Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet aynen öyle oluyo canım ağzım bile ekşidi benimOndan o zaman midem kalkıyo gibi oluyo iştahım yok sanki hamile taklidi yapiyo vücudum çatlatma iğnesinde zaten HCG hormonu olduğu için hamile gibi oluyo insan biraz sanırım
Aynen canım sabahtan kötüydu benim midem de sonra geçti şimdi iyiyimEvet evet aynen öyle oluyo canım ağzım bile ekşidi benim
Ne durumdasin canım hala mide bulantısı oluyo mu sende de iğnenin etkisi heralde bı tuhaf hiç açlık yok iştah yokEvet evet aynen öyle oluyo canım ağzım bile ekşidi benim
Mide bulantısı devam canım ben balık yağı içtiğim için acıkıyorumNe durumdasin canım hala mide bulantısı oluyo mu sende de iğnenin etkisi heralde bı tuhaf hiç açlık yok iştah yok
Aynı benimde öyle canım ilk testini ne zaman yapmayı düşünüyosun iğnenin kaçıncı gunundeMide bulantısı devam canım ben balık yağı içtiğim için acıkıyorum
12. Günde bakcam az kaldı çok heyecanlı umarım tutmuşturAynı benimde öyle canım ilk testini ne zaman yapmayı düşünüyosun iğnenin kaçıncı gununde
İnşallah tutmuştur canım ya yüzün Güler sağlıkla bana da haber ver merak ederim12. Günde bakcam az kaldı çok heyecanlı umarım tutmuştur
Amin inşALLAH canımİnşallah tutmuştur canım ya yüzün Güler sağlıkla bana da haber ver merak ederim![]()
Bugün 9. Gün senin kaçıncı gün canım belirtin var mı halaİnşallah tutmuştur canım ya yüzün Güler sağlıkla bana da haber ver merak ederim![]()
Benim 5. Gün canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı falan da kalmadı göğüs hassasiyeti falan hiç öyle şeyler yaşamıyorum kimisi bel ağrım var göğüs ağrım var demiş ama senin nasıl var mı belirtin benim bu aydan da umudum yokBugün 9. Gün senin kaçıncı gün canım belirtin var mı hala
Test ne zaman yapmayı düşünüyosunBugün 9. Gün senin kaçıncı gün canım belirtin var mı hala
Hımmm bel ağrısı oluyor bende tek tük bir de afedersin gaz çıkarmak çok zor oluyor Bencede olmadı bu ay ama bi umut diyorumBenim 5. Gün canım hiç bir belirtim yok kasık ağrısı falan da kalmadı göğüs hassasiyeti falan hiç öyle şeyler yaşamıyorum kimisi bel ağrım var göğüs ağrım var demiş ama senin nasıl var mı belirtin benim bu aydan da umudum yok
Ay çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarakTest ne zaman yapmayı düşünüyosun![]()
Hakkımızda hayırlısı canım olmamasinda da vardır bi hayır deriz yolumuza devam ederiz bi dahaki ay kullanmayı düşünüyor musun klomenHımmm bel ağrısı oluyor bende tek tük bir de afedersin gaz çıkarmak çok zor oluyor Bencede olmadı bu ay ama bi umut diyorum![]()
Bence de yarın iğnenin etkisi geçmemiş olur bekle bence bı iki üç gün dahaAy çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarak
Bazen diyorum bende ovulasyon testiyle yalancı iki çizgiyi görüyoruz ya yumurtlama olduğunu gösterdiği için iki tane test alsam şimdi yalancı da olsa o iki çizgiyi görsem diyorum biraz adete yakin gene yaparım negatifi de o zaman görmüş olurum diyorum sonra da yalan da olsa umutlanirsin pozitifi görünce negatifi görmek daha kotu olur diyorumAy çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarak
Perşembe yada cuma günü yap bence ben anca haftaya yaparım negatifi görür adetimi beklerim artık teste kalmaz belki hemen adet olurum haftaya da test alasiya kalmadan gecikme olursa daha kotu oluyo umutlaniyosun gününde geldi mi en azından stres yapmıyosun o iyi geliyo banaAy çok heyecanlıyım yarın yaparım ama silik çıkar kesin iğne etkisi olarak
Yok canım ben bırakıyorum kendi halineHakkımızda hayırlısı canım olmamasinda da vardır bi hayır deriz yolumuza devam ederiz bi dahaki ay kullanmayı düşünüyor musun klomen
Benimde canım yufka istiyorCanim çatlatma iğnesinde hamilelik hormonu olduğu için aserme oluyo mu sende benim canım iki gündür turşu istiyo bu kavanoz turşuyu bitirdim