Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kızlar merhaba. Bu ilaç ne için acaba yumurta büyütmek için mi ? Yumurtalarınızın büyümediğini nasıl anladınız ? Acaba ovülasyon testlerinizin görseli var mı ? Blue8816

Kızlar merhaba. Bu ilaç ne için acaba yumurta büyütmek için mi ? Yumurtalarınızın büyümediğini nasıl anladınız ? Acaba ovülasyon testlerinizin görseli var mı ? Blue8816
Merhaba

İlaç bildiğim kadarıyla yumurtalarımız daha sağlıklı olgun olsun diye adetin 5. Günü başlatılıyor ve ilaç bittikten 2 gün sonra kontrole çağırılıyorsunuz ultrasyonda belli oluyor büyüyüp büyümediği.
Ben bu ay ilaç+iğne vurunduğum için ovulasyon testi yapmadım.

Ah bebeim cok gecmis olsun
Ama icini ferah tut Bak ne guzel hamile kalabiliyorsun demekki o yonden dusun ve uzulme
Eminim Rabbim dogru zmaanda nasip edecek hayrlısı ile
Allah razı olsun
Diyorum en azından hamile kalabiliyorum ama şuan neden olmuyor insan düşünmeden edemiyor

merhaba, bu ilaçlar yumurtaları sağlıklı büyütmek için evet. aslında benim yumurtalarım büyüyordu çatlıyordu da. her ay kontrole gidiyordum çünkü. ama döllenmiyordu. o yüzden başladım ben

merhaba, bu ilaçlar yumurtaları sağlıklı büyütmek için evet. aslında benim yumurtalarım büyüyordu çatlıyordu da. her ay kontrole gidiyordum çünkü. ama döllenmiyordu. o yüzden başladım ben
Canım üstteki iki ay önceki ovülasyon testim. Alttaki de bu ay ki ovülasyon testim. Sence bu testlere göre yumurtamlamam ve çatlamam oluyor mu ?

Eklentiler

• IMG_0199.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0197.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 46
Canım üstteki iki ay önceki ovülasyon testim. Alttaki de bu ay ki ovülasyon testim. Sence bu testlere göre yumurtamlamam ve çatlamam oluyor mu ?
açıkçası ben bu testleri bir kez bir ay kullandım. pek de anlamadım. ama görünene göre ymurtlama oluyor gibi görünüyor. ama yine de pek bilmediğim için yorum yapmasam daha iyi.
ben her ay doktora takip ettiriyorum yumurta ve çatlamayı canım.

Tamam canım çok teşekkür ederim :))

Bu testlere gore evet yumurtlama ve catlama olmus
Bir gebenin gunlugu ebrunun testleri bu dimi
Oyleyee sayet ona da dm yaz donuyor canm

Bu testlere gore evet yumurtlama ve catlama olmus
Bir gebenin gunlugu ebrunun testleri bu dimi
Oyleyee sayet ona da dm yaz donuyor canm
Evet canımm. Attığım zaman gayet güzel demişti. Bugün tekrar sordum t çizgisi c kadar koyu değil dedim o zaman bi kan testi ver dedi. Kan testi sonuçlarımı attım bu sonuçlar gayet iyi demiş

Evet canımm. Attığım zaman gayet güzel demişti. Bugün tekrar sordum t çizgisi c kadar koyu değil dedim o zaman bi kan testi ver dedi. Kan testi sonuçlarımı attım bu sonuçlar gayet iyi demiş
Ben de onun testlerini kullandm 2 ay, sonra doktora basladm iste:)
Simdide balik yagini aldm canm onu kullaniyorum sifa olsun insallah
Hayirlı haberler alalm insallah

Ben de onun testlerini kullandm 2 ay, sonra doktora basladm iste:)
Simdide balik yagini aldm canm onu kullaniyorum sifa olsun insallah
Hayirlı haberler alalm insallah
Canım ben de omega 3 kullandım ama eczacımın tavsiyesiyle başka bit marka kullandım. Bi de bu ay ek olarak jeli almıştım bir gün değerlendirdik sadece. Elimde hala var bu ay da değerlendiririz. Aynı zamanda erkek için olan progeny m takviyesinden de aldık. Bi de ben ek olarak keçiboynuzu özü aldım ama henüz elime ulaşmadı. Bunlrı eşim kullanacak. Ben de zaten d vitamini folik asit ve mg kullanıyorum. Bi de bol bol avakado ve yeşil yapraklı sebzeler tüketeceğim. Bakalım bu ay ne olacak :)

Oy oyy masallah canmmmm ne guzel yaa sifa olsun insallah
Jeli bnde kullandm sadece 1 tane kaldi elimde yarn aksam kullanacgm nasipse
Ben balik yagi ve folik asit aliyorum sadece esimde sadece balik yagi
Zatn butum degerlermz normal ki fazlasima grek yok bnce Allahm ne zmn nasip ederse:))

Aynen canımmm her şey normalde ekstra bi şeye gerek yok zaten. Benim eşim teste girmedi henüz ama daha 3 ay oldu deneyeli. O yüzden eşim için test için erken mi bilemedim

Aynen canımmm her şey normalde ekstra bi şeye gerek yok zaten. Benim eşim teste girmedi henüz ama daha 3 ay oldu deneyeli. O yüzden eşim için test için erken mi bilemedim
Valla canm bence esinde versin icnz rahat etsin
Biz herseyimiz normal cktıktan snra klomen ve catlatma ignesi tedavisine basladk iste
Cunku doktor dedi ki hersey normal,oluruna mı bırakmak istersiniz yoksa hızlandıralım mı?
Bende hızlandırın hocam dedim o yuzden bu surecteym

Sen hsg de çekildin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…