klomen ile tedaviye başladım dualarınızı eksik etmeyiinnn...

canım benım ınan kendıme uzuleceğım kadar çok uzuldum yazdıklarını okuyunca ama rabbım hepımıze hayırlısınız nasıp ettığı zamanda verır ınşallah dıye dua etmekten başka bırşey gelmıyor elımden benım durumum malum duşunmekten mıdem bulanıyo başım ağrıyo bır an once geçsın şu gunler ıstıyorum ayın en geç 15 ıne kadar beklıcem bakalım habersız bırakma bıze destek olmak ıçınde olsa gel yıne arada bır sesını duyur

bende klomen kullandım perşembe doktora gidicem inşallah yumurta gelişmiş olur ve iğnemi olurum bende merak içerisindeyim Allahım hepimizi güldürsün

bende klomen kullandım perşembe doktora gidicem inşallah yumurta gelişmiş olur ve iğnemi olurum bende merak içerisindeyim allahım hepimizi güldürsün

amın arkadaşım ınşallah yumurtaların doktorunun ıstedığı gıbı gelışır ve çatlar bız çok şukur o dönemlerı kazasız belasız atlattık şımdı bekleme surecındeyız benım bugun adet gunum bakalım beklıyorum artık zaman daraldı ya adet olucam ya anne ::::::::::::::::::::::::::::::::::::?

Bızı her aşamandan haberdar et bırbırımızın desteğı ıle ayakta duruyoruz

canım benim inşallah anne olursun....

Serdoğmak canım inşallah hamilesindir durumundan haberdar et olur mu.Ben de buğün doktora gittim yarın tekrar ilaç tedavisine başlıcam:Rabbim isteyen herkesi anne olmayı nasib etsiin

merhaba arkadslar bende bu ay klomen kullanmıstım bugun adet olmam gerekıyordu olmadım ama butun adet belırtılerını yasıyorum acaba adetmı olucam yoksa....... ay bılmıyorum ya boyle adet belırtısı yasayıp hamıle kaln varmı nolur bı cevap yazın.

canım zaten zaten adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı ayırt etmek çok zor...

Serdoğmak canım inşallah hamilesindir durumundan haberdar et olur mu.Ben de buğün doktora gittim yarın tekrar ilaç tedavisine başlıcam:Rabbim isteyen herkesi anne olmayı nasib etsiin

bende bugün seni sordum inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın canım

Ay inşallah anne olursun :) yazarken bile heyecanlandım. bizi haberdar et .

Arkadaşım merhaba, umarım bu sıkıntılı süreç sonunda Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder..
Kaç kez yumurta kontrolüne gittin ve her gidişinde ücret ödüyor musun?

Arkadaşım merhaba, umarım bu sıkıntılı süreç sonunda Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder..
Kaç kez yumurta kontrolüne gittin ve her gidişinde ücret ödüyor musun?

canım ben görev nedeniyle vana geldim burda araştırma hastanesine gidiyorum ilk aşılamamda klomenle başladım 5gün kullandım sonra çatlama iğnesi vurundum sonrada aşılama yapıldı 5gün ilaç kullandıktan sonra 3gün boyunca yumurta takimine gittim.Bunların hiç birine üçret ödemedim devlet karşıladı.
Şİmdi ikinci aşılama için doktora gittim bu sefer iğne kullancam onuda 5 gün göbekten vurncam sonra tekrar yumurta takimi var sonrada inşallah aşılama bu iğneler pahalı olduğu için rapor çıkardım benim ödediğim 200 milyon doktora felen ödemedim sadece ilaca ödedim bide aşılamda sprem yıkamaya 15o milyon ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…