kesinlikle canım Rabbim kimseyi bununla sınamasın kimseye yaşatmasın düşmanıma bile çok zorr hele etrafında senınle yaşıt bir evlenmiş kişilerin hamilelğini duyunca tam bi yıkımmm yaşıyosun sabır lazım Olursada Rabbimden olmazsada
yok canım bakmadı. ben adetin 3. günü yani 16 mayısta klomen kullanmaya başladım 25 mayısta kontrole çağırdı 18 mm 14mm 12mm 3 tane yumurta var dedi çatlama iğnesi yapıldı. bi gün sonra ilişkiye başla bir hafta günaşırı devam et dedii bide progestan kullanıyorum günde 3 tane.bu arada benımde ilk ayım bu senden bıgun oncede ben vuruldum ovitrelle Pregesteronuna baktımı dr ?
yok canım bakmadı. ben adetin 3. günü yani 16 mayısta klomen kullanmaya başladım 25 mayısta kontrole çağırdı 18 mm 14mm 12mm 3 tane yumurta var dedi çatlama iğnesi yapıldı. bi gün sonra ilişkiye başla bir hafta günaşırı devam et dedii bide progestan kullanıyorum günde 3 tane.
hmm 3 tane iyiyymiş benm 1 tancik yumuşum vardııı 18 mm . 5 yıl boyunca hiç korunmadınızmı keşke erken başlasaydın tedaviye bana drlar 1 yıl korunmasız ılıskı oyle tedavı dedı öyle yaptım ve sankı tedavıye başlamadan olmucak gibi hissettim heppp . Gerçi herseyin zamanı varyaa
aslında fırsat olmadı eşimin işi dolayısıyla ilk denememde hamile kaldım boş gebelikti kürtaj oldum 6 ay sonra ikinci kez denedim yne oldu bu kezde kalp atışı yoktu tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. benim eşim 2 yıldır yanımda işi dolayısıyla pek beraber olamadık. geldiğinde bi süre korunduk korkumuzdan genetik testleri yaptırdım, rahim filmi çektirdim, tiroit çıktı onun için hap tedavisi kullanıyorum . bu kezde hamile kalamadım bii türlü sen hamile kalırsın diye kaç doktora gittiysem bi tedaviye başlanmadı .en son polikistik over olduğu söylendi bu ayda işte başladık klomene . kullandığım hapların haddi hesabı yok. glukofen, aspirin ,levotron, folik asit, klomen
inşallah canım tüm isteyenlerle beraber banada sana da nasip etsin Allah'ım. beklicez ve dua edicez. sende bi problem var mı yoksa sebepsiz mi?anladım tatlımm Bu ay alırsın bebişini kucağına hepsını unutrsun inşallahhh
Polikistik over dediler işte onun ıcın doğum kontrol felan kullandım galiba tembellik vardı yumurtalarımda ama tedaviye iyi sonuç verdi anlamadım bende 2 yıllık evliyim 1 yıl korunmadım onun dısında başka problem yok diye bılıyoruminşallah canım tüm isteyenlerle beraber banada sana da nasip etsin Allah'ım. beklicez ve dua edicez. sende bi problem var mı yoksa sebepsiz mi?
insan herşeyden bir çare arıyor. ne illet bişey bu polikistik over .rahim filmi falan çektirdin mi? bana da doktor sen hamile kalırsın yumurtalıkların iyi gözküyor dedi ama bilmiyorum. korkuyorum çok yaPolikistik over dediler işte onun ıcın doğum kontrol felan kullandım galiba tembellik vardı yumurtalarımda ama tedaviye iyi sonuç verdi anlamadım bende 2 yıllık evliyim 1 yıl korunmadım onun dısında başka problem yok diye bılıyoruminan hocaya bile gittim Sübyanmı var ne var bende diye :)))
hayır hemen cektırmek ıstemedı dr galıba bazı drlar once ona yonlendırıyomuş ben yapmıcam dedı bence yapması mantıklı bakcakkı tuplere ona gre tedavi vericek inşallah gerek kalmaz bi ayda biterr giderrr :)insan herşeyden bir çare arıyor. ne illet bişey bu polikistik over .rahim filmi falan çektirdin mi? bana da doktor sen hamile kalırsın yumurtalıkların iyi gözküyor dedi ama bilmiyorum. korkuyorum çok ya
EVET BAZI ARKADAŞLARDA YAZMIS BURDA COK ACIYO ANESTEZİYLE YPTIRIN FELAN DİYE umarım gerek kalmazzz bugun kan testı yaptırdım yanlış cıkıcak ama bakalım yarın 2 de cıkıcakBenim kürtaj olduğum için belki tıkanmıştır diye baktılar ama çok şükür açık çıktı.inşallah gerek kalmazda olursa da aklında bulunsun beni çok korkutmuşlardı zor diye o kadar zor bişey değil acıcak diye beklerken ben bitti dediler. sadece bel ağrısı oluyor biraz bittikten sonra o kadar..
İnşallah aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ama olumsuz olursada üzülmicemm :) hemen yazarımmm ikimizinde öyle olur umarımmm dua ediyorum hepp önce size sora banaahadi inşallah pozitif sonuç görürsün. olumlu olursa bende yaptırırım beklemeden . Rahim filminde gerçekten anesteziye falan gerek yok ya benden sonra ablam ve görümcemde yaptırdı. onlarda sıkıntı yaşamadılar. Bende çok okudum çok korkmuştum dediğim gibi öyle olmadı ..
bence senin hiç gerek kalmayacak..mutlaka yaz olur mu sonucunu çok merak ediyorum..
İnşallah aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ama olumsuz olursada üzülmicemm :) hemen yazarımmm ikimizinde öyle olur umarımmm dua ediyorum hepp önce size sora banaa
Sağlık ocağında yaptırdım bitanemm hep öyle veriyo ozaman drum bırı daha benden yaptırdı hamıleymış ugurlu geliyorum galıba felan dedi :) ağzın bal yesinnnn dedimüzme sakın, umarım tutunmuştur meleklerimiz erkenden belli ederde kendisini bu mutluluğu yaşarız. neden o kadar geç çıkıyorki acaba sonuç normalde aynı gün içinde verirler..
gerçekten ağzı bal yesinn. :) insanı bi cümle bile o kadar çok heveslendiriyorki bazenn. ayy hadi inşallahh canım güzel haberler verrrSağlık ocağında yaptırdım bitanemm hep öyle veriyo ozaman drum bırı daha benden yaptırdı hamıleymış ugurlu geliyorum galıba felan dedi :) ağzın bal yesinnnn dedim
aldım sonucumuuugerçekten ağzı bal yesinn. :) insanı bi cümle bile o kadar çok heveslendiriyorki bazenn. ayy hadi inşallahh canım güzel haberler verrr
aldım sonucumuuunegatifmişş ama üzülmedimm çünkü 12.günüm daha yada üzüldümmü bilmiyorum değişirmiki adetime var daha onumu bekleseydimm üfff
Ya erken olduğundan olabilir. benim ilk hamile kaldığımda adetimden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatifti ama hamile gibi hissediyordum .adetim gecikincede test yaptım evde pozitifti kan testiylede onaylanmıştı. devam etmedi hamileliğim amayani demek istediğim erken olabilir üzülme olur mu .
olabilir aslında yaptırmyacaktım adetıme kdr beklıcektım öyle söz vermiştim kendime halsızlığım yuzunden onada bakalım dendiği için yaptırdımkeşke yaptırmasaydım belli etmemeye calısıyorum ama üzülmemek elde değil inşşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?