- 15 Haziran 2015
- 13
- 5
- 16
- 34
adet olmadan ümidini kesme belki ALLAH vermiştir canım5 gün klomen sonucunda 3 yumurtam gelişti ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göbekten.
Igne vurulali 18 yumurta catlayali 15. Gün ama b.a.t 'me 4 gün var. Catladiktan 10 gün sonra hcg 1.60 çıktı bende ümidi kestim adet günümü bekliyorum.ama göğüslerim inanılmaz şekilde büyüdü her goren kilomu aldın diyo.sizce umitlenmeli miyim?
Rabbim isteyen herkese versin.adet olmadan ümidini kesme belki ALLAH vermiştir canım
tabii kesinlikle öyledir inşallah sevinirsin canımRabbim isteyen herkese versin.
Bir düşük bir dış gebelik geçirince daha bir tedirgin bekliyorsun süreci.
Selam canım naptin sonuç belli oldu mu?Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.
merhabalar bende bu ay klomen kullandım çrş günü çatlatma iğnesi olucam bugun dr a gittim iki yumurtam oluşmuş iğneyi normal sağlık ocağında yaptırabilirim değilmi
Bende 1 haziranda catlatma ignesi kullandm adetm normalde 19 unda gelmesi gerekiyodu bugun 22 si doktora gittim gecikme nedeniyle test yaptrdm negatif cikti adetmde gelmiyo doktormda bazen olabiliyo boyle seyler once negatif cikip daha sonra pozitif sonuc alabiliyorz dedi kafam cok karisik
Adet olman lazımdı inşaallah hamilesindir.
Geç döllenme olmuş olabilir...
Hormon testi sonuçlarin nedir ?Kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay bıttıkten 5 gun snra doktra gttım bugun yeterlı gelısme yok dedı 10 mm mıs 1 tanesı oda dıgerlerı dahada kucuk adetımın 14. Gunu oluyo bugun daha da gelısmez heralde klomene yanıt vermemıs yınurtalıkların dedı doktor ama 17 gunden snra gun asırı ılıskı dedı 1 ay snra adet olmassan gel dedı klomenle olmucak dedı baska bı merkeze yonlendırcem dedı ben sımdı napaym baska bı doktoramı gıdeyım ne dozu arttırdı nede ıgne veelım dedı hıcbısey yapmadı anlamadım ben bu doktoru cok mutsuzum
Moralini bozacak bişey yok.Hayirlisi canm insallah olurum ne diyim moralm cok bozuk
Moralini bozacak bişey yok.
Kaç aydır deniyorsunuz?
Ümit olmali her daim.
Rabbim gönlümüze göre versin : )
Kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay bıttıkten 5 gun snra doktra gttım bugun yeterlı gelısme yok dedı 10 mm mıs 1 tanesı oda dıgerlerı dahada kucuk adetımın 14. Gunu oluyo bugun daha da gelısmez heralde klomene yanıt vermemıs yınurtalıkların dedı doktor ama 17 gunden snra gun asırı ılıskı dedı 1 ay snra adet olmassan gel dedı klomenle olmucak dedı baska bı merkeze yonlendırcem dedı ben sımdı napaym baska bı doktoramı gıdeyım ne dozu arttırdı nede ıgne veelım dedı hıcbısey yapmadı anlamadım ben bu doktoru cok mutsuzum
25 yaşındayım cnm eşimin testleri normal çıktı LH 11,11 FSH 4,35 cıktı ama bu gecen senekı testlerım bıdha test yapmadı bana bende anlamadımm burda okudugum kadarıyla herkesın doktoru ya doz yukseltıyo ya iğne verıyo baska tedavı verıyo aşılama için desem bunu hastanede yapmıyolarmı zaten anlamadımHormon testi sonuçlarin nedir ?
Ve yaşın kaç?
Ilk aydan tüp bebek merkezi tarzında biyere göndermesinin mantıklı açıklamasi yoksa doktoru değiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?