KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

yarın sabah drunu ara asılama yapma ımkanımız yok mu de ben oyle ıstıyorum de gec kalmıs degılsın zaten ıgneden bı gun sonra yapıorlar aşılamayı
MALİYETLİ Mİ OLUYOR AŞILAMA CANIM DOKTORUN TELİ YOK CANIM DEVLET HASTANESİNE GİDİYORUM YA KONTROLE MUAYENEDEN MUAYENE GÖRÜŞÜYORUZ

Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi

kızlar bana bir yardimci olurmusunuz....

catlatma ignemi 29 haziranda vurdurmustum 2 doz pregnyl

dun 8.gundu igneden sonra ve sabah 6da uyandigimda atesim 36.2 idi evde idrar testi yaptim cok erken biliorum
ve cok silik belli oldu igneden heralde

bugun 9.gunu ignenin
sabah 6da atesimi olcunce 36.4 cikti
ve dun aksam degisik adet sancisinada benzeyen kasik agrilari ve alt kisimda dolgunluk hissi yasadim
(esimlede biraz tartistik ve agladim stres yaptim (( umarim bisi varsaydi etkilememistir)

neyse bugun sabahta idrarim cok koyuydu
silinincede cok hafif kahve koyu sari gibi leke oldu

adetmi oluyorum kizlar sizce? yoksa yerlesme kanamasi olabilirmi 9.gunde?

igneden sonraki supheli iliski 3.gun oldu yani supheli iliski uzerinden 6 gun gecti.....

Kızlar bn klomen + catlatma iğnesi vurdurmustum adetim 2 gn gecikti ama çok yumurtalık sancım vardı bhcg verdim 10 dk sonradında adet oldm ama degerim 6.82 çıkmış bu ne demek peki bilgisi olan yazabilir mi

5 üzeri pozitif kabul ediliyor, yerleşme kanaması olabilir, 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır 2 katı artış var ise zaten hayırlı olsun...

merhaba canım,
sakin ol kafanı biraz boşalt mümkünse ve akışına bırak...
bukadar üzerine düşmek ne sana iyi gelir nede varsa bebeğe iyi gelir, sakin bırak kendini iyi düşün iyi olsun...
psikolojik durumunda etkisi o kadar fazlaki bu kadar pimpirikli olmamak da fayda var...

haklisin canım
senin varmi bebisin

Arkadaşlar mrb. Ben yeni katildim sizlere.ben gecen yil eylül 2014 kürtaj oldum 6 haftadan sonra bebek gelişmedi. 2 ay korunduk ve sonra korunmadik hamile kalamadim.doktora gittik klomen tedavisi uyguladi.haziran 13 de catlayma iğnesi oldum.hala adet olmadim.bugün sabah idrar testi yaltim negatif cikti doktor cuma günü gel dedi.iinş kist olmamiatir.önceki gebeligimdede adetten iki hafta sonra pozitif cikmisti maalesef gelişmedi.yine ayni şeyleri yaşamam inş.

Gunaydin bayanlar bu ay bende klomen ve igne kullandim bugun 16.gunum igneden sonta dun sabah idrar testi yaptim negatif cikti gogsum cok agriyor bu pek yasamadigim bir sey digerleri adet olcak gibi belirtiler boyle 15.gunde negatifi goruptr hamile olan varmi acaba iki gun daha adet olmaSam kan testine gidicem bosami umitleniyorum acaba

bendede kist yaptı 1 ay ara verdık tedaviye yarın felan hasta olucam işte sonra 5.gün gidicem dr.a umarım geçer
kistk oluştuğunda ne gibi rahatsızlık hissettin canım.bende de oluştu sanırım ama dr.a gitmedim.sol kasığımda batma var.adet oldum hala geçmedi.bende 1 ay ara verdim.bu kist için bi tedavi gerekiyor mu.

kistk oluştuğunda ne gibi rahatsızlık hissettin canım.bende de oluştu sanırım ama dr.a gitmedim.sol kasığımda batma var.adet oldum hala geçmedi.bende 1 ay ara verdim.bu kist için bi tedavi gerekiyor mu.

sag yumurtalıgımda agrı oluyodu bnım oturup kalkarken sankı bır agırlık varmıs gıbı.. tedavıye ara verdım doğum kontrol hapı kullanıcakmısım 21 gun . ama kullanırsam zaten gebelıkte sorun yasıyorum daha da kotu olur mu dıye dusunuyorum korkum o.. ve klomen bunu sureklı yapabılırmıs (kıstı) ..madem oyle her kullandıgımda kıst olacak kısır dongu yanı anlayamadım

bendede kist yaptı 1 ay ara verdık tedaviye yarın felan hasta olucam işte sonra 5.gün gidicem dr.a umarım geçer

bızde bır ay aradayız canım.. ama tekrar klomen kullanınca yıne kıst olursa ne olacak yanı.kı olabılır dıyo.sureklı kıst tedavısı mı gorucez bız

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

kilonun tüp bebekte sorun olmadığını biliyorum.benim bir yakınım yaptırdı canım.

az önce dr.dan geldim kist falan yokmuş.pazartesi test yapacak iltihap var mı diye.ama sanırım var.inş.bunu da atlatırım.gebe kalmakta bununda sorun yaptığını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…