Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte adet olmak daha iyi dersen adetini bekle yok dayamamicam dersen test yap canımNegatif görmekten korkmasam yapacam inşallah ta işte korku![]()
İşte akıntılarımdan sonra geldiSarı akıntı bazen gebelikte de oluyo bazen de adet öncesi oluyo
Yarın test yaptıracağım inşallahİşte adet olmak daha iyi dersen adetini bekle yok dayamamicam dersen test yap canım
Gebelik belirtisi de olabilir adet gecikmesinden de olur en güzeli ya test yap yada kan ver canım inşallah hamilesindir burdan yaz sonucunu Allahim yüzünü güldürsünİşte akıntılarımdan sonra geldi
Amin inşallah teşekkür ederimGebelik belirtisi de olabilir adet gecikmesinden de olur en güzeli ya test yap yada kan ver canım inşallah hamilesindir burdan yaz sonucunu Allahim yüzünü güldürsün![]()
Yok yok ben çatlarımO zaman 13 yada 14. Gün test yap istersen sende
Aynen ya bende şimdiden çatlıyorumYok yok ben çatlarım![]()
Yaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25indeAynen ya bende şimdiden çatlıyorum![]()
Benim de öyle bazen 24 oluyo bazen 25 o tarihte yapacağım testi canım haftayaYaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25inde
İğnenin etkisi 10 günde geçmiş o zamanYaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25inde
Bizjm geçen hafta çatlatma iğnesi oldu ya o günden birgün sonra ilişki oldu artık yumurtalar o zaman çatladigi için ovulasyon sürecimiz geçmiş oldu demi canım bu tarihte artık bekleme tutunma döllenme dönemindeyiz eğer döllenme olduysaAynen ya bende şimdiden çatlıyorum![]()
Doktor üç yumurta geliştiğini söyledi o üç yumurta da iğneyle catlamismidir acaba onu merak ediyorum ben sadece 36. Saati değerlendirebiliriz çünküYaptım canım dayanamadım tek çizgi çıktı iğne etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum iki gün sonra bak cam yine ama benim adetim 25inde
Onu bilemeyiz canımDoktor üç yumurta geliştiğini söyledi o üç yumurta da iğneyle catlamismidir acaba onu merak ediyorum ben sadece 36. Saati değerlendirebiliriz çünkü
Adet de erken olacak o zaman işte iğne günü çoktan geçmiş oluyor o zamana bu hafta sonu öğrenmiş olurum var mı yok muBizjm geçen hafta çatlatma iğnesi oldu ya o günden birgün sonra ilişki oldu artık yumurtalar o zaman çatladigi için ovulasyon sürecimiz geçmiş oldu demi canım bu tarihte artık bekleme tutunma döllenme dönemindeyiz eğer döllenme olduysa
Aynen ben o zaman çok da değerlendiremedim ya ona üzülüyorum sadece 36. Saati denedim diğer günler yok bendeOnu bilemeyiz canım
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim hiç umudum yok olursa mucizeye şahit olacağım olmazsa da üzülmeyecegim aynı heyecanla yoluma devam edeceğim bu sefer ovulasyonla denemeyi düşünüyorum diğer aya adet bitinceAdet de erken olacak o zaman işte iğne günü çoktan geçmiş oluyor o zamana bu hafta sonu öğrenmiş olurum var mı yok mu
Gene benim iğneden sonra 14 gün sayarsam 23 Ekim de adet günüm 22 sinde test yapsam tabi adet olmazsam sonucu görebilirimAdet de erken olacak o zaman işte iğne günü çoktan geçmiş oluyor o zamana bu hafta sonu öğrenmiş olurum var mı yok mu
Hiç belli olmaz canım mucizeye hazırlıklı olmak lazımAynen ben o zaman çok da değerlendiremedim ya ona üzülüyorum sadece 36. Saati denedim diğer günler yok bendenapalim olacağı varsa birgün den de olur olacagi yoksa her gün denesen de olmaz nasip bakalım inşallah o tek gün yetmiştir
![]()
Benim adet günü gelmeden 14. Gün çoktan geçmiş oluyor işteGene benim iğneden sonra 14 gün sayarsam 23 Ekim de adet günüm 22 sinde test yapsam tabi adet olmazsam sonucu görebilirim