KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.

Merhaba kızlar bende klomen kullananlardanım ve ilk kullanısım 1 kutuyu bıtırdım dun ilacı içmeye basladgımdan berı sağ kasıgımda cok agrı ve sancı vardı eğilirken bile batıyodu ama dün ilacın son gunu ağrı magrı gtti bugunde aynı sekılde hıc agrım yok acaba yumurta gelısmedımı üzülüyorum cok sizlerin nasıl oldu ben pazatesı gidicem yumurta kontrolune ama korkuyorumda boşuna ümitlenmek istemyrum

Benimde aynı şekilde oldu ve 3 yumurtam gelişti sonra 3 Haziran çatlama iğnesi oldum Yürümekte bile zorlandım 32 saat sonra yumurtam çatladı çok açık yumurta akı gibi bir sıvı geldi şuan hala adet olmadım pazartesiye kadar olmassam Dr gidicem bakalım hayırlısı :)

Benimde aynı şekilde oldu ve 3 yumurtam gelişti sonra 3 Haziran çatlama iğnesi oldum Yürümekte bile zorlandım 32 saat sonra yumurtam çatladı çok açık yumurta akı gibi bir sıvı geldi şuan hala adet olmadım pazartesiye kadar olmassam Dr gidicem bakalım hayırlısı :)

5 gün klomen sonucunda 3 yumurtam gelişti ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göbekten.
Igne vurulali 18 yumurta catlayali 15. Gün ama b.a.t 'me 4 gün var. Catladiktan 10 gün sonra hcg 1.60 çıktı bende ümidi kestim adet günümü bekliyorum.ama göğüslerim inanılmaz şekilde büyüdü her goren kilomu aldın diyo.sizce umitlenmeli miyim?

adet olmadan ümidini kesme belki ALLAH vermiştir canım

Selam canım naptin sonuç belli oldu mu?
Allah yüzünü güldürsun inşaallah.
Kuzenimin eside pko luydu ilk cocuk tedaviyle oldu simdi ikincisine hamile hemde kendi kendine hamile kaldı.Allahtan ümit kesilmez.

Bende 1 haziranda catlatma ignesi kullandm adetm normalde 19 unda gelmesi gerekiyodu bugun 22 si doktora gittim gecikme nedeniyle test yaptrdm negatif cikti adetmde gelmiyo doktormda bazen olabiliyo boyle seyler once negatif cikip daha sonra pozitif sonuc alabiliyorz dedi kafam cok karisik

merhabalar bende bu ay klomen kullandım çrş günü çatlatma iğnesi olucam bugun dr a gittim iki yumurtam oluşmuş iğneyi normal sağlık ocağında yaptırabilirim değilmi

merhabalar bende bu ay klomen kullandım çrş günü çatlatma iğnesi olucam bugun dr a gittim iki yumurtam oluşmuş iğneyi normal sağlık ocağında yaptırabilirim değilmi

Saati uygunsa yaptırabilirsin.
Ama genelde akşama denk geliyor.
Sağlık ocaginin açık olmasi lazim : )
Rabbim gönlüne göre versin...

Adet olman lazımdı inşaallah hamilesindir.
Geç döllenme olmuş olabilir...

Kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay bıttıkten 5 gun snra doktra gttım bugun yeterlı gelısme yok dedı 10 mm mıs 1 tanesı oda dıgerlerı dahada kucuk adetımın 14. Gunu oluyo bugun daha da gelısmez heralde klomene yanıt vermemıs yınurtalıkların dedı doktor ama 17 gunden snra gun asırı ılıskı dedı 1 ay snra adet olmassan gel dedı klomenle olmucak dedı baska bı merkeze yonlendırcem dedı ben sımdı napaym baska bı doktoramı gıdeyım ne dozu arttırdı nede ıgne veelım dedı hıcbısey yapmadı anlamadım ben bu doktoru cok mutsuzum

Canm sen baska doktora git benmde yumurtaliklarm yavas calisiyodu klomen vermemsti baska haplar vermsti bide fitil kullanmstm cok sukur smdi iyi calisiyolar

Hormon testi sonuçlarin nedir ?
Ve yaşın kaç?
Ilk aydan tüp bebek merkezi tarzında biyere göndermesinin mantıklı açıklamasi yoksa doktoru değiş...

Hormon testi sonuçlarin nedir ?
Ve yaşın kaç?
Ilk aydan tüp bebek merkezi tarzında biyere göndermesinin mantıklı açıklamasi yoksa doktoru değiş...
25 yaşındayım cnm eşimin testleri normal çıktı LH 11,11 FSH 4,35 cıktı ama bu gecen senekı testlerım bıdha test yapmadı bana bende anlamadımm burda okudugum kadarıyla herkesın doktoru ya doz yukseltıyo ya iğne verıyo baska tedavı verıyo aşılama için desem bunu hastanede yapmıyolarmı zaten anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…