KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Normale adetin 21.günü ancak çatlıyordu pko var bende .tedavi görüyorum çatlama iğnesi ile 14.günü çatlıyor ama tedavisiz geç çatlıyor Dr gittiniz mi hiç
çatlatma iğnesinden sonra gebelik olmuyor mu ? doktora gittim hormon testı yaptı. degerler normal çıktı. adetımın 13. günü yumurtan 16-17 ml olmuş demişti... herkez çatladığı gün kasık ağrısı batması çekıyor bende hiç belırtı olmuyor.. ne ağrı ne batma ne akıntının yumurta akı kıvamında olması. bata 2 gun kaldı ama bu ayda olmayacak gıbı hıssedıyorum.

Kişiden kişiye değişir gebelik oluşması.kimisi ilk iğnede gebe kalıyor kimi3 yada 5 iğnede.benimde 3iğne oldu ilkinde tutmadı ikincisi kimyasal oldu 3.bekliyorum Hayırlısı ile.ben iğne Olduğum halde çatladıpında çok az Ağrı hissettim neredeyse yok diyecek kadar belli olmuyor yani Ağrı

peki çatlatma iğnesi sonra ilişki 5 gün boyunca, ondan sonra bekleyelim mi regle kadar yoksa o arada ilişki sakınca oluşturmaz mı bu da kafama takılıyo arkadaşlar?çünkü biz regle kadar ilişkiye devam ediyoruz :)

Bana Dr Um iğneden önce ve iğneden sonra gün aşırı sonrası size kalmış Demişti biz ilk bi hafta değerlendirdik sonrasında bekleme

kızlaaar merhaba pazar günü iğnemi vurundum Ovitrelle heryerde bakıyorum sancı felan yaşamışlar bende tık yok olmucakmı offf

E="ayinci, post: 41124481, member: 679531"]teşekkür ederim canım hcg 127 oldu inşallah artaya devam eder[/QUOTE]
Canim bhcg gayet iyi iyi düşün iyi olsun Rabbim sana bagislasin .. Çok sevindim ..

kızlaaar merhaba pazar günü iğnemi vurundum Ovitrelle heryerde bakıyorum sancı felan yaşamışlar bende tık yok olmucakmı offf

bende de sancı olmadı o değişiyo kişiden kişiye demek ki.Bir de burada arkadaşlar gereğinden fazla mı abartıyor anlamadım ben iğneyi vurulmadan önce okudum yorumları okumaz olaydım, iğneye korka korka gittim.Fakat sinek ısırığı gibiydi hiç acımadı :) ben bu ay ümitsizim çünkü aşırı derecede stres yapıyorum.-Affedersiniz- dün gece ilişkiye girmemiz gerekiyodu o kadar kastım ki kendimi ilk gecemizde bile o kadar stresli olmamıştım.

Ben iğneyi değilde rahim filmini cok ağrılı diye duydum iğnede bişi yokmuş canım :) başıma ağrılar giriyo düşünmekden adetim biteli 10 gun oldu 7 gunu ilişkiye girdik bidahaki ay aynı şeyleri yaşayamammm of :))

kızlar ben yine adet oldum..... yumurtam ne güzel 25 mlm olmştu çatlatma iğnesi yaptık gene .... ama yine olmadı allahım hayırlısı olsun ne diyelim...... benim her ay belirtilerim farklı oluyor.. gözünüzü seveyim belirtiye takılmayın. arkadaşımın 9 sene çocuğu olmadı şimdi hamile. ve gebe kalınca 5 hafta bişey anlamamış. hiç belirti olmamış... azcık adet görmüş üstüne... dr gitmiş bakmş hamile

canım canını sıkma benimde olmuyor 1 defa klomen kullandım yine olmadı. HSG çektim temizdi. Bende biraz pko var ama asıl sorun eşimde sperm ve hareketlilik az çıktı eşin bi test yapsın bence sorunu hep kendinde arama

canım sen iğneden kaç gün sonra adet oldun...???

ben 15 mayısta iğne vuruldum ama hala adet olmadım normalde 30unda olmam gerekirdi.ama idrar testindede tek çizgi çıktı

Rahim filmini ben Radyotom-Radyomarda çektirdim Eylül,öle aman aman bi sancı olmadı 3 defa ilaçlı basınç uygulamalarına rağmen.Ben de bıktım artık.bu ay da olmasa ki hiç umudum yok akışına bırakacağım kışa doğru da gidip aşılama yaptıracağım

Arkadaşlar ben de 27 sinde çatlatma iğnesi vurulmuştum.Acaip derecede yumurtalıklarım ağrıyor batıyo sürekli sanki kasıklarıma daha önce 1 defa daha klomen tedavisi uygulamıştım o zman dr bana iğne vermemiştii kendiliğinden çatladı diye.onda böle sancılar olmamıştı neden acaba?

canım iğne sancı yapıyo olabilir

bende 25 mayıs ta ovitrelle vuruldum. bu ay ilk kez klomene başladım.sabırsızlıkla 14 gün dolsun diye bekliyorum. Allahım yardım etsin. çok zor beklemek evlat hasreti çekmek. kafaya takmayınca olur diyorlar ama kolay değil ki bu.

kesinlikle canım Rabbim kimseyi bununla sınamasın kimseye yaşatmasın düşmanıma bile çok zorr hele etrafında senınle yaşıt bir evlenmiş kişilerin hamilelğini duyunca tam bi yıkımmm yaşıyosun sabır lazım Olursada Rabbimden olmazsada

bu arada benımde ilk ayım bu senden bıgun oncede ben vuruldum ovitrelle Pregesteronuna baktımı dr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…