KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Bu arada doktorum bursa çekirge doruktaki evrim aydın ama benı hıc yonlendırmıyo 9 aydır oyaladı resmen progestan verdı glukofen verdı hep bekledım sımdıde dıyokı bekle 1 ay snra gebelık olmassa gel dıyo gelısmemıs yumurta ıcın denememı istiyo ben bu doktoru anlamadım gercekten ilk klomen kullanısım bıde

Sağol canım inşallah baska bi doktora gidicem yınede benm ıcımı rahatlatacak en azından ılgılensın benı yönlendirsin Rabbim içinden geçirenlere gönülden isteyen herkese versın ınsallah

Sağol canım inşallah baska bi doktora gidicem yınede benm ıcımı rahatlatacak en azından ılgılensın benı yönlendirsin Rabbim içinden geçirenlere gönülden isteyen herkese versın ınsallah

Aynen başka doktora git yaşın genç yumurta rezervin iyi.
Halden anlayan bi doktor olmazsa insan iyice sitres yapıyor.
Dilerim kısa sürede Rabbim dualarıni kabul eder.aminnnnnnnn

Saati uygunsa yaptırabilirsin.
Ama genelde akşama denk geliyor.
Sağlık ocaginin açık olmasi lazim : )
Rabbim gönlüne göre versin...

Saati uygunsa yaptırabilirsin.
Ama genelde akşama denk geliyor.
Sağlık ocaginin açık olmasi lazim : )
Rabbim gönlüne göre versin...

Saati derken ??? Benim dr hiç saat filan bişey demefi saatimi var bunun

Bu arada kızlar kasıklarım oyle agrıyoki iki taraftanda yumurtanın büyümesindenmi avaba bu

Merhaba herkese,

1 yıl önce kendiliğinden oluşan bir gebelik ama kimyasal olarak sonuçlandı, o gebelikte de üstüne regl olmuştum ama kan tahlilinde çıkmıştı,
bu sene tekrardan, 1 ay önce tekrar doktora gittim pko başlangıcı dedi ama regl düzenli oluyor benim (30 gün döngü),,, yumurta takibi yapalım dedik başlangıçta, oldu olmadı derken, normalde 14.gün beklenen yumurta 19.günde oldu, çatlatma iğnesi yapıldı 10 haziranda, 2 gün önce erken gebelik belirtilerine dair herşey oldu bünyede, dün kan testim 1,29 çıktı, idrar testleri negatif, bu saba itibari ile regl oldum ama normalden farklı yoğunluğu vs... bir umut diyoruz her daim,
10-11-12 haziranda çatlayan yumurta geç döllenme olabilir mi acaba,
bu ay olmaz ise temmuzda da kendim ovulasyon testi ile takip edip deniycem, olmadı ilaç tedavisi başlıycak sanırım,
Allah isteyen herkese kısa zamanda versin inşallah,,,,

herkese merhaba,

tecrübelerinizden yola çıkarak yorumlarınızı rica ediyorum,

geçen sene kimyasal gebelik yaşadım üstünden 1 yıl geçti, 15 gün önce soğan kürü yaptım,
sat 21 mayıs, 10 haziranda beklenen yumurta oluştu ve çatlama iğnesi yapıldı, 24 haziranda regl oldum sandım ama 1 gün sürdü sadece, 2 gündür de kahverengi lekelenme şeklinde, ilk kimyasalda geç döllenme olmuştu, üstüne regl olmuştum yani, ama 2 gün önce kan testim negatif çıktı, idrar testlerine zaten güvenmiyorum, en kötü ihtimalle 1 hafta bekleyip kan testi yaptırırım tekrardan doktora giderim sonrasında takipteyim zaten, şimdi uzun zamandan sonra ilk defa acaba diyorum ama bilemiyorum,,,

mrb kızlar bende bir hamilelik yasadım ama 10 . haftada kalbi durdugu için kurtaj oldum mart ayında beri korunmuyoruz ama olmadı bi türlü.
bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetime 6 gün kaldı ama nerdeyse hiç kesilmeyen kasık ağrım var ..
gecen ayda aynı sey olmustu hamileyim sanmıstım değilmişim..
bu ayda sanırım öyle olacak
bata 6 gün olan var mı ?

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
Hayirlisi olsun canimm cogul gebelik olabilirrr

Hayirlisi olsun canimm cogul gebelik olabilirrr
HAYIRLISI CANIM BAKALIM GÖRECEĞİZ BİR SENEYİ GEÇTİ BEBEK İSTİYORUM OLMADI HAYIRLISI RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIMIZ OLSUN DA

jkız ne kadar cok yumurtan olmus masallah asılama ıstesene hıc rıske atma ınsallah en az ıkı tanesı tutar cnmmm

bilmiyorum ki canım bugün sabah erkenden gittim çatlatma iğnesi vurundum aşılama nasıl oluyor ki?
yarın sabah drunu ara asılama yapma ımkanımız yok mu de ben oyle ıstıyorum de gec kalmıs degılsın zaten ıgneden bı gun sonra yapıorlar aşılamayı

AMİN CÜMLEMİZE NASİP OLSUN HAYIRLISIYLA ŞUAN NE DÜŞÜNSEM BİLEMİYORUM GEÇEN AY ÇOK UMUTLANDIM OLMADI BU AY BİRAZ DAHA AZ UMUTLANDIRAYIM KENDİMİ DİYORUM
Ben 1, 5 yildir hep husran yasiyorum pkoluyumm bu ay hic umutlu degildim aslinda yum doneminde memleketteydik iliski iki defa oldu igne oldugumda ne oncesinde ne sonrâsinda ama ilk defa geciktimm yarin kan vericem cok heycanliyim

Ben 1, 5 yildir hep husran yasiyorum pkoluyumm bu ay hic umutlu degildim aslinda yum doneminde memleketteydik iliski iki defa oldu igne oldugumda ne oncesinde ne sonrâsinda ama ilk defa geciktimm yarin kan vericem cok heycanliyim
RABBİM SEVİNDİRSİN SENİ HAYIRLISIYLA AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…