aldım sonucumuuunegatifmişş ama üzülmedimm çünkü 12.günüm daha yada üzüldümmü bilmiyorum değişirmiki adetime var daha onumu bekleseydimm üfff
annem almış sonuçlarını ben görmedim henüz ona sorsam anlamaz sanırım akşam eve gidince bakarım artıkmalesef elde olmuyorinşallah adet olmazsında tekrarlarsın testini pozitifi görürsün canım üzülmek için erken bence .. değerini söyledilermi peki direk 0 mı çıktı beta hcg
inşallah öyledirmerhaba
benimde bugun 12.günüm ama ben 15.günde yaptırmayı düşünüyorum.Dr bana 15.günden erken yapma yanıltır demiştir.Bence erken sizin hemen ümitsizliğe kapılmayın.İnşallah erken olduğu için çıkammıştır
zor ama beklemek ve dua etmekten başka bi çaremiz yok malesef.. Olacak inşallah canımannem almış sonuçlarını ben görmedim henüz ona sorsam anlamaz sanırım akşam eve gidince bakarım artıkbazen diyorum napim herşey Allahtan daha ilk ay sonuçta diyorum bzende o zaman gözümde bir büyüyoki
inşallah öyledirdiyorum ya ben yaptırmyacaktım 20 gunu bıle beklemeyı dusunuyordum. İlk ayınızmı sizinde ? inşallah biran önce biter bu stresde alırız yavrularımızın haberinnni
Cnm değerime baktım şimdi 3.48 mişş ne dersinnzor ama beklemek ve dua etmekten başka bi çaremiz yok malesef.. Olacak inşallah canım
5 ten yukarisi icin hamilelik diyorlar ama Hamilelik varsa iki gunde ikiye katliyor diye biliyorum. İstersen bidaha yaptir artar ise hamilelige isaret. Ama catlama ignesinin etkisi gecmediginden de olabilir .umutlandirmk istemiyorum ama firsatin varsa yarin tekrarlasana biCnm değerime baktım şimdi 3.48 mişş ne dersinn
Evet iğne etkiside olabilir adetim geçsin öyle yaptırıcam ya tekrar kafam karışsın istemiyorum galiba gitti bu ayda5 ten yukarisi icin hamilelik diyorlar ama Hamilelik varsa iki gunde ikiye katliyor diye biliyorum. İstersen bidaha yaptir artar ise hamilelige isaret. Ama catlama ignesinin etkisi gecmediginden de olabilir .umutlandirmk istemiyorum ama firsatin varsa yarin tekrarlasana bi
Hayirlisi olur insallah hakkimizda .bende cok umitsizim kendimden nedense offffEvet iğne etkiside olabilir adetim geçsin öyle yaptırıcam ya tekrar kafam karışsın istemiyorum galiba gitti bu ayda
İnsallah canimMerhaba kızlar bende 1.5 yıldır evliyim ve bebeğimiz olsun çok istiyoruz 6 ay doğal yolla korunduk yaklaşık bir yıldır deniyoruz ama nasip olmadı klomen çatlatma iğneleri hsg eşime spermiyogram hepsi normal ama nasip olmadı bu ay klomeni sabah iki akşam iki içiyorum haftaya aşılama yapıcak doktorum nasip inşallah olur Rabbim en kısa zamanda her isteyen kadına anne olma duygusunu tadmayı nasip eder inşallah
Amin canım benim nasılsın herangi bi belirti bişi varmı sende benım sol kasıgım arada ben burdayım diyoHayirlisi olur insallah hakkimizda .bende cok umitsizim kendimden nedense offffAllahim yardim et su mubarek gunlerde
benimde sağ kasığımda batmalar oluyor canım bide adet olacakmışım gibi geliyor bakıyorum akıntı gelmiş ama kendini dinlememek lazım bende psikolojik her ay belirtiler hissediyorum ama sonuç hep olumsuz oluyorAmin canım benim nasılsın herangi bi belirti bişi varmı sende benım sol kasıgım arada ben burdayım diyo
Olabilir ne zaman adet günün ki ? Bide her ay düzenlimiiiydibenimde sağ kasığımda batmalar oluyor canım bide adet olacakmışım gibi geliyor bakıyorum akıntı gelmiş ama kendini dinlememek lazım bende psikolojik her ay belirtiler hissediyorum ama sonuç hep olumsuz oluyorkullandığımız haplarda denge bozuyor bence
Yok tatlim duzenli degil malesef 14 mayisti son adet tarihim catlama ignesi 25 mayis pazartesi 2 hafta oluyor yaptirali bakalim insallah gelmezOlabilir ne zaman adet günün ki ? Bide her ay düzenlimiiiydi
iğneden dolayı beta hcg artıyor canım. ama iğneden 15 gün sonra gebelik belli olur diyorlar ama netbilgim yok açıkçası adet günün geçince yap test bence. benim bugün 13. günüm evde test yaptım negatifkızlar klomen +pregnly çatlatma iğnesi vuruldum. iğneden sonra kaçıncı gün gebelik belli oluyor.???? iğneden dolayı bhcg artar mı?? bilen varmıı?
benm bugün 12. günüm iğnenin etkisi gecmiş midir acaba ? beklemek zorriğneden dolayı beta hcg artıyor canım. ama iğneden 15 gün sonra gebelik belli olur diyorlar ama netbilgim yok açıkçası adet günün geçince yap test bence. benim bugün 13. günüm evde test yaptım negatif
evet gerçekten çok zor bu bekleyişler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. 12 günde iğnenin etkisi geçiyor canım. hemen hemen aynıyız inşallah müjdeli haberleri yazarız burdanbenm bugün 12. günüm iğnenin etkisi gecmiş midir acaba ? beklemek zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?