- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
-
İnşallah buna kasık ağrısınında eşlik etmesi bilemedimİnşallah gazdır
Gece 10-11 gibi yapın ne güzel sabaha kadarda yatarsın.Ayy Elifim amin hepimiz alalim bebeim
Tamamdr oyle yapacagm doktor da oyle dedi:)
Ama bana saat vermedi şu saatte iliski diye
:)) tamam bebeim bnde oyle dusundum 11 ,12 gibi sonra da uyurumGece 10-11 gibi yapın ne güzel sabaha kadarda yatarsın.
Yok yok ağlama gül:)) tamam bebeim bnde oyle dusundum 11 ,12 gibi sonra da uyurum
aYY Allahm aglanacak halimize guluyorum inan ki
Hepimiz gulelim mutlu olalm inşallahhYok yok ağlama gül
Peki hamile kaldiniz mi :)Adetin 3. Günü gittiniz klomeni kullandınız ve bugün muayaneniz vardı dimi doğru anladım.
Yumurtanız cuma günü istenilen büyüklükte olucaktır doktorda kontrol edip iğneni yaptırır kötü birşey yok yani.
Ben adetin 5. Günü başladım 11. Gün gittiğimde yumurtam büyümüştü doktor hemen iğneni al gel yapalım dedi o gün yaptırdım ben mesela
MerhabaPeki hamile kaldiniz mi :)
Ayy inşallah hamissindir arkadasmmMerhaba
Daha iğne vurulalı bugün 7. Günüm. Günleri değerlendiriyoruz. 3-4 gündür yoğun kasık ağrım var ara ara bugünde çok acayip birşey oldu vücudumda gaz karın şişliği kasık ağrısı resmen yürüyemiyordum yeni yeni kendime geldim.
İğnenin etkisi büyük ihtimal adetime 11 gün var.
İnşallahhhAyy inşallah hamissindir arkadasmm
Yat kalkmaaaaKizlar bende igneden snra az once birliktelik yasadık bakalm hayrlısı
Geceyi bekleyecektik dayanamadkKizlar bende igneden snra az once birliktelik yasadık bakalm hayrlısı
Bebeim 1 saat yattm sonra lavaboya kalktm napaym:))Yat kalkmaaaa
Doktorların önerisi gece birlikte olup sabaha kadar hiç kalkmamak yada 1-2 saat yatacaksın ama 3 saat sonra felan duşa gireceksin ve vajinal duş yasak oluyor.Geceyi bekleyecektik dayanamadk
Bebeim 1 saat yattm sonra lavaboya kalktm napaym:))
Doktorların önerisi gece birlikte olup sabaha kadar hiç kalkmamak yada 1-2 saat yatacaksın ama 3 saat sonra felan duşa gireceksin ve vajinal duş yasak oluyor.
Heh bende onu dicektim bunlar bahane Allah isterse her türlü verirGunaydn kuzum benim doktor da vajinayı yıkama hemen dedi fakat 1 saat yattm sonra kalktm dayamamadm:)
Rabbim ol derse olur be yavrucum artk pek kafaya takmamaya calisiyorum
hadi bakalım , inşallah güzel haberler alırız senden canım.Merhaba Kizlar :)
Bugün doktorumdaydim ignemi verdi gece 11 de vur igneni sonra yarindan itibaren degerlendkr dedi
Evet canm oyleeHeh bende onu dicektim bunlar bahane Allah isterse her türlü verir
Hadi bakalm canm hayirlisi olsunMerhaba Kizlar :)
Bugün doktorumdaydim ignemi verdi gece 11 de vur igneni sonra yarindan itibaren degerlendkr dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?