Bazilarinda igne kullanmadiklarinda kist olusmus oyle okudum ins bizde olmamistir gerek yo ded dr igneye ama israr etsemiydim diye dusunuyorum.ama umarim catlamistir bve bebis gelir insallahhhhhBendede oldu canım yumurtaliklarimda agrilar oldu nedir neyin nesidir anlamış değilim merakla beklemedeyim bende pazartesi test yapıcam
İnşaallah canım benim sen igne vurulmamis miydin?Bazilarinda igne kullanmadiklarinda kist olusmus oyle okudum ins bizde olmamistir gerek yo ded dr igneye ama israr etsemiydim diye dusunuyorum.ama umarim catlamistir bve bebis gelir insallahhhhh
Hayir ilk ay bi boyle deneyelim dedi dr sadece klomen kullandim ama kist olusanlarda adet olana kadar agri oluyormus heralde bnde oyle bisi yok 3 gun agridi sadece kasiklarim ayyyy gunler gecmek bilmiyo gelse de test yapsakİnşaallah canım benim sen igne vurulmamis miydin?
Senin kac gun kaldi ben nezman test yapacagimida bilmiyorum ki zaten duzensiz adetim gecikip gecikmedigini neye gore anlicam inuda bilemedim ama 1 hafta sonra yaparim heraldeAhh yavrum korkutma beni ümidim iyice kesilecek günü gelsede bizde kurtulsak artık bu soru işaretlerinden
Senin kac gun kaldi ben nezman test yapacagimida bilmiyorum ki zaten duzensiz adetim gecikip gecikmedigini neye gore anlicam inuda bilemedim ama 1 hafta sonra yaparim heralde
Senin kacinci ay peki daha once kullanmismiydin klomen vs. Ben bu ay cok umitliydim ins oyle de olur .goguslerim sis suan iki uc gundur insallah gebelik belirtisidir adet degill. Var mi sen de belirtiler canimCanım benimde adetim düzensiz ben o yüzden iğnenin 2.haftasinda yapıcam test yani pazartesi günü artık olumlu veya olumsuz. Baktık olmadı tedaviye devam..
Benim de klomenle ilk ayım. 28. Gündeyim sabah erken gebelik testi yapıcam certain marka. Şu mübarek günde pozitif çıkar inş. Allah inş hepimizin kucağını bebişlerle doldururBen bennnnnnn klomenle ilk ayim beklemedeyim bgn 26. Gun deyim
Hemen haber ver bize merak ederim ay insallah hamileyizdir.Benim de klomenle ilk ayım. 28. Gündeyim sabah erken gebelik testi yapıcam certain marka. Şu mübarek günde pozitif çıkar inş. Allah inş hepimizin kucağını bebişlerle doldurur
Malesef negatif çıktı şimdi de karın ağrım ve hafif kanamam var bu ay nasip olmadı. Sizlerin pozitif olur inşHemen haber ver bize merak ederim ay insallah hamileyizdir.
adetin üçüncü günü bir hormon testi istiyorlar, ona göre ilaç öneriyorlar. senden istedi mi hormon testi? istemediyse bir sorun görmemiş de olabilir, adetlerin düzenliyse eğer. benim hormonum eksik salgılandığı için yumurtalarım zaten kendi kendine gelişme becerisine pek sahip değil, bazen 2 ay adet beklediğim oluyordu. ben çok ilaç kullanıyorum sana vermediyse ihtiyacın olmadığına sevinmelisin.Canim ben bi kimyasal gebelik gecirdim tutunamamis dedi dr kanda cikti hcg ama klinik olarak yok simdi klomene basladim ama bu progesteron vermedi acaba sorsammi bn de bi rahim duvari falan hicte bahsetmedi gerek gormemis olabalirmi ki.. ya bu dr larada guvenilmiyoki bisi dogru duzgun anlatmadiklari icin
Hayirlisi olsun canim bakalım gelmezse haftaya bakicam bnMalesef negatif çıktı şimdi de karın ağrım ve hafif kanamam var bu ay nasip olmadı. Sizlerin pozitif olur inş
Hayir istemedi ama bn daha once yaptirdigim hormon testini soylemistim hersey normaldi ya baklim bu ay bi gecsin didikleye didikleye sorcam artik yoksa kendiliginden anlatacaklari yok drlarinadetin üçüncü günü bir hormon testi istiyorlar, ona göre ilaç öneriyorlar. senden istedi mi hormon testi? istemediyse bir sorun görmemiş de olabilir, adetlerin düzenliyse eğer. benim hormonum eksik salgılandığı için yumurtalarım zaten kendi kendine gelişme becerisine pek sahip değil, bazen 2 ay adet beklediğim oluyordu. ben çok ilaç kullanıyorum sana vermediyse ihtiyacın olmadığına sevinmelisin.
yinede sor istersen doktoruna, gerek görmediğini onun ağzından duy.
oldu canım bende de ağrı batma şeklinde.. ama iğnemin 13. günü bi kaç saat cok siddetli oldu oturup ağladım o derece, hemen sonraki gün doktora sormuştum iğnenin etkisi olabilir demişti bana..Ben ilk kez bu ay kullandim catlatma ignesi vermedi ilk diye 12.gun gittigimde sol 15mm sag 18 mm catladimi catlamadi mi hic bilmiyorum ama iki uc gun kasik agrim oldu o donem yumurtlamisindir diye dusunuyorum sen de bu tar agri oldu mu
Ama bn igne kullanmadim sadece klomen adetimin 14 15 16 17 bu aralar oldu kasilma sislik gibi bi agri sonra gecti simdi yokoldu canım bende de ağrı batma şeklinde.. ama iğnemin 13. günü bi kaç saat cok siddetli oldu oturup ağladım o derece, hemen sonraki gün doktora sormuştum iğnenin etkisi olabilir demişti bana..
darısı başıımıza olsun inş
benim dr um pregnly verdi bugün 7. günüm heyeacanla bekliyorum ama hiç bir belirtim yok sizde ne gibi belirtiler oldu akıntı ağrı gibi
darısı başıımıza olsun inş
benim dr um pregnly verdi bugün 7. günüm heyeacanla bekliyorum ama hiç bir belirtim yok sizde ne gibi belirtiler oldu akıntı ağrı gibi
canım inşalah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın bende de polikistikover var bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnem bugün 15. günüm dün idrar testi yaptım silik çıktı sabah yaptım tek çizgi bilemedim hangisi doğru bugün kat testi yapacam ama çok ümitlenemiyorum bugün çok üzüldüm tek çizgiyi görünceHic ama hic umudunuzu yitirmeyeniinanın ve çok dua edin Rabbim elbet sesinize cevap verecektir.. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Pplikistik overli arkadaş varsa onlarada aayrıca tecrübeler imden bahsedebilirim. Polikistik overliydim ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?