- Konu Sahibi tweetymm89
-
Yarın doktora gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok uzun zamandır bekliyoruz bu haberiOlabilir canım yerleşme kanaması
İnşallahhh bende yarın gidicem inşallah gözükürYarın doktora gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim çok uzun zamandır bekliyoruz bu haberi
İnşallahİnşallahhh bende yarın gidicem inşallah gözükür
Merhaba canm gunaydn,4 gun gectii ve hala kan vermedin miiiiKızlar banada yardımcı olur musunuz ben geçen ay hsg çekildim yumurta takibiyle bir klomen kullandım doktor bu ay iğneye gerek yok yumurtaların kendisi gelişmiş dedi o günleri değerlendirdik adetim ilk gün geciktiginde test yaptım birisinde silik çizgi gözle görünüyordu ama diğer testte bişey çıkmadı şuan 4 gün geciktim dün akşam ve bugün sabah kahverengi lekelenme oldu ara ara adet olmadım normalde aşırı ağrılı adet dönemim olur ama şuan sadece akıntı geldiğinde ağrım oluyor sonra geçiyor sizce gebelik olabilirmi yerleşme kanaması böyle yaşayan varmı
Amin amin canm hepimize hayirli haberlar alalım insallahMerhaba kızlar bende klomen kullandım adetimin 3. Günü başladım günde 1 tane 5 gün boyunca içtim ovulasyon testiyle takip yaptım sat 14 eylül ovulasyon testi 1 Ekim'de çift çizgi oldu yani yumurtlama günü ertesi gün siliklesti çatlama da oldu yani şimdi batı bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırız rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Az bir düşüş var canm belki de lab.kaynakli olabilirrr,ayy cuma gunune de daha cok var yaa sen carsamba fln yaptr tekrar olmadiKızlar hastaneye geldim bu başka bi hastane bugünde kan verdim dün 52.500 dü bugün 51.33 olmuş düşmüş doktor dedi laboratuvar farkı olabilir cuma tekrar gel kan ver bigün 19 cu günüm
Haklsn kuzum benimde olsa modum duserdi ama kafana takmamaya calisModum düştü biraz niye öyle çıktıki aynen çarşamba tekrar verim
İnşallah yükselir yarın adet günümHaklsn kuzum benimde olsa modum duserdi ama kafana takmamaya calis
Carsamba yine verirsn bakalm ne kadar yukseldi:))
Insallah arkadasm Rabbim saglıklı hayırli evlat nasip etsin snaa ve tum isteyen kullarınaİnşallah yükselir yarın adet günüm
Elif nasıl gidiyor,bugün nasılsınBende ne sebep var merak ettim. Beklemedeyim takip edicem.
Merhabaa ZeyElif nasıl gidiyor,bugün nasılsın
Bugün iğnenin 11.günü, test yapıyordum biliyorsundur, negatif hala. Hiç bir belirti de yok. Dün sürekli yürürken kasık ağrım oldu ama üşüttüm sanırım dedim de gerçi enfeksiyon ağrısına daha çok benziyor. O yüzden hamileliğe yoramıyorum. Beklemedeyim hala.
Merhaba kızlar ben 21 Eylül de rahim filmi çektirdim sonucu temiz çıktı çok şükür doktor adetinin 5. Günü klonmen kullan 2 günde bir yumurta takibi yapıp çatlatma yapicaz dedi adet olmama 6 gün var umarım hiç gerek kalmaz aşılamaya yalnız aklıma takılan bir şey var doktor bana polistik over sendromu olabilir dedi benim bu sendromu onayliyacak hiç bir belirtim yok adetim de düzenlidir sizce olabilir mi ve ya belirti olmadan da olunabilir mi
Test yaptın mı hiç pekiMerhabaa Zey
Bugün bende yine sol tarafta ve karnımın altına doğru ağrı var sızı şeklinde girip girip çıkıyor.
Bel ağrım var. Bide sanki böyle sıcak birşey geliyor gibi hissediyorum aha adet oldum kesin erkenden diyorum ama gelen birşey yok. Akıntım normal düzeyde. Cumartesi akşam gelen leke bir daha gelmedi bu kadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?