Klomen kulanip hamile kalan varmi

Bende hem ilaç hem iğne bide bende rahmim incelmişti rahim kalınlaştırıcı ilaç verdi benim bildiğim ilk aralar yüksek çıkar 13 14 günden sonra beta düşer anlamadım yükseldi inşallah hamileyimdir çok istiyorum ve Allâh isteyen herkeze nasip etsin

Amin İnşallah
Benim bu ayda olmazsa rahim filmi çekilcek eşimdende test alıncak.

Evett ben normalde sigara içiyorum kız bi haftadır iğrenç geliyo sigaranın tadı yarıda atıyorum böyle bulaşık deterjanı tadı grliyo

Evett ben normalde sigara içiyorum kız bi haftadır iğrenç geliyo sigaranın tadı yarıda atıyorum böyle bulaşık deterjanı tadı grliyo
Sigara içmemeye çalışşş en azından canımm.
Ama ben hiç test felan yapmadım günüm geçerse anca test yaparım.

Ayy inşallah yerleşme lekesidir benim ilk hamileliğimdede leke tarzı hiç bişey gelmedi
Benimde gelmemiştiii.
Ama heveslenmiyorum şuan takip edicem yarında leke tarzı gelirse doktora giderim tutunmaya çalışıyor olabilir diyebilir ilaç verir.

İğne günü dahil 9.gün, test negatif. İğnenin etkisi geçti artık. Bundan sonra yeniden pozitif için bekleyeceğim herhangi bir belirti ağrı his yok
Zey
Merhaba senle aynı gün iğne vurunmuştuk. Bugün benden kendimi silerken pembemsi leke geldi ya daha yarın adetimin 21. Günü. İğne olalı 9. Gün bu neden geldi acaba ya

Zey
Merhaba senle aynı gün iğne vurunmuştuk. Bugün benden kendimi silerken pembemsi leke geldi ya daha yarın adetimin 21. Günü. İğne olalı 9. Gün bu neden geldi acaba ya
Aaa acaba yerleşme kanaması mııı,inş öyledir,başka bi sebepse bilemiyorum canım ama inş yerleşmedir , ben de daha hiç bişi yok

Merhaba kızlar bende klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım günde 1 tane 5 gün boyunca içtim ovulasyon testiyle takip yaptım sat 14 eylül ovulasyon testi 1 Ekim'de çift çizgi oldu yani yumurtlama günü ertesi gün siliklesti çatlama da oldu yani şimdi batı bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar cuma günü biliyorsunuz igneyi vurdum o günden beri asiri kasik agrim var sizinde öylemiydi? bolca uzanmak iyi gelirmi

Kizlar cuma günü biliyorsunuz igneyi vurdum o günden beri asiri kasik agrim var sizinde öylemiydi? bolca uzanmak iyi gelirmi
Benimde çok ağrım oldu gerçekten
Dinlenin bol bol. Bilmiyorum çalışıyor musunuz ben çalıştığım için gündüz dinlenemedim hiç zaten şimdi o şiddetli ağrılar geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…