Klomen kulanip hamile kalan varmi

Doktorum adettin 3 günü gel dedi klommen verdi kullandim bugün gitmemi söylemisdi cuma günüde igne vurcakmis sizce iyi birSEY MI

Doktorum adettin 3 günü gel dedi klommen verdi kullandim bugün gitmemi söylemisdi cuma günüde igne vurcakmis sizce iyi birSEY MI
Adetin 3. Günü gittiniz klomeni kullandınız ve bugün muayaneniz vardı dimi doğru anladım.
Yumurtanız cuma günü istenilen büyüklükte olucaktır doktorda kontrol edip iğneni yaptırır kötü birşey yok yani.
Ben adetin 5. Günü başladım 11. Gün gittiğimde yumurtam büyümüştü doktor hemen iğneni al gel yapalım dedi o gün yaptırdım ben mesela

Zeyy Merhabaa
Benim aşırı ağrım var karnım kasıklarım resmen oturamıyorum zor yürüyorum adetimede daha 11 gün var gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sende durum nedir bugün.

Zeyy Merhabaa
Benim aşırı ağrım var karnım kasıklarım resmen oturamıyorum zor yürüyorum adetimede daha 11 gün var gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sende durum nedir bugün.
Merhaba günaydınn Elif,
valla ben bu güne çok normal başladım. dün başladı dediğim akıntı yok ağrılar yok. sabah test yaptım çok silik bi çizgi çıktı hala iğnenin etkisi var ama ben de bi belirti yok malesef bugün. senin ağrıların niye böyle arttı anlamadım. doktoruna mı danışsan acaba? sonuçta hamilelik hormonu var vücudunda onun da etkisi olabilir ama en doğru şeyi doktorun söyler canım

Günaydın kızlar ben dun oglen ignemi oldum bu aksam iliski olacak nasipse
Ama benim dun geceden beri hafif agrilarm var igneden sanrm dimi
Sizde guzel haberler alın insallah

İnşallah gerçekten testin pozitife döner ve hamile olursun
Acaba üşüttüm mü bilemedim dünde hiç su içmedi kabız mı oldum midem taş gibi oldu bu ağrılarım arttıı.
Bide şey düşündüm kiminin iğne vurunsada yumurtası çatlamıyormuş ya burda okudum onu acaba diyorum benimkide mi çatlamadı ya. Ama bence tamamen iğneden kaynaklı.

Hadi hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin.
Evett iğne etkisidir.
Akşam yaptıktan sonra hiç kalkmayın poponuzun altına yastık koyun sabaha kadar yatın öyle.

söylediklerinin hepsi de olabilir. kendini sıcak tut bol su iç belki hafifler ağrın. Ve evet bazılarının yumurtası çatlamıyor o yüzden ara kontrol çok iyi oluyor. ağrın devam ederse bi doktora görün derim ben. inşallah her şey yolundadır.

hadi bakalım hayırlısı olsun. bekleme yolculuğun başlayacak yakında. inş güzel haberler duyarız.

Bir kere daha böyle olmuştu geçmiştiii
İnşallah yine geçer akşama doğru daha önce iğne vurunmuştum yumurtam çatlamıştı sorun yaşamamıştım. Bu kesin gaz sıkışması felan akşam yemeği çok kaçırmıştım

Hadi hayırlısı ile güzel sonuçlar gelsin.
Evett iğne etkisidir.
Akşam yaptıktan sonra hiç kalkmayın poponuzun altına yastık koyun sabaha kadar yatın öyle.
Ayy Elifim amin hepimiz alalim bebeim
Tamamdr oyle yapacagm doktor da oyle dedi:)
Ama bana saat vermedi şu saatte iliski diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…