klomen tedavisi !!!

Kızlar sonucum 10.43 adet günüme daha 5 gün var ne diyorsunuz hemşire hamilesin diyor hat birsürü Bilgi aldı yazdı filan bilemedim :KK43:

Kızlar sonucum 10.43 adet günüme daha 5 gün var ne diyorsunuz hemşire hamilesin diyor hat birsürü Bilgi aldı yazdı filan bilemedim :KK43:
Hayırlı olsun. Değerin hamile olduğunu gösteriyor. Sağlıkla gelsin inşallah. İki günde bir tekrarlatmanı istemişlerdir testi. değerinin artıp artmadığını kontrol etmek için . iki gün sonra daha net anlarsın

Hayırlı olsun. Değerin hamile olduğunu gösteriyor. Sağlıkla gelsin inşallah. İki günde bir tekrarlatmanı istemişlerdir testi. değerinin artıp artmadığını kontrol etmek için . iki gün sonra daha net anlarsın
Aynen cuma günü tekrar yapacağım inş sağlıklı bi gebeliğim vardır kızlar Allah isteyen herkese versin inş

Merhabalar bende 9 aylık evliyim 5 6 aydır korunmuyoruz ve 20 nisanda klomen basladim adetim 13 günü gittiğimde sadece sağ yumurtlarm gelişmişti. Çatlama olup olmadığını öğrenmek icin tekrar gittik sağ yumurtalarım çatlamıştı soldakiler gelismislerdi . 13 mayısta adet olmam gerekirken olmadım üstünden 10 geçti 9. Gun idrar testi yaptim ikinci çizgi silik cikti tam emin değilim daha bugun tekrar yapacam. Goguslerimde ağrı var 15 20 gündür devam ediyor hafif kasiklarimda da ağrı oluyor ayreten folik asit kullanıyorum ve ikizlerim olsun istiyorum :)) ins dua edin

Bugun kahverengi leke gördüm normal mi bu yarin ons. Doktora gidicem
Adetten önce çıkaboluyormuş ben kullanamadım klomen ama kuzenim kullandığım ama değil bi sonraki ay kaldım demişti 2 çocuğunun tedavisinde.
Bı daha test alıp yapsaydın keşke yada eşinle koştur koştur acilden bi özele gidip yaptiriverseydin çok heyecanlı olsa gerek .

Burda malesef ozel bi kadn dogmcu var oda hastne kapandi yeni klnk acms gidip muena olablryrm ama kan tahlili yaplmiyor daha hastanr uzak tek basma esim izn vermiyor isten de ayrlamadi bide ben cok temknli davraniyorm beklemek bana daha iyi geliyor hatta idrar test bile yaptrmk isteemdm dirk kan tahlili yaptrmk istedm aile hekmide yakin bign gitp onda kan testi yaptrdm saat 4 te belli olcak bide saglk ocagnda kan testi yapildgni bilmiyordm ama kanamam var suan az miktar rengi cok degisik nasl hissetigmi de bilmiyorm esmle de biraz kusuz iki gndr ondan mi dr blmiyorm iyi hissetmiyorum

Back
X