• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Bugün 9. Gün senin kaçıncı gün canım belirtin var mı hala
Benim 5. Gün canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı falan da kalmadı göğüs hassasiyeti falan hiç öyle şeyler yaşamıyorum kimisi bel ağrım var göğüs ağrım var demiş ama senin nasıl var mı belirtin benim bu aydan da umudum yok

Benim 5. Gün canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı falan da kalmadı göğüs hassasiyeti falan hiç öyle şeyler yaşamıyorum kimisi bel ağrım var göğüs ağrım var demiş ama senin nasıl var mı belirtin benim bu aydan da umudum yok
Hımmm bel ağrısı oluyor bende tek tük bir de afedersin gaz çıkarmak çok zor oluyor Bencede olmadı bu ay ama bi umut diyorum 🌸🌸

Hımmm bel ağrısı oluyor bende tek tük bir de afedersin gaz çıkarmak çok zor oluyor Bencede olmadı bu ay ama bi umut diyorum 🌸🌸
Hakkımızda hayırlısı canım olmamasinda da vardır bi hayır deriz yolumuza devam ederiz bi dahaki ay kullanmayı düşünüyor musun klomen

Ay çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarak
Bazen diyorum bende ovulasyon testiyle yalancı iki çizgiyi görüyoruz ya yumurtlama olduğunu gösterdiği için iki tane test alsam şimdi yalancı da olsa o iki çizgiyi görsem diyorum biraz adete yakin gene yaparım negatifi de o zaman görmüş olurum diyorum sonra da yalan da olsa umutlanirsin pozitifi görünce negatifi görmek daha kotu olur diyorum

Ay çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarak
Perşembe yada cuma günü yap bence ben anca haftaya yaparım negatifi görür adetimi beklerim artık teste kalmaz belki hemen adet olurum haftaya da test alasiya kalmadan gecikme olursa daha kotu oluyo umutlaniyosun gününde geldi mi en azından stres yapmıyosun o iyi geliyo bana

Back
X