Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kız hiç sorma bugün kan verdim özelde dün devlete verdiğimde 52.500 dü bugun özelde verdim kan 51.30 çıkmış anlamadım morelim bozuldu

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Hamile kaldığın ay belirtilerin neydi peki?
6 defa kullandığım için tecrübeliyim inan ki adet olduğum ay ki belirtilerim hangileriyse hamile kaldığım ayki belirtilerle aynısı tıpkısıydı sivilce kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti bunlardı aynı adet belirtilerim aynısı yani

Yaaaa bende 5.gunumdeyim canm carsamba olmuştum:) peki ozel olmazsa sonrasnda hangi gunler birliktelik dedi doktorunuz
Birlikte takip edelim aynı benimde canım çarşambayı boş geçin dedi perşembe cuma cumartesi birliktelik( bizim Salı da doluydu) pazardan sonra da gün aşırı dedi bide pazar duphaston diye bir ilaca başlattı 10 günlük, bitişi adetime denk geliyor, sanırım 18 inde de test yapmam gerek gebelik pozitifse hemen gel dedi değilse adetin 5. Günü tekrar gel dedi

Merhaba canm gunaydn,4 gun gectii ve hala kan vermedin miiii
Hemen git kanda baktır kuzum:)
Bence hamissin
Bugün gidip bakildim maalesef kist oluşmuş yumurta çok büyüdüğü için çatlama da olmuştu aslında neden böyle oldu anlamadım

Allah si

Amin insallah bir anda kalırsın canım Allah büyük dua et ben o ay çok üzüldüm çok ağladım rabbime çok dua ettim
Oyle be canm guzel Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah kucagımiz boş kalmasn

Aa bana oyle bi ilac vermedi...
Bana da persembe cumartesi pazartesi iliski dedi birer gun arayla ama ben dinlemedim persembe cumartesi ve pazar gununu degerlendirdm
bEnim regli gunum 20 si
Ay insallah hamis kalmişzdr yaaa

Aa bana oyle bi ilac vermedi...
Bana da persembe cumartesi pazartesi iliski dedi birer gun arayla ama ben dinlemedim persembe cumartesi ve pazar gununu degerlendirdm
bEnim regli gunum 20 si
Ay insallah hamis kalmişzdr yaaa
Canım bana 14. Gün test yap dedi normalde benim adet günüm daha ilerisi sen hangi gün test yapacaksın şimdi ?

Kizlar sol tarafimda asiri derece kasik agrim var sizinde kasik agrilariniz varmi halen? Cuma günü igneyi vurmustum

Selam kizlar benimde adet agrılarm basladı malesef,aslnda reglime daha 9 gun var fakat benim her ay 10 gun onceden hafiften agrılarm basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…