Klomen kulanip hamile kalan varmi

İştah açılması bel agrısı kasık ağrısı bulantı
Ya her insanda aynı olmuyormus da geçen ay da klomen kullandım ben yumurtlamayı ovulasyon testinde gördükten sonra kasık ağrım hiç geçmedi adet olana kadar adetimde çok ağrılı sancılı oldu bu ay yine klomen kullandım ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüğüm gün ve çatlama olduğu gün kasıklarım ağrıdı sonra geçti şimdi ara ara batmalar oluyor sivilcelendim biraz ve iştah açıklığı var ama yine bedenim benimle oynuyor da olabilir diye çok umitlenmek de istemiyorum

Allah'tan hayırlısını işte

İlk defa kullandım aşkm klomen ve çatlatma iğnesi
Kızlar banada yardımcı olur musunuz ben geçen ay hsg çekildim yumurta takibiyle bir klomen kullandım doktor bu ay iğneye gerek yok yumurtaların kendisi gelişmiş dedi o günleri değerlendirdik adetim ilk gün geciktiginde test yaptım birisinde silik çizgi gözle görünüyordu ama diğer testte bişey çıkmadı şuan 4 gün geciktim dün akşam ve bugün sabah kahverengi lekelenme oldu ara ara adet olmadım normalde aşırı ağrılı adet dönemim olur ama şuan sadece akıntı geldiğinde ağrım oluyor sonra geçiyor sizce gebelik olabilirmi yerleşme kanaması böyle yaşayan varmı

Saoll canım benim allah isteyen herkeze nasip etsin

Olabilir canım yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…