klomen kullanipta ilk aydan hamis kalan varmi yan etkiler vs.

gunaydin canlarim kuzlar bugun catlatma ignemi oldum yumurtam 18 mm olmus 36 saat sonra iliski insallah bu ay bebegim gelir bana dua edin kizlar nolurrr ...
@doranoracimm inofolic i doktoruma sordum cnm oncrliklle kilo problemi olanlara veriuoruz sana gerek yok ama istersen gelecek ay veririm faydasi olur gebe kalmak icin dedi bilginiz olsun iyiymis yani

gecmis olsun cnm benim simdi ne yapiyorsun yine ilac mi akisina mi biraktin.ben dr. kontrolunde kulandim ama yinede kist oldu hatta yarin da gidicem randevum var ins bur daha saglikli gebelik yasarsin
Çok teşekkür ederim.. Hsg çekindim temiz çıktı 2 tüpte yani tıkanıklık yok.. Korunma vermedi 3-4 ay daha dene dedi.. Bakalım c.tesi de başka dr a gidicem o ne diyecek...

tatlım sımdı o ınofolic i forumlarda gordum faydasını goren olmus neyı nasıl çalıstırdıgını bılmıyorum ama hemen sana yazmak aklıma geldı. dr senın ıcın yan etsıkı olmaz derse de kabulumuz yanı :) kullanalım bebem dıyorum ben. hamıle kalmayı kolaylastırıyormus ıcınde folıkasıtte varmıs yumurtanın kalıtesını arttırıyormus. dr kılolu hastalar demıs prospectuste pco hastalarına onerılır de demıs herhalde onu kasdedıyor. bır kutu da 30 paket var. 28 tl gordum. sımdı ama sanırım bu ay bızden gectı. sen sımdı duzenlı ılıskını yap, olmadı dıger ay baslarız. ben bugun eczaneye sorup alırım. sen bosuna alma cunku ınsallah bu ay dan sonra baska bısey denemene gerek kalmıcak. dualarım senınle. lutfen stres yapma stresın de etkısı var. sevdıgın adamla bırlesıyorsun, hamıle kalırmıyım kalacakmıyım kafanda bunlar olmasın. bu ay olmazsa dıger aylar olacak cunku olacak ıkınızde de bırsey yok. kafamız bu :) esım gelınce ben de boyle yaklasıcam olaya. sakinnn .

bu arada kan sayımı sonuclarım geldı 4 tane unlemım var yazıyorum :
Lökosit (WBC)'' 3.8 - 10.0 11.82
Nötrofil mutlak sayısı (NEUT#)'' 2.3 - 6.7 6.78
Lenfosit mutlak sayısı (LYMPH#)'' 0.8 - 3.2 4.28
Tiroid Stimülan Hormon (TSH)'' 0.27 - 4.2 4.41

ÖNCEDEN KAN SAYIMI YAPTIRMIS ARKADASLARIM BOLE DEGERLERINIZ OLDU MU, DR YORUMLADI MI ? BIR BILGISI OLAN YORUM YAPARSA COK SEVINIRIM

Çok teşekkür ederim.. Hsg çekindim temiz çıktı 2 tüpte yani tıkanıklık yok.. Korunma vermedi 3-4 ay daha dene dedi.. Bakalım c.tesi de başka dr a gidicem o ne diyecek...
gorunmekte fayda var tabi canim ne guzel olmamasi icin bir sorunda yokmus birde film cekindiktrn sonra hamile kalmak kolay derler olur insallah

ayyyy insallah bitanem ya insallah sanada banada gerek kalmaz ama adet olursam doktor yszacak inofolici stres yapmiyorum cok ama hep aklimda aklimdan cikmiyo bebek dusuncesi bir de hep soruyorlar ya var mi yok mu diye belki o da etkiliyordur bizi diyorum.
Allah im insallah en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder benim tek yumurram var simdi acaba tutar mi diyorum catlatma kizlar hep 3 yumurtamiz falan var diyorlar cunku yinede umutluyum
esim bugun oglum olsun futbolcu yapicam diyo ama kizim olsun istiyorum diyo onlarda hem hevesli hem stresli bizden etkileniyorlar galiba ne kadar hissettirmemeye calissakta adet olunca benim yuzum adiliyo aglamamak icin zor tutuyorum kendimi

