Klomen kullanıp hamile kalmayı bekleyen kızlar birlikte bekleyelim güzel haberleri paylaşalım

Kahverengi bir akıntım var canım adet başlıyor sanırım
Kız o yerleşme kanaması olmasın benim 3 4 aydır öyle başlıyor adetimben yerleşme kanaması sanıyorum ama benimki Rafet bak deyim sana sende öyle olmuyorsa yerleşme kanaması olabalir bekle bakalım canım yarın normal kanama olmazsa dediğim gibidir adet günü öyle olabilirmiş çünkü hadi hayırlısı adetin normalde hangi gündü

2gün sonra canım moralim çok bozuk

Sıkma canını canım benim belki adet olmazsın erken gelmez ya belki benim dediğim gibidir senin ilk ayın miydi klomende

Sıkma canını canım benim belki adet olmazsın erken gelmez ya belki benim dediğim gibidir senin ilk ayın miydi klomende
Evet canım inşallah ya azcık azcık kahve leke var silince gelen birde hafif bir ağrı normal de bu kadar zamanda adet olmam gerekirdi sabahtan beri ağrım var bende acaba diyorum ama umutlanmakta istemiyorum

Evet canım inşallah ya azcık azcık kahve leke var silince gelen birde hafif bir ağrı normal de bu kadar zamanda adet olmam gerekirdi sabahtan beri ağrım var bende acaba diyorum ama umutlanmakta istemiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah olmazsın da inşallah müjdeyi verirsin bana da stres yapmamaya çalış canim

Hayırlısı olsun canım inşallah olmazsın da inşallah müjdeyi verirsin bana da stres yapmamaya çalış canim
İnşallah canım şuana kadar devamı gelmedi çok heyecanlıyım gerçekten inşallah da gelmez sabah kalktığımda da bulantım oldu eşime hastaneye gidelim test yaptıralım dedim doktor 1 hafta sonra gel demişti onu beklicez dedi

Hadi inşallah bana güzel haberler ver naptın yok demi bişey yoksa test yap evde kendin ya

Bende şimdi doktordan geliyorum yumurta çatlamamış kist oluşmuş şimdi düzenleyici verdi kist için çatlatma iğnesi yapılmamıştı bana

Bende şimdi doktordan geliyorum yumurta çatlamamış kist oluşmuş şimdi düzenleyici verdi kist için çatlatma iğnesi yapılmamıştı bana
Çatlatma iğnesi yapilmayanlara genelde kist olusurmus canım bide ne dicem benim yumurta çatlatma iğnesi den sonra yumurta takibi yapmadı doktor ya onu anlayamadım bende çünkü biri yazmış yapıldı diye ben doktora sordum yok yapamayız onun takibinindedi

Vakti geçmediyse sen git canım ne olur ne olmaz baktır ben bu ay kistler geçsin diye beklemede olcam beni boşuna oyaladı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…