Ayyy inş canım değerlendirmeye çalışacağız bi aksilik çıkmazsa dua eder misin banaCanim bende catlatma ignesi vuruldum doktorum igneden 36 saat sonra iliski olsun bide ertesi gün dedi. Bu iki gün çok önemli o günler ilişki olsun diğer günler de gün aşırı iki günde filan olur.AMA o iki günü sakın kaçırma
Ederim canim inşallah olur bende beklemedeyim şuan iğne olali 5. Günüm zaman nasıl gececek bilmiyorumAyyy inş canım değerlendirmeye çalışacağız bi aksilik çıkmazsa dua eder misin bana
Yok prolaktin yuksekliği için dostinex verdi icinfe 2 tane vsr zaten 1 tanesini 1 hafta digerinide ondan sonraki hafta kullancakmişim klomenide verdi aynı zamanda haziran 8 inde gel dediProlaktin yüksekken mi basladın klomene prolaktine ilac vermedi mi
Valla bende zaman geçirmekte zorlanacagim gibi 10 gün geçince mi adetin geçince mi test yapmayı düşünüyor sunEderim canim inşallah olur bende beklemedeyim şuan iğne olali 5. Günüm zaman nasıl gececek bilmiyorum
Cok iyi ya sevindimm benim de prolaktin yükseldi bu ay ilac iciyorum önümüzdeki ay tedavim baslıcak ben bu ay bile korunsammı diyodumYok prolaktin yuksekliği için dostinex verdi icinfe 2 tane vsr zaten 1 tanesini 1 hafta digerinide ondan sonraki hafta kullancakmişim klomenide verdi aynı zamanda haziran 8 inde gel dedi
Bana korun felan demedi doktorum hatta klomenle dostinexi ayrida kullan demedi zaten stresin etki ettigi bi rahatsizlık oldugu için prolaktin benimki o yuzden bile yükselmiş olabilir cunku doktora gidecegim hafta benim icin baska nedenlerden dolayi stresli gecmisti bunuda belirttim ben doktorumaCok iyi ya sevindimm benim de prolaktin yükseldi bu ay ilac iciyorum önümüzdeki ay tedavim baslıcak ben bu ay bile korunsammı diyodum
14. Gün test yapmayi düşünüyorum canim zaten varsa çıkar ondaValla bende zaman geçirmekte zorlanacagim gibi 10 gün geçince mi adetin geçince mi test yapmayı düşünüyor sun
Yok canm daha yapmadim daha bekliyom haftaya pazartesi gidicem doktorumaAskaile 9. Günde HCG idrara salgılanmıyorki canım üzülme ümidini kesme tekrardan yaptın mı test
Ceylin-46 sonucunu merak ediyorum buraya mutlaka yaz14. Gün test yapmayi düşünüyorum canim zaten varsa çıkar onda
Sonuçtan haberdar et. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYk
Yok canm daha yapmadim daha bekliyom haftaya pazartesi gidicem doktoruma
Tamam canım yazarımCeylin-46 sonucunu merak ediyorum buraya mutlaka yaz
Tamam canm ederim amin inşallah yaSonuçtan haberdar et. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Resim atsana canım belki ignenin etkisi degildir bebiş daha çok küçük olduğu icin silik çıkmıştirKızlar bugün saat 15:00 de 10. Günüm bitti 11. Gün başladı ve saat 18:00 den sonra dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. İğnenin etkisi biliyorum ama çok isterdim iğnenin etkisi olmasın. Dua edin nolur pikoluyum isim çok zor
İnşallah iğne değil bebisin canm ya benimde 11. Gun başladı ama korkuyorum test yapmayaKızlar bugün saat 15:00 de 10. Günüm bitti 11. Gün başladı ve saat 18:00 den sonra dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. İğnenin etkisi biliyorum ama çok isterdim iğnenin etkisi olmasın. Dua edin nolur pikoluyum isim çok zor
Resim atsana canım belki ignenin etkisi degildir bebiş daha çok küçük olduğu icin silik çıkmıştir
Canım fotoda çok belli etmiyor normalde biraz daha belirginResim atsana canım belki ignenin etkisi degildir bebiş daha çok küçük olduğu icin silik çıkmıştir
Çok yerde okudum 14. Güne kadar iğnenin etkisi oluyormuş zaten 14. Gün geçmeden HCG idrara salgılanmıyormuş. Dünden beri mideme bı yangın düştü akşam çok kötüydümİnşallah iğne değil bebisin canm ya benimde 11. Gun başladı ama korkuyorum test yapmaya
Ay nasıl belli etmiyor basbayağı var işte inşallah bebisin cizgisinolir bu senin için dua edicem çok sevindim bu çizgiyi görünce darısı basimaCanım fotoda çok belli etmiyor normalde biraz daha belirgin Eki Görüntüle 2001795
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?