- 7 Ekim 2023
- 87
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi tweetymm89
-
6 defa kullandığım için tecrübeliyim inan ki adet olduğum ay ki belirtilerim hangileriyse hamile kaldığım ayki belirtilerle aynısı tıpkısıydı sivilce kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti bunlardı aynı adet belirtilerim aynısı yaniHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Hamile kaldığın ay belirtilerin neydi peki?
Ayy masallah canm saglikla kucagina al insallah daris
Amin insallah bir anda kalırsın canım Allah büyük dua et ben o ay çok üzüldüm çok ağladım rabbime çok dua ettimAyy masallah canm saglikla kucagina al insallah darisi bize
Birlikte takip edelim aynı benimdeYaaaa bende 5.gunumdeyim canm carsamba olmuştum:) peki ozel olmazsa sonrasnda hangi gunler birliktelik dedi doktorunuz
Dahim filmi demedim canım, yani yumurtalıklarındaki görüntüden bahsettimRahim filminde çıkmıyor sanırım bildiğim kadarıyla rahim filmi tüpler kanallar acikmi bunu öğrenmek için çekiliyor muhtemelen ben öyle biliyorum ama evet doktorla alakalı da olabilir
Bugün gidip bakildim maalesef kist oluşmuş yumurta çok büyüdüğü için çatlama da olmuştu aslında neden böyle oldu anlamadımMerhaba canm gunaydn,4 gun gectii ve hala kan vermedin miiii
Hemen git kanda baktır kuzum:)
Bence hamissin
Oyle be canm guzel Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kucagımiz boş kalmasnAllah si
Amin insallah bir anda kalırsın canım Allah büyük dua et ben o ay çok üzüldüm çok ağladım rabbime çok dua ettim
Aa bana oyle bi ilac vermedi...Birlikte takip edelim aynı benimdecanım çarşambayı boş geçin dedi perşembe cuma cumartesi birliktelik( bizim Salı da doluydu ) pazardan sonra da gün aşırı dedi bide pazar duphaston diye bir ilaca başlattı 10 günlük, bitişi adetime denk geliyor, sanırım 18 inde de test yapmam gerek gebelik pozitifse hemen gel dedi değilse adetin 5. Günü tekrar gel dedi
Selam canm benimde 11 gunum var reglimeKizlarim
Ilk asamayi hepimiz gectik,artik beklemek düsüyor payimiz.
Bugünle birlikte toplam 13 günüm kaldi reglime,sizin nekadar kaldi?
Umarim hepimizinde tutar.
Canım bana 14. Gün test yap dedi normalde benim adet günüm daha ilerisi sen hangi gün test yapacaksın şimdi ?Aa bana oyle bi ilac vermedi...
Bana da persembe cumartesi pazartesi iliski dedi birer gun arayla ama ben dinlemedim persembe cumartesi ve pazar gununu degerlendirdm
bEnim regli gunum 20 si
Ay insallah hamis kalmişzdr yaaa
Merhaba canm regli olmazsam ayın 20 sinde 21 inde yaparm test bendeCanım bana 14. Gün test yap dedi normalde benim adet günüm daha ilerisi sen hangi gün test yapacaksın şimdi ?
Anladım canım ben tam 14. Günde yapıcamMerhaba canm regli olmazsam ayın 20 sinde 21 inde yaparm test bende
Bana şu gun test yap demedi:))
hAdi hakkımzda hayırlısı olsun inşallahh be canmAnladım canım ben tam 14. Günde yapıcam
ZeyyÇok sabırlısınnnben sabırsız bi insanım ve belirsizlik beni çok yıpratan bi şey. Kendime engel olabilsem keşke
Agri oluyor zaman zaman canmKizlar sol tarafimda asiri derece kasik agrim var sizinde kasik agrilariniz varmi halen? Cuma günü igneyi vurmustum
Uzuldum canm yaaZeyy
Ben adet oldum
Maleseff cuma günü doktora gideceğimUzuldum canm yaa
Tamam canm git bakalm ne diyecekMaleseff cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?