Gebeliğe Hazırlık Klomen tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini görüyorum bu 2inci denemem ilkinde 16 17inci günler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum. 2inci ignemde şuan 18inci gün ne bi leke nede hasta oldum tık yok. Testte yaptım demin yine bise yok. Neden olmadım acaba hasta? Normalde 14 gün sonra hasta olunuyo yazılıyo. Ve adet düzensizliğim ve tsh yuksekligim var ama tsh normal degere düşürduk. Adetim de gecen ay gününde geldi artık iğneden mi bilmiyorum.
basit kist olmuş olabilir iğneden sonra 15 gün içinde hasta olunuyor. bir dr gidin isterseniz. idrar testinde çıkmadıysa yoktur.

basit kist olmuş olabilir iğneden sonra 15 gün içinde hasta olunuyor. bir dr gidin isterseniz. idrar testinde çıkmadıysa yoktur.
Yarın bi kam testi vercem orda da yoksa kendi doktoruma gidecem doğru kist olabilr çünkü ilk adet düzensizliğim için gittiğimde kist vardı önemsizdi adet olunca gitmişti.

Bende bu ay klomene başladım adetin 5 günü günde 2 kez kullandım ilaç bitti bitiminin 4 günü kontrole çağırdı ama bende son 2 aydır Adet bitiminden sonra sağ kasık ağrısı çok oluyordu kaşık ağrım da oluyordu ben yumurtlama ağrısı olarak düşünmüştüm ama bu ay ağrı olmadı hala ilaç dan mı bilmiyorum dr yumurtlama bozukluğu demişti

merhaba eşinizin sperm testi yapıldımı ben klomenle 3 ayımda hamile kalmıştım ama bende adet düzenliği ve pco vardı umarım rabbim hepinize tez zaamanda nasip eder sağlıkla bu arada mutlaka gün aşırı birliktelik olsun yada 2 günde bir
Merhabalar evet yapti eşim temiz çıktı adet oldum yarin baslayacam ama doktora gidemedim erken oldum hafta sonuna denk geldi ikinci kullanisim olacak galiba gunde iki kere kullanacam ilaci pazaetesi gidecem doktora

Merhabalar evet yapti eşim temiz çıktı adet oldum yarin baslayacam ama doktora gidemedim erken oldum hafta sonuna denk geldi ikinci kullanisim olacak galiba gunde iki kere kullanacam ilaci pazaetesi gidecem doktora
Inşallah cok teşekkür edeim

Bende bu ay klomene başladım adetin 5 günü günde 2 kez kullandım ilaç bitti bitiminin 4 günü kontrole çağırdı ama bende son 2 aydır Adet bitiminden sonra sağ kasık ağrısı çok oluyordu kaşık ağrım da oluyordu ben yumurtlama ağrısı olarak düşünmüştüm ama bu ay ağrı olmadı hala ilaç dan mı bilmiyorum dr yumurtlama bozukluğu demişti
Canım bendede adet sonrası kasik ağrısı oluyor acaba yumurtlamadan mi benimkide ya ? Enfeksiyon falan sahip korkmuştum

Back
X