• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

Yaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25inde
Doktor üç yumurta geliştiğini söyledi o üç yumurta da iğneyle catlamismidir acaba onu merak ediyorum ben sadece 36. Saati değerlendirebiliriz çünkü

Bizjm geçen hafta çatlatma iğnesi oldu ya o günden birgün sonra ilişki oldu artık yumurtalar o zaman çatladigi için ovulasyon sürecimiz geçmiş oldu demi canım bu tarihte artık bekleme tutunma döllenme dönemindeyiz eğer döllenme olduysa
Adet de erken olacak o zaman işte iğne günü çoktan geçmiş oluyor o zamana bu hafta sonu öğrenmiş olurum var mı yok mu

Adet de erken olacak o zaman işte iğne günü çoktan geçmiş oluyor o zamana bu hafta sonu öğrenmiş olurum var mı yok mu
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim hiç umudum yok olursa mucizeye şahit olacağım olmazsa da üzülmeyecegim aynı heyecanla yoluma devam edeceğim bu sefer ovulasyonla denemeyi düşünüyorum diğer aya adet bitince

Back
X