Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canım eczaneden alyo sun zatn iğnenin reçeteye yazmadım sana acilde vurdular zaten sıkıntı etme yumurtlama günün n3 zmn

Canım eczaneden alyo sun zatn iğnenin reçeteye yazmadım sana acilde vurdular zaten sıkıntı etme yumurtlama günün n3 zmn
evet acildenmiş ben nırmalde 35 hünde bir hasta oldugundan aslında haftaya ama bu sefer durum söyle ki klomen kullandım 16 mm olmuş eger yarın 18-20 mm olmuş ise vuracaklar inşallah buyumuşlerdir 4 taneydi umutlanmalımıyım bilmiyorum

Bnde beklemedeyim perşembe vuruldum.çarşambadan 1tanesi çatlamış doktr hmn iliskiye dedi dünkü yumurta için. Öğleden sonrada 4te iğne yaptr dedi. Ve ilişki programı verdi adet olursam buay gidcm tekrar yanına buarada 36 saat içinde catliyr

inşallah güzel haberler verirsin cnm bu durumda çatlayan yumurtanda olmuş kalanıda ignetleme çatlattılar bu arada kaç mm de igne oldun

kızlar doktora gittim bugün ignemi vurdu yumurtalarım 18 -21 arasında büyümüş ignemi vurdu inşallah hayırlısıyla gelir bebişim
şimdi ne zaman ilişkiye baslamalıyım bugün mü dr iyiki gelmişsin giderdi yumurtaların dedi

Arkadaslar klomeni ilk defa kullandim 27 martta 21mm lik yumurtam vardi catlatma ignesi olmadim doktorum basta verdi sonra seni normal takip ediyorum gerek yok kendi kendiligine catlar dedi bana gore carsamba catladi gibi ama sizcede yeterli boyuta ulasmis bi yumurta yaklasik 36 saat yada 2 Gün icerisinde catlamis olmali mi daha uzun surebilir mi niye boyle soruyorum çünkü esimin gorevleri cikti bi carsamba bide cumartesiyi degerlendirebildik 2 gunde 1 olamadi

Canım catlatma ignesinden sonra gün aşırı öneriliyor ilişki 1dolu 1bos

Slm kızlar pazartesi günü catlatma ignesi yaptırdım. dün gittim doktora yumurtam catlamamış pazartesi günü tekrar gel dedi sizce çatlar mi böyle bi durum başına gelen oldumu bu 3. Denemem o

Selam kızlar ben şubatta klomen+oviterelle vuruldum olmadı.
Nisan 8 de oviterelle vurulsum olmafı.

Menogon+femara kullandım 3 mayısta oviterelle vuruldum dün 10.günde öğlen gibi test yaptım ilk beyazdı ikinci çizgi hemen sonra ince birşekilde pembeleşti...

10.günde öğrenen birisiyle tanıştım bende yapayım dedim ,yarın tekrarlicam..

Sizler iğneden sonra ne zaman öğrendiniz ?

İğnenin etkisi 15gunde gidiyor. Catlatma iğneleri hcg içerdiğinden pozitif çıkması yanıltabilir. 5gun bekle tekrarla bnce
Canım değişiyor 9 günde 10 günde 11 günde hamile olduğunu öğrenenler var ve 3.4 gün içinde kandeğerleri arttı , tekrarlicam zaten testleri inşallah hamişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…