliskiye girdik iste ama daha test yapmadim. Hem igne vurdurmadim hemde ustunden zaman gecince iliskiye girdik bilmiyorum artikne olur. Biraz umudum yok

O kadar erken etkisi geçiyor muymuş. Ama ben başka bir yerden okumuştum 2. Gün idrarda pozitif çıkmış 13. 14. Gün negatif e dönüşmüş. Ben cesaret demiyorum bakmaya 10. Günümdeyim

Merhaba,
Banada doktor bu ay klomen verdi kullan 8 inde gel dedi tekrar bide bende prolaktin yüksekliği çıktı bende 9 aydır hamile kalmak için çabalıyorum bide eşimin sperm kalitesi düşük çıktı yükseltmek için önerileriniz var mi ?

Merhaba arkadaşlar bende pko var ve yumurtlama sorunu da var bu 3.ayım klomen kullanıyorum 2 aydır çatlatma iğnesi olamadım bazı sebeplerden dolayı ve tam 32.günümde adet oldum 2 aydır bu ay bugün 15.günüm ve akşama inş iğnemi olacağım ilişki yi yarın akşam ve ertesi akşam planlıyorum ama gün aşırı mi olmalı doktor 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı dedi ama benim eşimin iş durumları biraz karışık catlatdigi anı kaçırmayayım diye üst üste düşünüyorum ama eminde değilim ne yapmalıyım çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar nasıl denedi acaba?

Umarım pozitif sonuç alırsın arkadaşım , hemen karamsarlığa kapılma

O kadar erken etkisi geçiyor muymuş. Ama ben başka bir yerden okumuştum 2. Gün idrarda pozitif çıkmış 13. 14. Gün negatif e dönüşmüş. Ben cesaret demiyorum bakmaya 10. Günümdeyim
Benimde bugün 11. Günüm bende 9. Günde test yaptım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadim

Günaydın, bana öyle söyledi doktor, 7.günde iğnenin etkisi geçer 8.gün kan tahlilinde çıkar dedi ama kan tahlili diye vurguladı

Hoşgeldin keçi boynuzu pekmezi içsin eşin çok faydalıymış

Canim bende catlatma ignesi vuruldum doktorum igneden 36 saat sonra iliski olsun bide ertesi gün dedi. Bu iki gün çok önemli o günler ilişki olsun diğer günler de gün aşırı iki günde filan olur.AMA o iki günü sakın kaçırma

Prolaktin yüksekken mi basladın klomene prolaktine ilac vermedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…