KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

aldım sonucumuuu negatifmişş ama üzülmedimm çünkü 12.günüm daha yada üzüldümmü bilmiyorum değişirmiki adetime var daha onumu bekleseydimm üfff

merhaba
benimde bugun 12.günüm ama ben 15.günde yaptırmayı düşünüyorum.Dr bana 15.günden erken yapma yanıltır demiştir.Bence erken sizin hemen ümitsizliğe kapılmayın.İnşallah erken olduğu için çıkammıştır

malesef elde olmuyor inşallah adet olmazsında tekrarlarsın testini pozitifi görürsün canım üzülmek için erken bence .. değerini söyledilermi peki direk 0 mı çıktı beta hcg
annem almış sonuçlarını ben görmedim henüz ona sorsam anlamaz sanırım akşam eve gidince bakarım artık bazen diyorum napim herşey Allahtan daha ilk ay sonuçta diyorum bzende o zaman gözümde bir büyüyoki

inşallah öyledir diyorum ya ben yaptırmyacaktım 20 gunu bıle beklemeyı dusunuyordum. İlk ayınızmı sizinde ? inşallah biran önce biter bu stresde alırız yavrularımızın haberinnni

zor ama beklemek ve dua etmekten başka bi çaremiz yok malesef.. Olacak inşallah canım

inşallah öyledir diyorum ya ben yaptırmyacaktım 20 gunu bıle beklemeyı dusunuyordum. İlk ayınızmı sizinde ? inşallah biran önce biter bu stresde alırız yavrularımızın haberinnni

maalesef canım 3.ayım bu ilk ay çok değerlendiremedik.Geçen ayda test yaptrmadım adeti beklemek istedim meğer gebeymişim ama kimyasal oldu.Bu ayda bi umut beklemediyim.Sabretmemiz gerekiyor evet çok zor ama elden birşey gelmiyor.Ama senin için erken çokta ümitlendirmek istemem ama dr um iğnenin etkisi 12 gün kaybolur ondan sonra değer yükselmeye başlar demiştir.Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun.

Cnm değerime baktım şimdi 3.48 mişş ne dersinn
5 ten yukarisi icin hamilelik diyorlar ama Hamilelik varsa iki gunde ikiye katliyor diye biliyorum. İstersen bidaha yaptir artar ise hamilelige isaret. Ama catlama ignesinin etkisi gecmediginden de olabilir .umutlandirmk istemiyorum ama firsatin varsa yarin tekrarlasana bi

Evet iğne etkiside olabilir adetim geçsin öyle yaptırıcam ya tekrar kafam karışsın istemiyorum galiba gitti bu ayda

Merhaba kızlar bende 1.5 yıldır evliyim ve bebeğimiz olsun çok istiyoruz 6 ay doğal yolla korunduk yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama nasip olmadı klomen çatlatma iğneleri hsg eşime spermiyogram hepsi normal ama nasip olmadı bu ay klomeni sabah iki akşam iki içiyorum haftaya aşılama yapıcak doktorum nasip inşallah olur Rabbim en kısa zamanda her isteyen kadına anne olma duygusunu tadmayı nasip eder inşallah

İnsallah canim

kızlar klomen +pregnly çatlatma iğnesi vuruldum. iğneden sonra kaçıncı gün gebelik belli oluyor.???? iğneden dolayı bhcg artar mı?? bilen varmıı?

Amin canım benim nasılsın herangi bi belirti bişi varmı sende benım sol kasıgım arada ben burdayım diyo
benimde sağ kasığımda batmalar oluyor canım bide adet olacakmışım gibi geliyor bakıyorum akıntı gelmiş ama kendini dinlememek lazım bende psikolojik her ay belirtiler hissediyorum ama sonuç hep olumsuz oluyor kullandığımız haplarda denge bozuyor bence

Olabilir ne zaman adet günün ki ? Bide her ay düzenlimiiiydi

kızlar klomen +pregnly çatlatma iğnesi vuruldum. iğneden sonra kaçıncı gün gebelik belli oluyor.???? iğneden dolayı bhcg artar mı?? bilen varmıı?
iğneden dolayı beta hcg artıyor canım. ama iğneden 15 gün sonra gebelik belli olur diyorlar ama netbilgim yok açıkçası adet günün geçince yap test bence. benim bugün 13. günüm evde test yaptım negatif

benm bugün 12. günüm iğnenin etkisi gecmiş midir acaba ? beklemek zorr

benm bugün 12. günüm iğnenin etkisi gecmiş midir acaba ? beklemek zorr
evet gerçekten çok zor bu bekleyişler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. 12 günde iğnenin etkisi geçiyor canım. hemen hemen aynıyız inşallah müjdeli haberleri yazarız burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…