25 yaşındayım cnm eşimin testleri normal çıktı LH 11,11 FSH 4,35 cıktı ama bu gecen senekı testlerım bıdha test yapmadı bana bende anlamadımm burda okudugu
m kadarıyla herkesın doktoru ya doz yukseltıyo ya iğne verıyo baska tedavı verıyo aşılama için desem bunu hastanede yapmıyolarmı zaten anlamadım[/QUOTE
daha 25 yaşındasin ve yumurta rezervin çok güzel endişelenecek birşey görünmüyor.
Allah dilediği zaman bebis gelecek.
kafanı taktığın için yumurtalar gelişmiyor.
için rahat olsun senin çocuğun olacak : )
Sağol canım inşallah baska bi doktora gidicem yınede benm ıcımı rahatlatacak en azından ılgılensın benı yönlendirsin Rabbim içinden geçirenlere gönülden isteyen herkese versın ınsallah
Saati uygunsa yaptırabilirsin.
Ama genelde akşama denk geliyor.
Sağlık ocaginin açık olmasi lazim : )
Rabbim gönlüne göre versin...
Saati uygunsa yaptırabilirsin.
Ama genelde akşama denk geliyor.
Sağlık ocaginin açık olmasi lazim : )
Rabbim gönlüne göre versin...
Canım nasılsın ? ne durumdasınn kistlerimiz gitmişmidir acabaacanım ya bu ayki kaderimiz birmişbenim de sağ tarafımda kaç mm senin ?
Hayirlisi olsun canimm cogul gebelik olabilirrrmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
HAYIRLISI CANIM BAKALIM GÖRECEĞİZ BİR SENEYİ GEÇTİ BEBEK İSTİYORUM OLMADI HAYIRLISI RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIMIZ OLSUN DAHayirlisi olsun canimm cogul gebelik olabilirrr
Amin canim insallahHAYIRLISI CANIM BAKALIM GÖRECEĞİZ BİR SENEYİ GEÇTİ BEBEK İSTİYORUM OLMADI HAYIRLISI RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIMIZ OLSUN DA
AMİN CÜMLEMİZE NASİP OLSUN HAYIRLISIYLA ŞUAN NE DÜŞÜNSEM BİLEMİYORUM GEÇEN AY ÇOK UMUTLANDIM OLMADI BU AY BİRAZ DAHA AZ UMUTLANDIRAYIM KENDİMİ DİYORUMAmin canim insallah
jkız ne kadar cok yumurtan olmus masallah asılama ıstesene hıc rıske atma ınsallah en az ıkı tanesı tutar cnmmmmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
bilmiyorum ki canım bugün sabah erkenden gittim çatlatma iğnesi vurundum aşılama nasıl oluyor ki?jkız ne kadar cok yumurtan olmus masallah asılama ıstesene hıc rıske atma ınsallah en az ıkı tanesı tutar cnmmm
yarın sabah drunu ara asılama yapma ımkanımız yok mu de ben oyle ıstıyorum de gec kalmıs degılsın zaten ıgneden bı gun sonra yapıorlar aşılamayıbilmiyorum ki canım bugün sabah erkenden gittim çatlatma iğnesi vurundum aşılama nasıl oluyor ki?
Ben 1, 5 yildir hep husran yasiyorum pkoluyumm bu ay hic umutlu degildim aslinda yum doneminde memleketteydik iliski iki defa oldu igne oldugumda ne oncesinde ne sonrâsinda ama ilk defa geciktimm yarin kan vericem cok heycanliyimAMİN CÜMLEMİZE NASİP OLSUN HAYIRLISIYLA ŞUAN NE DÜŞÜNSEM BİLEMİYORUM GEÇEN AY ÇOK UMUTLANDIM OLMADI BU AY BİRAZ DAHA AZ UMUTLANDIRAYIM KENDİMİ DİYORUM
RABBİM SEVİNDİRSİN SENİ HAYIRLISIYLA AMİNBen 1, 5 yildir hep husran yasiyorum pkoluyumm bu ay hic umutlu degildim aslinda yum doneminde memleketteydik iliski iki defa oldu igne oldugumda ne oncesinde ne sonrâsinda ama ilk defa geciktimm yarin kan vericem cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?