Klomen kulanip hamile kalan varmi

Peki hamile kaldiniz mi :)

Peki hamile kaldiniz mi :)
Merhaba
Daha iğne vurulalı bugün 7. Günüm. Günleri değerlendiriyoruz. 3-4 gündür yoğun kasık ağrım var ara ara bugünde çok acayip birşey oldu vücudumda gaz karın şişliği kasık ağrısı resmen yürüyemiyordum yeni yeni kendime geldim.
İğnenin etkisi büyük ihtimal adetime 11 gün var.

Ayy inşallah hamissindir arkadasmm

Geceyi bekleyecektik dayanamadk

Bebeim 1 saat yattm sonra lavaboya kalktm napaym:))
Doktorların önerisi gece birlikte olup sabaha kadar hiç kalkmamak yada 1-2 saat yatacaksın ama 3 saat sonra felan duşa gireceksin ve vajinal duş yasak oluyor.

Gunaydn kuzum benim doktor da vajinayı yıkama hemen dedi fakat 1 saat yattm sonra kalktm dayamamadm:)
Rabbim ol derse olur be yavrucum artk pek kafaya takmamaya calisiyorum
Doktorların önerisi gece birlikte olup sabaha kadar hiç kalkmamak yada 1-2 saat yatacaksın ama 3 saat sonra felan duşa gireceksin ve vajinal duş yasak oluyor.

Gunaydn kuzum benim doktor da vajinayı yıkama hemen dedi fakat 1 saat yattm sonra kalktm dayamamadm:)
Rabbim ol derse olur be yavrucum artk pek kafaya takmamaya calisiyorum
Heh bende onu dicektim bunlar bahane Allah isterse her türlü verir

günaydınn, iğneden sonra 8. gün ,bu sabah ki testte hayalet çizgi çıktı. çok çok silikleşti artık. iğnenin etkisi geçiyor. iki gün sonra tamamen negatife döner artık
artık hiç bir belirti ağrı vs yok

Merhaba Kizlar :)
Bugün doktorumdaydim ignemi verdi gece 11 de vur igneni sonra yarindan itibaren degerlendkr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…