- 7 Ekim 2023
- 87
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Bende hem ilaç hem iğne bide bende rahmim incelmişti rahim kalınlaştırıcı ilaç verdi benim bildiğim ilk aralar yüksek çıkar 13 14 günden sonra beta düşer anlamadım yükseldi inşallah hamileyimdir çok istiyorum ve Allâh isteyen herkeze nasip etsinBende 29 eylülde vurundum 30u 5-6 gibi yaptık 2 defa 3 saat yattıktan sonra duşa girdim.
2 ekim gece oldu sabaha kadar yattım.
4ü gece oldu sabaha kadar yattım.
6sı gece oldu sabaha kadar yattım.
Yani bu ay 4 kere oldu ve dediğin gibi benimde ateş basması kasıklarımda ağrı fena bir şekildeydi perşembe günü iş yerinde kasıklarımın ağrısı ve nasıl diyeyim genital bölgemden karnıma doğru aşırı bir sızı vardı yürüyemiyordum oturamıyordum. Sonra bir kabızım bir ishal tarzı afedersin. Ama yinede ne bilim bir kere daha iğne vurunmuştum o tutmadı. Bu sefer ilaç+iğne yaptı doktorum.
Bu arada çoook geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin size ve tüm isteyenlere
Bende mart ayında 2 aylık bebeğimin kal durduğu için kürtaj oldum 6 aydır hamile kalamadım
Amin İnşallahBende hem ilaç hem iğne bide bende rahmim incelmişti rahim kalınlaştırıcı ilaç verdi benim bildiğim ilk aralar yüksek çıkar 13 14 günden sonra beta düşer anlamadım yükseldi inşallah hamileyimdir çok istiyorum ve Allâh isteyen herkeze nasip etsin
Evett ben normalde sigara içiyorum kız bi haftadır iğrenç geliyo sigaranın tadı yarıda atıyorum böyle bulaşık deterjanı tadı grliyoBenimde aşırı açık
Hatta bugün iki tane birşey gömdüm onu şimdi söylemicem size canınız çekmesin eşime diyorum aklım hala yiyemediklerimde tadı damağımda kaldı midem çok değişik aşırı gaz bir kabız bir ishal felaket durumdayım ama düşünüyorum acaba hani birşey yedimde o mu yaptı gibi.
Mesela dünden beri boğazım yanıyor cayır cayır acımsı reflü tarzı midem yanıyor.
Sigara içmemeye çalışşş en azından canımm.Evett ben normalde sigara içiyorum kız bi haftadır iğrenç geliyo sigaranın tadı yarıda atıyorum böyle bulaşık deterjanı tadı grliyo
Kan vermedin mi bence verSigara içmemeye çalışşş en azından canımm.
Ama ben hiç test felan yapmadım günüm geçerse anca test yaparım.
Yaa şimdi wcye girdim kendimi silince peçeteme akıntım pembensi tarzı geldi iğne olalı bugün 10. GünKan vermedin mi bence ver
Ayy inşallah yerleşme lekesidir benim ilk hamileliğimdede leke tarzı hiç bişey gelmediYaa şimdi wcye girdim kendimi silince peçeteme akıntım pembensi tarzı geldi iğne olalı bugün 10. Gün
Benimde gelmemiştiii.Ayy inşallah yerleşme lekesidir benim ilk hamileliğimdede leke tarzı hiç bişey gelmedi
İnşallahhBenimde gelmemiştiii.
Ama heveslenmiyorum şuan takip edicem yarında leke tarzı gelirse doktora giderim tutunmaya çalışıyor olabilir diyebilir ilaç verir.
Zeyİğne günü dahil 9.gün, test negatif. İğnenin etkisi geçti artık. Bundan sonra yeniden pozitif için bekleyeceğimherhangi bir belirti ağrı his yok
Aaa acaba yerleşme kanaması mııı,inş öyledir,başka bi sebepse bilemiyorum canım ama inş yerleşmedir , ben de daha hiç bişi yokZey
Merhaba senle aynı gün iğne vurunmuştuk. Bugün benden kendimi silerken pembemsi leke geldi ya daha yarın adetimin 21. Günü. İğne olalı 9. Gün bu neden geldi acaba ya
Bende ne sebep var merak ettim. Beklemedeyim takip edicem.Aaa acaba yerleşme kanaması mııı,inş öyledir,başka bi sebepse bilemiyorum canım ama inş yerleşmedir , ben de daha hiç bişi yok
Merhaba bn ilk kullandgm ay klomen ile hamile kaldmMerhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Bana gercekten umut oldunuzMerhaba bn ilk kullandgm ay klomen ile hamile kaldm
Bana gercekten umut oldunuz
Dün ignemi vuruldum bakalim hayirlisi insalla
Bugün 10. Gün.Bende ne sebep var merak ettim. Beklemedeyim takip edicem.
Benimde çok ağrım oldu gerçektenKizlar cuma günü biliyorsunuz igneyi vurdum o günden beri asiri kasik agrim var sizinde öylemiydi? bolca uzanmak iyi gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?