Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Sen aşamaları geçmişsin ne guzel ah bi de stres yapmadan durabilsek kac mm yumurtan vardi kac taneydi
Ben çoook aşamadan geçtim ama rahim filmi çektirdim 2 tüp tıkalı çıktı açtı film esnasında eşimin sperm sayisi ve hareketliliği biraz düşük çıktı. Benim yumurtalarda sorun yoktu eşimden dolayı klomen kullandım iki tarafta da 4 er tane yumurta gelişmiş dedi ama mm sinı solemedi benimde sormak aklıma geldi guzel büyümüş dedi iğne verdi işte 5 eylülde yaptirdim catlatma iğnemi de buarada birde progestan a baslatti

İnsallah hayirlisiyla olur canim

Insallah hayirli haberler alirsin canim. Bana progestoron vermedi
Hepimiz güzel haberlerı alıp burdan birbirimize mujdeleriz inşallah :) progestan ı daha önce düşük yapanlara ya da düşük riski olan hamilelere veriyolarmis benim hiç düşük olmadı ama verdi yinede bende anlamadım. Senin ilk klomenmi

Yok canim. Benim 3. Cu ve son klomen . Hic bir sekilde gebelik yasamadim 3 bucuk senelik evliyim.

Merhabalar ben bi kez clomen ve catlatma ignesi yaptim doktorum yoktu baska doktor vermisti ertesi ay doktorum femara verdi daha etkili yan etkisi daha az dedi ve avrupada catlatma ignesi artik kullanılmıyor dedi 3 ay kullandim olmadi bu ay doktor bu ilaclarla olmayinca ya aşılama ya tüp dedi aklima takıldı neden catlatma ignesine öyle dedi ve bana vermedi sonra ...baya insan kullaniyir bunu

Neden ki aceba.
Benim 3. Klomen bu ay ve hepsindede igne ile catlatildi yumurtalar. Doktorunuzla konussaydiniz.
Belki sizin yumlar kendiliginden catliyordur Gerek duymamistir doktor.
Kendiliginden catliyorsa zaten gerek yok igneye. Bosu bosuna hormom yuklenecek vucuda.

Ayrica cok uzun sure olmadiysa hemen gecis yapma asilama veya tup bebege. Benim doktorumda bu ay bana son klomen dedi. Asilamaya gecicez dedi. Ama ben kabul etmiycem.

Ayrica cok uzun sure olmadiysa hemen gecis yapma asilama veya tup bebege. Benim doktorumda bu ay bana son klomen dedi. Asilamaya gecicez dedi. Ama ben kabul etmiycem.
Doğal yolla mi devam edicek sin bende bu ilaçlar çok yan etki yapıyor kullanmak istemiyorum ama mecbur sabretmeye çalışıyorum yumurtalarimin oluşması ve catlamasinda Problem yok eşimin sperm kalite ve sayısı düşük ona istinaden verdi bana klomen inşallah asilama vs gerek kalmaz müjdeli haberi alırsın hepimiz aliriz

Aynen dogal yolla deniycem biraz daha hemen asilamaya gecmek istemiyorum

Selin sen igne oldun mu bu ay kacinci gundesin reglin
11. Gunumdeyim. Normalde bugun doktor kontrolum olmasi gerekiyordu. Fakat benim essek kafam yanlis hesapladi gunumu doktor da pazartesi gel dedi. Bakalim pazartesi 3 te randevum var. Ne olucak
Bu ay gec kalicamm sanirim ben igne icin (((((

11. Gunumdeyim. Normalde bugun doktor kontrolum olmasi gerekiyordu. Fakat benim essek kafam yanlis hesapladi gunumu doktor da pazartesi gel dedi. Bakalim pazartesi 3 te randevum var. Ne olucak
Bu ay gec kalicamm sanirim ben igne icin (((((

Benide pazartesi icin cagirdi ama sali günü iş başı yapcakmış. İğne için bende geç kalacagimi dusunuyorum ama bugun agrim var o yuzden iliskiye devam ediyorum kacirmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…