- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Hayırrr hiç test yapmadımTest yaptın mı hiç peki
Çok sabırlısınnnHayırrr hiç test yapmadım
Yapmak istemiyorum ya
5. Günümdeyim.Kızlar selamlar igneden sonra kaçıncı gündesiniz
Rahimdeki görüntü o şekilde olabilir canım, zaten ihtimal vermiş 3 tane doktora gittim biri var biri hiç bir şey yok biri bir tanesinde var dedi düşün yani, biraz doktorla da alakalı benceMerhaba kızlar ben 21 Eylül de rahim filmi çektirdim sonucu temiz çıktı çok şükür doktor adetinin 5. Günü klonmen kullan 2 günde bir yumurta takibi yapıp çatlatma yapicaz dedi adet olmama 6 gün var umarım hiç gerek kalmaz aşılamaya yalnız aklıma takılan bir şey var doktor bana polistik over sendromu olabilir dedi benim bu sendromu onayliyacak hiç bir belirtim yok adetim de düzenlidir sizce olabilir mi ve ya belirti olmadan da olunabilir mi
İnşallah müjdeli haber alırım sizlerden heppimiz alırız inşallahMerhaba inan polistik overle ilgili hic bilgim yok canm,evet insallah adet olmazsn gerek kalmaz ama kalsa da zor bir surec deil klomen tedavisi
Bizde hap ictik ve yumurtalar buyuyunce ignemizi olduk sindi beklemedeyiz:)
Yaaaa bende 5.gunumdeyim canm carsamba olmuştum:) peki ozel olmazsa sonrasnda hangi gunler birliktelik dedi doktorunuz5. Günümdeyim.
Amin insallahİnşallah müjdeli haber alırım sizlerden heppimiz alırız inşallah
Rahim filminde çıkmıyor sanırım bildiğim kadarıyla rahim filmi tüpler kanallar acikmi bunu öğrenmek için çekiliyor muhtemelen ben öyle biliyorum ama evet doktorla alakalı da olabilirRahimdeki görüntü o şekilde olabilir canım, zaten ihtimal vermiş 3 tane doktora gittim biri var biri hiç bir şey yok biri bir tanesinde var dedi düşün yani, biraz doktorla da alakalı bence
Adet günü geçmeden test yapmak çok yıpratıcı o yüzden hiiiiç yapmaya gerek yok beklemedeyim.Çok sabırlısınnnben sabırsız bi insanım ve belirsizlik beni çok yıpratan bi şey. Kendime engel olabilsem keşke
Klomeni 6.denemem de hamile kaldım hiç ümidim yoktu ama çok 8 haftalık hamileyim . Klomene yumurtalarım geç cevap veriyor benim .doktor cagarırdı giderdim yumurtam hiç gelişmemiş olurdu aradan 1 hafta geçerdi sonra yumurtam 19 mm olurduMerhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Ayy masallah canm saglikla kucagina al insallah darisi bizeKlomeni 6.denemem de hamile kaldım hiç ümidim yoktu ama çok 8 haftalık hamileyim . Klomene yumurtalarım geç cevap veriyor benim .doktor cagarırdı giderdim yumurtam hiç gelişmemiş olurdu aradan 1 hafta geçerdi sonra yumurtam 19 mm olurdu
Ultrasonla bakmadı mıKızlar hastaneye geldim bu başka bi hastane bugünde kan verdim dün 52.500 dü bugün 51.33 olmuş düşmüş doktor dedi laboratuvar farkı olabilir cuma tekrar gel kan ver bigün 19 cu günüm
Tesekkur ederim catlatma ignesi kullanmadim ve hic bir belirtim olmadi adet tarihim gecince test yaptm pozitifti.hayirlisi oldu kizima kavustum su an 2 yasindaÇatlatma iğnesi kullanmismisydiniz bir de ilk belirtileriniz neler di acaba hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.Klomeni 6.denemem de hamile kaldım hiç ümidim yoktu ama çok 8 haftalık hamileyim . Klomene yumurtalarım geç cevap veriyor benim .doktor cagarırdı giderdim yumurtam hiç gelişmemiş olurdu aradan 1 hafta geçerdi sonra yumurtam 19 mm olurdu
Yaa maşallah rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına insllahTesekkur ederim catlatma ignesi kullanmadim ve hic bir belirtim olmadi adet tarihim gecince test yaptm pozitifti.hayirlisi oldu kizima kavustum su an 2 yasindadarisi isteyen herkese insallah
Bende klomen kullandım bu ikinci ayım bende çatlatma iğnesi olmadım yumurta takibi de yaptırmadım evde ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama ve çatlama gördüm adet gunume 5 gün falan kaldı bugün sancım başladı azar azar adet olacakmışim gibi ondan dolayı sordum kuzumTesekkur ederim catlatma ignesi kullanmadim ve hic bir belirtim olmadi adet tarihim gecince test yaptm pozitifti.hayirlisi oldu kizima kavustum su an 2 yasindadarisi isteyen herkese insallah
Deger 52 binse nasıl gözükmedi ben anlamadım 9 senedir bu işlerin içindeyim. Bence doktorunuzu degıstırınGözükmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?