Tamam harika ben bugun gittim eczaneye aldim ama ellerinde yokmus yarin eve birakicaklar. Bir kadinda ailevi genetik ozellekleri haric ayda bir yumurta olur canimsin. Cogu kisi bir tek yumurta ile hamile kaliyor zaten. Ailede ikiz olanlarin da bir ay bazen tek bazen cift yumurta olusuyor. Ikiz veya ucuzlerin kalitsal olayi haric geneli ilac ve asilama tup bebekle. Diger ay klomeni ben ikiye cikaricam belki cift yumurta olusur diye. bir tasla iki kus fena olmaz. Bi de bisey dicem. Bu ay seninki tutarsa ki insallah dualarimiz o yonde. Dogurur dogurmaz digeri icin de korunmazsin arka arkaya olur ♥ mustakbel babaya da katiliyorum topcu mantikli bu devirde ya topcu ya popcu ♥

ooo hayirli olsun cnm ne kadara aldin vesile olur insallah gebeligi hizlandiriyo sonucta bu ay srnden bebis bekliyorum
ayyyy canim hele birinci olsaydi bi ikinciye Allah buyuk com acmam ama arayi dogru soyluyirsun yani

tek yumurtadan umutlanayim o zaman canim sagol destegin icin sen klomeni bitirdin bekliyor musun yoksa adet mi ooldun .insallah tutarda tatlim tekiz ikizz farketmez meslegini de yavrumabirakiyorum babamiza kalirsa ohoooo

Gunaydin Dora, bnmde onceden TSH sorunum vardi bildigim kadariyla yazmak istedim TSH 1,5 ve 2 seviyesindeyken hamile kalinirmis. Ben hashimoto hastasym gunde 75 mg tiroid ilaci aliyorum ve suan 1,20 degerinde TSH. Sende muhtemelen hipotiorid veya hashimoto hastasi olablrsn. Ama mutlaka doktoruna danis bunlari TSH ihmal etme gebelige engel cunku Hashimoto oldugunu anlamak icin ANTI TPO bakiliyor o yuksekse hashimoto deniyor ve omur boyh ilac kullaniyorsn ben ilk 25 mg basladm simdi 75 mg aliyorum

tek yumurtadan umutlanayim o zaman canim sagol destegin icin sen klomeni bitirdin bekliyor musun yoksa adet mi ooldun .insallah tutarda tatlim tekiz ikizz farketmez meslegini de yavrumabirakiyorum babamiza kalirsa ohoooo

canım ben klomenı btırdım. reglımı beklıyorum dıger ay unıfolıc artı klomenle devam edıcem esım de 8 gune gelecek zaten tahmını rglı tarıhım 16 eylul.
su an tsh hormonu ıle ılgılı bılgıler okuyorum yuksek cıktı benım. ay valla cok zor arkadas hersey,hayat dedıgın bu kadar da zor olmamalı ya !!!

verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım. hatta ne kadar tesekkur etsem azdır. kesınlıkle haklısın onumuzdekı hafta ılk ıs bır dahılye uzmanına gorunmek olucak. troid ile ılgılı dıger testlerı yaptırmak aynı zamanda. cumartesı gunu kadın dogum uzmanımla telefonda göruseceğim bakalım bır de o ne dıyecek. yalnız ınanılmaz korkuyorum. bebek olursa da gelısmle ılgılı sıkıntısı oluyormus. ama mantıgım su bızım vucut beceremıyorsa dısardan alacagız. napalım olsun... pekı sen hamıle kalabıldın mı? kullandıgın baska bır ılac var mı? umarım hersey gonlunce olur

aaa inanmiyorum gecikme olmazsa benimde reglim 16 eylul ne guzel beraber bekleriz senin hic mi iliski oldu belki olduysa umutlanirdik cnm
canim benimde reglim 16 eylull aa ayni gun hic mi iliski olmamisti sende beraber beklerdik kiz neyse esin geliyormus bu ay olmadi diger aya tam tesekkullu hazirlanirsin ins bebeciklerin geliverir cok bekletmez annesini.
degerlerine de uzulme cnm tedavisini olursun dusururler o degeri stres yapma hicc Allah dermansiz dert vermesin sana da Safi ismiyle sifa versin insallah

