- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Ay insallah kizlar cok heycanliyim..hadi bakalım , inşallah güzel haberler alırız senden canım.
Heycanlı olmak guzell bisey bende pek heyecan ve umut yok:)Ay insallah kizlar cok heycanliyim..
biz de onu düşünerek yumurtanın çatladıktan sonraki 24 saati dolunca biz bıraktık :) mantıken öyleKizlar sizi birsey soracagım
Catlatma ignesinden sonra 36 saat snra iliskiyi veriyorlar ya doktorlar
E sonrasında da gun asiri iliski dedi doktor bana
Yumurta catlayinca 24 saat canli kalabiliyorsa diger gunleri degerlendirmenin anlamı var mı anlamadm inan ki
Valla bu isi anlamadm kuzum bendebiz de onu düşünerek yumurtanın çatladıktan sonraki 24 saati dolunca biz bıraktık :) mantıken öyle
Evet ben o yüzden doktoru dinlemedim her gün yaptımValla bu isi anlamadm kuzum bende
Sperm sorunu da yok hergun iliski yerine gun asiri dedi e onemli gunlerim gecmis gitmis oluyor
Gelde esime anlat smdi dinlemeyelim desem de dinler o ki..Evet ben o yüzden doktoru dinlemedim her gün yaptımzaten toplasan kaç kere oluyor ki
Kizlar az önce ignemi vuruldum
Neye dikat etmeliyim sizce iliskiden har
Bana doktorum dün dediki gece 11 de vur ertesi gün ve ondan sonra gün iliskiye girin baskada bise demedi vallah bukadarBana doktorum ekstra bisey dememisti canm iliski konusunda hatta iyice kafami karstrdı..
Simdi size birliktelik ne zmnlar dedi canm
Tabikide hamilesinnnn hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin İnşallahBende 22 eylül çatlatma iğnesi yaptırdım öncesinde klomen kullandım 15 gün sonra beta 22.440 çıktı hamilemiyim
Yarın tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir yaTabikide hamilesinnnn hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin İnşallah
İnşallahYarın tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir ya
Valla 22 si vuruldum 23 gecesi ilişki oldu o gece 3 kere oldu çünkü 4 gün yapmamıştık doktor dedi en kaliteli sperm oldugu için o ilişkiden sonra bir iki defa daha yapın o kaliteli olanı tutsun sonraki spermler günde iki defa yapıyoduk iğnenin 3 4 cü günü çok kötüydüm sıcak basması kasık agrısı bende pcos varmış sadece sol yumurtam çatlamıştı bundan öncesindede 11 martda erken doğum yaptım 19 haftalık o yüzden bu iğneyi istedim hemen olması içinİnşallahHaber et bizide. Düşünme şimdi yükselmiştir kötüyü düşünme canım.
Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vurundum bat 14 ekim 6 gün kaldı.
İlişki günlerin ve ne belirtilerin oldu acaba.
Şuandada ara ara ateşleniyorum kasıklarım agrıyo iştahım çok açıldı diğer hamileliğimdede böyleydi sonra ishal oldum 3 gündürValla 22 si vuruldum 23 gecesi ilişki oldu o gece 3 kere oldu çünkü 4 gün yapmamıştık doktor dedi en kaliteli sperm oldugu için o ilişkiden sonra bir iki defa daha yapın o kaliteli olanı tutsun sonraki spermler günde iki defa yapıyoduk iğnenin 3 4 cü günü çok kötüydüm sıcak basması kasık agrısı bende pcos varmış sadece sol yumurtam çatlamıştı bundan öncesindede 11 martda erken doğum yaptım 19 haftalık o yüzden bu iğneyi istedim hemen olması için
Bende 29 eylülde vurundum 30u 5-6 gibi yaptık 2 defa 3 saat yattıktan sonra duşa girdim.Valla 22 si vuruldum 23 gecesi ilişki oldu o gece 3 kere oldu çünkü 4 gün yapmamıştık doktor dedi en kaliteli sperm oldugu için o ilişkiden sonra bir iki defa daha yapın o kaliteli olanı tutsun sonraki spermler günde iki defa yapıyoduk iğnenin 3 4 cü günü çok kötüydüm sıcak basması kasık agrısı bende pcos varmış sadece sol yumurtam çatlamıştı bundan öncesindede 11 martda erken doğum yaptım 19 haftalık o yüzden bu iğneyi istedim hemen olması için
Benimde aşırı açıkŞuandada ara ara ateşleniyorum kasıklarım agrıyo iştahım çok açıldı diğer hamileliğimdede böyleydi sonra ishal oldum 3 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?