Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kizlar sizi birsey soracagım
Catlatma ignesinden sonra 36 saat snra iliskiyi veriyorlar ya doktorlar
E sonrasında da gun asiri iliski dedi doktor bana
Yumurta catlayinca 24 saat canli kalabiliyorsa diger gunleri degerlendirmenin anlamı var mı anlamadm inan ki

biz de onu düşünerek yumurtanın çatladıktan sonraki 24 saati dolunca biz bıraktık :) mantıken öyle

biz de onu düşünerek yumurtanın çatladıktan sonraki 24 saati dolunca biz bıraktık :) mantıken öyle
Valla bu isi anlamadm kuzum bende
Sperm sorunu da yok hergun iliski yerine gun asiri dedi e onemli gunlerim gecmis gitmis oluyor

Kizlar simdi ovulason testi yaptm ikinci cizgi silik cikti e ben carsamba ignemi olmustum dun iliski yasadik doktor cumartesi iliski dedi birde..
Ee simdi bile ikinci cizgim silik cktı yumurtlamam bitti bence nedem iliski icin geç kalıyoruz yaaa

Eklentiler

• 20231006_191649.webp
    4 KB · Görüntüleme: 55
İğne günü dahil 9.gün, test negatif. İğnenin etkisi geçti artık. Bundan sonra yeniden pozitif için bekleyeceğim herhangi bir belirti ağrı his yok

Bana doktorum ekstra bisey dememisti canm iliski konusunda hatta iyice kafami karstrdı..
Simdi size birliktelik ne zmnlar dedi canm
Bana doktorum dün dediki gece 11 de vur ertesi gün ve ondan sonra gün iliskiye girin baskada bise demedi vallah bukadar

Bende 22 eylül çatlatma iğnesi yaptırdım öncesinde klomen kullandım 15 gün sonra beta 22.440 çıktı hamilemiyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-13-45-29-272_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 50
Yarın tekrar kan vercem inşallah yükselmiştir ya
İnşallah Haber et bizide. Düşünme şimdi yükselmiştir kötüyü düşünme canım.
Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vurundum bat 14 ekim 6 gün kaldı.
İlişki günlerin ve ne belirtilerin oldu acaba.

Valla 22 si vuruldum 23 gecesi ilişki oldu o gece 3 kere oldu çünkü 4 gün yapmamıştık doktor dedi en kaliteli sperm oldugu için o ilişkiden sonra bir iki defa daha yapın o kaliteli olanı tutsun sonraki spermler günde iki defa yapıyoduk iğnenin 3 4 cü günü çok kötüydüm sıcak basması kasık agrısı bende pcos varmış sadece sol yumurtam çatlamıştı bundan öncesindede 11 martda erken doğum yaptım 19 haftalık o yüzden bu iğneyi istedim hemen olması için

Şuandada ara ara ateşleniyorum kasıklarım agrıyo iştahım çok açıldı diğer hamileliğimdede böyleydi sonra ishal oldum 3 gündür

Bende 29 eylülde vurundum 30u 5-6 gibi yaptık 2 defa 3 saat yattıktan sonra duşa girdim.
2 ekim gece oldu sabaha kadar yattım.
4ü gece oldu sabaha kadar yattım.
6sı gece oldu sabaha kadar yattım.
Yani bu ay 4 kere oldu ve dediğin gibi benimde ateş basması kasıklarımda ağrı fena bir şekildeydi perşembe günü iş yerinde kasıklarımın ağrısı ve nasıl diyeyim genital bölgemden karnıma doğru aşırı bir sızı vardı yürüyemiyordum oturamıyordum. Sonra bir kabızım bir ishal tarzı afedersin. Ama yinede ne bilim bir kere daha iğne vurunmuştum o tutmadı. Bu sefer ilaç+iğne yaptı doktorum.
Bu arada çoook geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin size ve tüm isteyenlere
Bende mart ayında 2 aylık bebeğimin kal durduğu için kürtaj oldum 6 aydır hamile kalamadım

Şuandada ara ara ateşleniyorum kasıklarım agrıyo iştahım çok açıldı diğer hamileliğimdede böyleydi sonra ishal oldum 3 gündür
Benimde aşırı açık
Hatta bugün iki tane birşey gömdüm onu şimdi söylemicem size canınız çekmesin eşime diyorum aklım hala yiyemediklerimde tadı damağımda kaldı midem çok değişik aşırı gaz bir kabız bir ishal felaket durumdayım ama düşünüyorum acaba hani birşey yedimde o mu yaptı gibi.
Mesela dünden beri boğazım yanıyor cayır cayır acımsı reflü tarzı midem yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…