Folikasit eksikliği olup hamile kalirsan bebekte sorun çıkmasın diye veriyorlar onu prospektusunde yazıyor canım hangi hastalığa karşı olduğuBenimde var folic asitim ona devam edeyim bari
Cokta kendini yıpratma sen kaç yıllık evliyim bilmiyorum ama psikolojik olaraktan çok etkiliyor ben artık çok takilmiyorum Allah hayırlısını versin dua edelim bol bol başka ne gelir elimizdenFolikasit eksikliği olup hamile kalirsan bebekte sorun çıkmasın diye veriyorlar onu prospektusunde yazıyor canım hangi hastalığa karşı olduğu
8 aylık evliyim canım bende takmıyordum ama şu kistler çok sinir ettiCokta kendini yıpratma sen kaç yıllık evliyim bilmiyorum ama psikolojik olaraktan çok etkiliyor ben artık çok takilmiyorum Allah hayırlısını versin dua edelim bol bol başka ne gelir elimizden
Gecer onlarda geçer canım daha çok yeniymissin sen bir yıl olmadan bana bişey yapmamıştı doktor 8 aylıkken gitmiştim bende 1 yıl dolsun olmazsa öyle başlarız tedaviye dediler ve tüplere zaten bir yıl dolmadan bakamiyoruz denildi hem özelde he devlette8 aylık evliyim canım bende takmıyordum ama şu kistler çok sinir etti
Sen şimdiden bu kadar yıpratma kendini neleri var biz yine sukredelim halimize erken başladık tedaviye falan 15 yıldan sonra bebeği olanlar var herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız oluşunda gerisi boş azıcık sabretcez napalimGecer onlarda geçer canım daha çok yeniymissin sen bir yıl olmadan bana bişey yapmamıştı doktor 8 aylıkken gitmiştim bende 1 yıl dolsun olmazsa öyle başlarız tedaviye dediler ve tüplere zaten bir yıl dolmadan bakamiyoruz denildi hem özelde he devlette
Ben söylemedim 1 yıl olmadığını henüz yoksa bana da 4 ay sonra gel demişlerdiGecer onlarda geçer canım daha çok yeniymissin sen bir yıl olmadan bana bişey yapmamıştı doktor 8 aylıkken gitmiştim bende 1 yıl dolsun olmazsa öyle başlarız tedaviye dediler ve tüplere zaten bir yıl dolmadan bakamiyoruz denildi hem özelde he devlette
İnşllah canımSen şimdiden bu kadar yıpratma kendini neleri var biz yine sukredelim halimize erken başladık tedaviye falan 15 yıldan sonra bebeği olanlar var herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız oluşunda gerisi boş azıcık sabretcez napalim
Dediklerini bende adet zamanı olabiliyor canım da sende onceden olmuyorsa belki kisttendir ya bisey dicem doktor iyice baktı demi üstüne gitme falan olmasinBu arada göğüs ağrım ve bulantım var bunlar kistten midir acaba
Bilmiyorum canım bende emin olamadım ondan sordum sana da adetim 2 gün yoğun oldu onun dışında akıntı gibiydi ilk gün çok azdı sonradan arttı sonra yine kesildiDediklerini bende adet zamanı olabiliyor canım da sende onceden olmuyorsa belki kisttendir ya bisey dicem doktor iyice baktı demi üstüne gitme falan olmasin
Sağlık ocağına git bı kan ver sen canım orda kesin cikarBirde yarın düzenleyici kullancam hamikeyken kullanmayınız diyor yarın bir test yapayım mı acaba çıkar mı varsa bişi
Tamam canım yarın sabah gideyimS
Sağlık ocağına git bı kan ver sen canım orda kesin cikar
Ben seni heveslendirmis olmayimda önlem almakta fayda var iğne vermeyen doktor bebişi kist sanmış olmasınTamam canım yarın sabah gideyim
İşin şakası da yinede git sonradan üzülmekten iyidirBen seni heveslendirmis olmayimda önlem almakta fayda var iğne vermeyen doktor bebişi kist sanmış olmasın
Test yaptım ikinci çizgi çok silik var olabilir mi ay çok heyecanlandımİşin şakası da yinede git sonradan üzülmekten iyidir
Kizzz olabilir tabi sen şimdi hangi ilacı kullaniyin o etki etmez demi kız ayy bende heyecnladm halen yarın sabah git yaTest yaptım ikinci çizgi çok silik var olabilir mi ay çok heyecanlandım
Daha ilaca başlamadım canım ilaçtan dolayı emin olmak istedim hamile olmadığıma inşallah doğrudurKizzz olabilir tabi sen şimdi hangi ilacı kullaniyin o etki etmez demi kız ayy bende heyecnladm halen yarın sabah git ya
Ayy iyi ki yaptın bak yarın sabah hemen git test yaptır kanda çıkar kesin doktorunuda değiştir eğer hamileysen bebeği görmeyen doktordan bişey beklenmez çünkü ayy hadi inşallah vardır beni de haberdar etDaha ilaca başlamadım canım ilaçtan dolayı emin olmak istedim hamile olmadığıma inşallah doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?