Klomen kulanip hamile kalan varmi

Rahimdeki görüntü o şekilde olabilir canım, zaten ihtimal vermiş 3 tane doktora gittim biri var biri hiç bir şey yok biri bir tanesinde var dedi düşün yani, biraz doktorla da alakalı bence

Merhaba inan polistik overle ilgili hic bilgim yok canm,evet insallah adet olmazsn gerek kalmaz ama kalsa da zor bir surec deil klomen tedavisi
Bizde hap ictik ve yumurtalar buyuyunce ignemizi olduk sindi beklemedeyiz:)
İnşallah müjdeli haber alırım sizlerden heppimiz alırız inşallah

Rahimdeki görüntü o şekilde olabilir canım, zaten ihtimal vermiş 3 tane doktora gittim biri var biri hiç bir şey yok biri bir tanesinde var dedi düşün yani, biraz doktorla da alakalı bence
Rahim filminde çıkmıyor sanırım bildiğim kadarıyla rahim filmi tüpler kanallar acikmi bunu öğrenmek için çekiliyor muhtemelen ben öyle biliyorum ama evet doktorla alakalı da olabilir

Merhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.

Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Klomeni 6.denemem de hamile kaldım hiç ümidim yoktu ama çok 8 haftalık hamileyim . Klomene yumurtalarım geç cevap veriyor benim .doktor cagarırdı giderdim yumurtam hiç gelişmemiş olurdu aradan 1 hafta geçerdi sonra yumurtam 19 mm olurdu

Ayy masallah canm saglikla kucagina al insallah darisi bize

Kizlarim

Ilk asamayi hepimiz gectik,artik beklemek düsüyor payimiz.

Bugünle birlikte toplam 13 günüm kaldi reglime,sizin nekadar kaldi?
Umarim hepimizinde tutar.

Çatlatma iğnesi kullanmismisydiniz bir de ilk belirtileriniz neler di acaba hayırlı olsun bu arada
Tesekkur ederim catlatma ignesi kullanmadim ve hic bir belirtim olmadi adet tarihim gecince test yaptm pozitifti.hayirlisi oldu kizima kavustum su an 2 yasinda darisi isteyen herkese insallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Hamile kaldığın ay belirtilerin neydi peki?

Tesekkur ederim catlatma ignesi kullanmadim ve hic bir belirtim olmadi adet tarihim gecince test yaptm pozitifti.hayirlisi oldu kizima kavustum su an 2 yasinda darisi isteyen herkese insallah
Bende klomen kullandım bu ikinci ayım bende çatlatma iğnesi olmadım yumurta takibi de yaptırmadım evde ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama ve çatlama gördüm adet gunume 5 gün falan kaldı bugün sancım başladı azar azar adet olacakmışim gibi ondan dolayı sordum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…