slm kızlar sitede bir sorun var sanırım giremiyorum iki gündür.Serdoğmak benim bekleyişim bitti ama olumsuz yönde 31 gün sonra hasta oldum çok üzgünüm doktora tekrar gideceğim ikinci aşılamaya başlayacağım seninki inşallah olmuştur bütün duaların seninle .
kızlar son iki günüm dualarınızı eksik etmeyin neolur....
bende klomen kullandım perşembe doktora gidicem inşallah yumurta gelişmiş olur ve iğnemi olurum bende merak içerisindeyim allahım hepimizi güldürsün
amın arkadaşım ınşallah yumurtaların doktorunun ıstedığı gıbı gelışır ve çatlar bız çok şukur o dönemlerı kazasız belasız atlattık şımdı bekleme surecındeyız benım bugun adet gunum bakalım beklıyorum artık zaman daraldı ya adet olucam ya anne ::::::::::::::::::::::::::::::::::::?
Bızı her aşamandan haberdar et bırbırımızın desteğı ıle ayakta duruyoruz
amın arkadaşım ınşallah yumurtaların doktorunun ıstedığı gıbı gelışır ve çatlar bız çok şukur o dönemlerı kazasız belasız atlattık şımdı bekleme surecındeyız benım bugun adet gunum bakalım beklıyorum artık zaman daraldı ya adet olucam ya anne ::::::::::::::::::::::::::::::::::::?
merhaba arkadslar bende bu ay klomen kullanmıstım bugun adet olmam gerekıyordu olmadım ama butun adet belırtılerını yasıyorum acaba adetmı olucam yoksa....... ay bılmıyorum ya boyle adet belırtısı yasayıp hamıle kaln varmı nolur bı cevap yazın.
Serdoğmak canım inşallah hamilesindir durumundan haberdar et olur mu.Ben de buğün doktora gittim yarın tekrar ilaç tedavisine başlıcam:Rabbim isteyen herkesi anne olmayı nasib etsiin
inşallah bekleyiş güzel bir haberle son bulur ve yeni bir başlangıç olur.
Ay inşallah anne olursun :) yazarken bile heyecanlandım. bizi haberdar et .
kızlar benımde dun olmam gerekıyordu olmadım ama adet belırtılerım var ara ara kasıklarım agrıyor.
Kızlar ben bugün doktora gittim yumurta kontrolum vardı yumurtalarım 12mm olmuş doktor biraz bekliyeli dedi çarşamba günü tekrar gitcem bu arada benim klomenim bitmişti pazar günü bügün doktor tekrar klomen verdi kullanmaya devam edeceğim ama ben bunu nezamana kadar devam etcem ya.İnşallah eşim artık çarşamba günü gelirya allahım hiç şehir dışında görevi çıkmazken tam zamanında çıkıverdi:gitme::gitme::gitme:
bende hastalandım tekrardan başlıcam
Arkadaşım merhaba, umarım bu sıkıntılı süreç sonunda Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder..
Kaç kez yumurta kontrolüne gittin ve her gidişinde ücret ödüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?