- 21 Kasım 2016
- 62
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.961
Canım eczaneden alyo sun zatn iğnenin reçeteye yazmadım sana acilde vurdular zaten sıkıntı etme yumurtlama günün n3 zmnkızlar yardım edin bu ay ilkkez klomen kullandım. ve 4 tane 16 mm yumurtam oluşmuş cuma günü doktor pazar günü gel kontrol edilsin ve iğnen vurulsun ben yokum dedi. pazarteside bana görün dedi hafta sonu denk gelip igne vurduran varmı hastaneyide aradım kadın hast dr yokmuş ne yapacagım ben şimdi
evet acildenmiş ben nırmalde 35 hünde bir hasta oldugundan aslında haftaya ama bu sefer durum söyle ki klomen kullandım 16 mm olmuş eger yarın 18-20 mm olmuş ise vuracaklar inşallah buyumuşlerdir 4 taneydi umutlanmalımıyım bilmiyorumCanım eczaneden alyo sun zatn iğnenin reçeteye yazmadım sana acilde vurdular zaten sıkıntı etme yumurtlama günün n3 zmn
inşallah güzel haberler verirsin cnm bu durumda çatlayan yumurtanda olmuş kalanıda ignetleme çatlattılar bu arada kaç mm de igne oldunBnde beklemedeyim perşembe vuruldum.çarşambadan 1tanesi çatlamış doktr hmn iliskiye dedi dünkü yumurta için. Öğleden sonrada 4te iğne yaptr dedi. Ve ilişki programı verdi adet olursam buay gidcm tekrar yanına buarada 36 saat içinde catliyr
Canım catlatma ignesinden sonra gün aşırı öneriliyor ilişki 1dolu 1bosArkadaslar klomeni ilk defa kullandim 27 martta 21mm lik yumurtam vardi catlatma ignesi olmadim doktorum basta verdi sonra seni normal takip ediyorum gerek yok kendi kendiligine catlar dedi bana gore carsamba catladi gibi ama sizcede yeterli boyuta ulasmis bi yumurta yaklasik 36 saat yada 2 Gün icerisinde catlamis olmali mi daha uzun surebilir mi niye boyle soruyorum çünkü esimin gorevleri cikti bi carsamba bide cumartesiyi degerlendirebildik 2 gunde 1 olamadi
Catlatma ignesi olmadim ben ovulasyonla takip ettim 2 gunde 1 planladik ama 3 gunde 1 oldu esimin gorevleri yüzündenCanım catlatma ignesinden sonra gün aşırı öneriliyor ilişki 1dolu 1bos
nöbetci dr kontrol etti cnm arın gidicem bugün olmazsa sıkıntımıİlişki programı vermediği canım sana doktrun
Canım değişiyor 9 günde 10 günde 11 günde hamile olduğunu öğrenenler var ve 3.4 gün içinde kandeğerleri arttı , tekrarlicam zaten testleri inşallah hamişimdirİğnenin etkisi 15gunde gidiyor. Catlatma iğneleri hcg içerdiğinden pozitif çıkması yanıltabilir. 5gun bekle tekrarla bnce
Ben varımmm bugün vuruldum bendekızlar merhaba klomen kullanan var mı? ben yarın çatlatma iğnesi vurunucam
AA ayni gün vurunmusuz o zaman ben öğlen 12.30 gibi vurundum sen kacta yaptirdin igneniBen varımmm bugün vuruldum bende
Bende 11:30 daAA ayni gün vurunmusuz o zaman ben öğlen 12.30 gibi vurundum sen kacta yaptirdin igneni
Bende 11:30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?