Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inş canım değerlendirmeye çalışacağız bi aksilik çıkmazsa dua eder misin bana

Ederim canim inşallah olur bende beklemedeyim şuan iğne olali 5. Günüm zaman nasıl gececek bilmiyorum
Valla bende zaman geçirmekte zorlanacagim gibi 10 gün geçince mi adetin geçince mi test yapmayı düşünüyor sun

Yok prolaktin yuksekliği için dostinex verdi icinfe 2 tane vsr zaten 1 tanesini 1 hafta digerinide ondan sonraki hafta kullancakmişim klomenide verdi aynı zamanda haziran 8 inde gel dedi
Cok iyi ya sevindimm benim de prolaktin yükseldi bu ay ilac iciyorum önümüzdeki ay tedavim baslıcak ben bu ay bile korunsammı diyodum

Cok iyi ya sevindimm benim de prolaktin yükseldi bu ay ilac iciyorum önümüzdeki ay tedavim baslıcak ben bu ay bile korunsammı diyodum
Bana korun felan demedi doktorum hatta klomenle dostinexi ayrida kullan demedi zaten stresin etki ettigi bi rahatsizlık oldugu için prolaktin benimki o yuzden bile yükselmiş olabilir cunku doktora gidecegim hafta benim icin baska nedenlerden dolayi stresli gecmisti bunuda belirttim ben doktoruma

Kızlar bugün saat 15:00 de 10. Günüm bitti 11. Gün başladı ve saat 18:00 den sonra dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. İğnenin etkisi biliyorum ama çok isterdim iğnenin etkisi olmasın. Dua edin nolur pikoluyum isim çok zor

Resim atsana canım belki ignenin etkisi degildir bebiş daha çok küçük olduğu icin silik çıkmıştir

İnşallah iğne değil bebisin canm ya benimde 11. Gun başladı ama korkuyorum test yapmaya

İnşallah iğne değil bebisin canm ya benimde 11. Gun başladı ama korkuyorum test yapmaya
Çok yerde okudum 14. Güne kadar iğnenin etkisi oluyormuş zaten 14. Gün geçmeden HCG idrara salgılanmıyormuş. Dünden beri mideme bı yangın düştü akşam çok kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…