Rica ederim ne demek canim endokrin bolumune gitmeni tavsiye ederim ayrica T3 e T4 degerinde hashimoto varsa anlasilmaz ANTI TPO degerinden hashimoto anlasilir her hastane anti tpo testi yapmiyor o yuzden endokrin bolumu olanlar genelde yapar. BEN 1yillik evliyim 10.ayimda kimyasal gecirdim bu ayki adetimle yumurta takibine baslanicak belki bende klomen kullanicam.. Ben evlenmeden TSH 6,5 tu dust ilacla ama evlendim 5 ay 3 lerdeydi ama gebelige engel oldugunu gebelik icin 1,5 2 olmasi gerektidigi ogrendm endokrinden subattan beri o civarda haziranda kaldm ama kimyasalmis iste seninkide cok yuksek degil zaten ilacla 1ayda duzeliyor belki hashimoto yoktur hipotrioid vardir ilacla gecer ve hic korkma etrafkmdan tanidgm cok abla teyze var hashimoto olup cocugu olan yani zaten banada kimyasal veha bebek olmamasinj sebebj tiroid degil TSH 1 cunku ilaclada olsa duzgun calisiyor.Ayrica prolaktn hormonun nasil

kızlar dün doktora gittim. 13,14 ve 16 mm yumurtam vardı. 3 üz olma ihtimali var diye çatlatma iğnesi yapmadık. 13 mm yumurta çatlatılır mı ?

Canim simdi tuzlada bi tip merkezi varmis pazartesi gidicem bu tlere bi de senin dedigini sorucam. Sonuclari alip endokrine gidiim. Veya yarin aslinda kadindogum uzmanimi aricam smear sonuclarimin cikmasini bekletti aramam icin. O bile isteyebilir. Prolaktini bilmiyorum tatlim. Ben 3 unlemi yazdim. O kan sayiminda var mi ? Neden korktum biliyo musun hamile kalinca cocugun gelisim probleminden. Zatrn kalmam zormus da ya bi de bole bisey olursa. Cok tirstim. Klomen ise yariyo baslarsan hizlandirir. Ben gunde birtane aldim 5 gun sonra drye gittim, rahim temiz, yumurta hersey iyi demisti tabii o zaman trioid sonucu yoktu. Ilacla duzelir tabiiki aslinda hic panik yapmamak lazim. Ilacin bir yan etkisi var miymis ? Bunyeye ? Yok benim hormon vasat belliydi yemek etmem gene de hafif topluyum Esim hep derdi zaten senin troidine baktiralim diye.
Buyuk gecmis olsun, oladiysa birseylerin muahhakak bir sebebi vardi obda senin iyiligindendir. Simcik sen doktoruna git klomen kullanabilirsin derse al. Unifoligi de sor, bi de dur ot cop receteleri var, gerekirse onlara da bakariz. Allahin izniyle olacak bu is. Benim bu ay yok olmadi bisey kocam yok.16 eylul de olacagim yuksek ihtimal. O zaman klomen unifolic alicam. Bu arada benin esim denizci... 10 gun sonra burda gibi duruyor su an. Benim isim zor gelince 2 ay kalmicak sonra 4 ay gemide gene..

kızlar dün doktora gittim. 13,14 ve 16 mm yumurtam vardı. 3 üz olma ihtimali var diye çatlatma iğnesi yapmadık. 13 mm yumurta çatlatılır mı ?
Ahhh masallah cok sevindim. Ailende ikizi falan olan var mi, klomenden gunde kac tane aliyosun. baska birsey kullaniyor musun ? Reglinin kacinci gunu gitmis oldun drye ?

Yok canimsin ben imkansiz asklar icin yaratilmisim .... esim denizci benim, 10 gun sonra gelicek 2 ay belki karada sonra 4 ay gene gemi.. senin icin cok heyecanliyim 16 eylul bekle bizi ♥
Cocugu ondan istiyorum cok biliyo musun hep yalnizim. Esimden bi parcayla o uzaktayken onla yasiimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…