- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Hamile misinBenimde çok ağrım oldu gerçekten
Dinlenin bol bol. Bilmiyorum çalışıyor musunuz ben çalıştığım için gündüz dinlenemedim hiç zaten şimdi o şiddetli ağrılar geçti
Yok hayır beklemedeyim bat 14 ekim.Hamile misin
Doktoruna sorsaydkn keske ilginccYok hayır beklemedeyim bat 14 ekim.
Ama dün akıntım pembemsi geldi peçeteye anlamadım neden. İğne olalı 10. Günüm bugün
Çatlatma iğnesi kullanmismisydiniz bir de ilk belirtileriniz neler di acaba hayırlı olsun bu aradaMerhaba bn ilk kullandgm ay klomen ile hamile kaldm
YaaaTest yaptım bugün tekrar hamileyim kızlar yarın hastaneye gidicem kadın doğuma
Saol kuşum allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahYaaahayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah kuzumSaol kuşum allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
İlk defa kullandım aşkm klomen ve çatlatma iğnesiİnşallah kuzumya klomen ve çatlatma iğnesi mi kullandin sen canım birde ilk ayın mi daha önce kullandın mi
Ne güzel maşallah çok sevindim senin adınaİlk defa kullandım aşkm klomen ve çatlatma iğnesi
İştah açılması bel agrısı kasık ağrısı bulantıNe güzel maşallah çok sevindim senin adınabelirtilerin nelerdi balım
Ya her insanda aynı olmuyormus da geçen ay da klomen kullandım ben yumurtlamayı ovulasyon testinde gördükten sonra kasık ağrım hiç geçmedi adet olana kadar adetimde çok ağrılı sancılı oldu bu ay yine klomen kullandım ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüğüm gün ve çatlama olduğu gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti şimdi ara ara batmalar oluyor sivilcelendim biraz ve iştah açıklığı var ama yine bedenim benimle oynuyor da olabilir diye çok umitlenmek de istemiyorumİştah açılması bel agrısı kasık ağrısı bulantı
Allah'tan hayırlısını işteYa her insanda aynı olmuyormus da geçen ay da klomen kullandım ben yumurtlamayı ovulasyon testinde gördükten sonra kasık ağrım hiç geçmedi adet olana kadar adetimde çok ağrılı sancılı oldu bu ay yine klomen kullandım ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüğüm gün ve çatlama olduğu gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti şimdi ara ara batmalar oluyor sivilcelendim biraz ve iştah açıklığı var ama yine bedenim benimle oynuyor da olabilir diye çok umitlenmek de istemiyorum
Bana doktorum dün dediki gece 11 de vur ertesi gün ve ondan sonra gün iliskiye girin baskada bise demedi vallah bukad
Ayy iyi iyi kuzu guzel haberler alrz insallah hepimizBana doktorum dün dediki gece 11 de vur ertesi gün ve ondan sonra gün iliskiye girin baskada bise demedi vallah bukadar
Ay tebrik ederim canmmBende 22 eylül çatlatma iğnesi yaptırdım öncesinde klomen kullandım 15 gün sonra beta 22.440 çıktı hamilemiyim
Hayırlı olsun kaçıncı gününüzİlk defa kullandım aşkm klomen ve çatlatma iğnesi
18Hayırlı olsun kaçıncı gününüz
Saoll canım benim allah isteyen herkeze nasip etsinAy tebrik ederim canmm
Kızlar banada yardımcı olur musunuz ben geçen ay hsg çekildim yumurta takibiyle bir klomen kullandım doktor bu ay iğneye gerek yok yumurtaların kendisi gelişmiş dedi o günleri değerlendirdik adetim ilk gün geciktiginde test yaptım birisinde silik çizgi gözle görünüyordu ama diğer testte bişey çıkmadı şuan 4 gün geciktim dün akşam ve bugün sabah kahverengi lekelenme oldu ara ara adet olmadım normalde aşırı ağrılı adet dönemim olur ama şuan sadece akıntı geldiğinde ağrım oluyor sonra geçiyor sizce gebelik olabilirmi yerleşme kanaması böyle yaşayan varmıİlk defa kullandım aşkm klomen ve çatlatma iğnesi
Saoll canım benim allah isteyen herkeze nasip etsin
Olabilir canım yerleşme kanamasıKızlar banada yardımcı olur musunuz ben geçen ay hsg çekildim yumurta takibiyle bir klomen kullandım doktor bu ay iğneye gerek yok yumurtaların kendisi gelişmiş dedi o günleri değerlendirdik adetim ilk gün geciktiginde test yaptım birisinde silik çizgi gözle görünüyordu ama diğer testte bişey çıkmadı şuan 4 gün geciktim dün akşam ve bugün sabah kahverengi lekelenme oldu ara ara adet olmadım normalde aşırı ağrılı adet dönemim olur ama şuan sadece akıntı geldiğinde ağrım oluyor sonra geçiyor sizce gebelik olabilirmi yerleşme kanaması böyle yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?