KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Yok canım Ankaradayım. Valla ilk olarak klomenle başladım artık ne olur bilmiyorum ki. Kısmeti ne zamansa o zman olcak ama çok yoruldum
mrb canm bi şey sorcam ben de ankaradayım sen hangi hastahaneye gidiyosun iyi dediğin bi doktor var mı cnm yaaa ben bi kaç özel hastahane de denedim ama memnun kalamadım malesef.. önereceğin bi yer var mı? tabi bazılarının da ücretleri çok uçukkk ya

Kardelen ben Turgut Özal hastanesine gidiyorum. Hem fiyatı çok makul diğerlerine göre. 150 TL muayene 1 ay geçerli. Geçen ay 150 TL verdim 5 defa gittim. Doktor Doç.Dr. Esra Aktepe Keskin'e gidiyorum. Gayet hoş bir bayan. Tavsiye edebilirim.

canım ya
canım ya benim de etrafımda o kadar hamile var ki dediğin gibi ve hepsi de benden küçük yaştalar benim de canım sıkılıyor ama Rabbim büyük bende bekliyorum inşallah en kısa zamanda olur hepimizin

canım ben de ankaradayım doktor şükran çakmak ona gidiyorum ben de çok doktor değiştirdim netten bak istersen ben memnun kaldım çok güler yüzlü iyi bir doktor arkadaş gibi yanına gidince mutlu oluyorum:)

ya bazı doktorlar ne kadar gıcık ne kadar anlayışsız... nefret ediyorum hastaneye gitmekten... sanki ssk bedava insanı başından savar gibi davranıyorlar.. geçen özele gittim okadar güzel ilgilendiler dedim noluyo rüyadamıyız... bide parayla saadet olmaz derler. bak paran olsun özele git nasılda saadet buluyorsun............ya arkadaşlar benim karnım bi tuhaf acıdı bide çok midem bulanıyo şuan.. ben bu ay ümidi kesmiştim ama acaba şuan bebek rahime yerleşiyor olabilirmi... allahım inşallah öle olur....... puufff şimdi çiş testi yapsam boşuna ....sabır yarabbiii hepimize

anladım cnm teşekkür ederim bi bakayım oraya..

aynennn cnm ya nefret ettim artık kadın doğum a gitmekten hele ki devlet hastahanesinde ki bayan doktorlar çok küçümsüyolar insanı, yani bizde öğretmeniz doktoruz neyse artık mesleğimiz en önemlisi insanız.. bazıları çok ukala oluyo bugün gittiğim doktor da öyle idi çık dışarı kapat kapıyı filan bağırıyo yaaaaa, bi de 3 hasta var içerde sonuçta kişinin özeli var yaaaa yasal değil o şeklde 3 kişiyi içeri almak.. şikayet etcem onu!çok isinirlendirdi beni,zaten kan testim de negatif cıktı

Kızlar ben 2. Çocuk için uğraşıyorum
ilk bebeğim plansız erkenden geliverdi. İlk bebeğimde bata 4-5 gün vardı karın ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi ağrılar (Bazı aylar adet öncesi ağrım 4-5 gün önce başlar sonrada adet olurdum aynı belirtilerdi) ha tamam adet geliyor dedim ama bir baktım adet gecikti ve sonra mutlu son :) Allah hepimize bu mutlu sonu tekrar tekrar yaşatsın inş :)

............ayy inşallah bizede öle olur.............. bende 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama hiç belirtim yok.... yarın akşam doktora gitsem ultrasonla baksa bişey belli olurmu......ufff dayanamıyorum yaaaa

................ben 3 ay önce Maltepe kardelentıp merkezine gittim orda bi bayan doktor vardı.... bide özel olacak ... öyle saçmasapan konuştuki...... herşeyi güzelce anlattım kadına .... beni aşşalamak için elinden geleni yaptı..... bide sende kist var falan dedi.... ben çıktım dışarı bi ağladım...... 2 gün sonra Maltepe devlet hastanesine gittim dr hıdır bey e sağolsun çok güzel konuştu.. ve dediki sende kist falan yok. o kadın senin kan pırtılarını görmşte öle demiş dedi...... aslında her özel de pek özel değil.. doktor dediğin önce insan olmalı

.............hayırlısı olsun ..... benimde içim boş gibi.... bu ayda kısmetimizde yokmuş ne yapalım...

aaa ciddi mi canım yaaa işte doğru ya dediğin gibi özellikle ankarada çok özel var ama ben bi kaç tanesini denedim memnun kalmadım, ilk gittiğim kadın hiç ultrason ile bile bakmadı hormonlara bile yani bakmadı olur olur dedi git 3 ay sonra olmaz ise o zamn gel ve bir sürü vakit kaybı yaşattı bana yaa.. dediğin gibi cnm güvenemiyosun da yani.. ay bi dokto benm dedeme kanser demiş 3 ay boyunca sadece dayım biliyo imiş kendi kedine üzülmeüş filan tabi sonra başka hastahaneye götürünce meğer öyle bi şey yokmuş da o hastahanenin cihazı sıkıntılı imiş! ay düşün yani cnm işte..

..........oyy odaha kötüymüş..... allah korusun yaaa.... ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum... can bu can çok dikkat etmeleri lazım.. ama nerde çoğu kendini dünyayı kendi yaratmış gibi davranıyor........ neyse şimdi Maltepe bölge hastanesine gidiyorum dr suat diye biri var sağolsun oda güzel konuştu.............üçüzün bile olur dedi beni çok sevindirdi ama hiç tutmadı galba allahım yardım etsin reglime 8 gün kaldı canım...... hiç belirtim yok allah büyüktür Meryem anamız bile hamile kaldıysa.. kısmetimizde varsa bigün bizde oluruz inşallahhh

amin cnm inşallah ümitsizliğe kapılmamak lazım ssadece Rabbime bırakıp dua etmek lazım en basta ,tabi ki hayırlı zamnda inşallah hepimizin tatli bebişleri olur

Kızlar Merhaba,
Ben de ilk defa bu ay klomen ile adetimin 3. gününden itibaren deneme sürecine girdim. 11.günde 4 tane yumurtam oluştu 16 mm de. Doktorum çatlatma iğnesi vurmadan bu ay için çoğul gebelik riski ile tedaviye ara verebiliriz dedi.
Fakat 14.günde yani bugün yumurtalarımdan bir tanesi diğerlerine nazaran 24 mm e ulaşmış. Randevum sonrası pregnly 10000 doz olarak vuruldum... Ahhh bekliyorum heyecanla, hakkımızda hayırlısı olsun herkes için..

hayırlısı miss_sd, inşallah sen de bu yaz hamileler arasına katılırsın.

Merhaba kızlar bende 2.kez klomen kullandım ve 3 gün önce yani cumartesi günü sabah saat 10 da çatlatma ignesi vuruldum suan bekliyorum günleri degerlendirdim ama stresliyim heyecanlıyım bakalım bu sefer olacak mi Allah im hayırlısini versin hepimize insallahh

............ayy inşallah bizede öle olur.............. bende 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ama hiç belirtim yok.... yarın akşam doktora gitsem ultrasonla baksa bişey belli olurmu......ufff dayanamıyorum yaaaa
Canım hamileysen bile bu kadar erken ultrasonda gözükmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…