- 12 Şubat 2015
- 88
- 36
- 38
- 40
................ öylemi.......Canım hamileysen bile bu kadar erken ultrasonda gözükmez
hayırlısı miss_sd, inşallah sen de bu yaz hamileler arasına katılırsın.
slm canım sonucun bellimi bugün kaçıncı günün bana dr progestreon vermedi gereklimiydi acaba belirtin varmıGün aşırı uyguladım, iğneden bir gece önce ve iğneden 36 saat sonraya dikkat ettim özellikle. bat 26 mart, dayanabilirsem 26sına kadar test yapmayacağım. rahim kaslarımda gerilme oluyor hissediyorum da her seferinde rahme tutunacağı anlamına gelmiyor, ufaklık deneyip başaramayabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum. progesteron da kullanıyorum, bakalım.
darısı başıımıza olsun inşMerhabalar tatlım. Bende o yolla hamile kalanlardanim. Ovitrellenin pek faydalı olmadığını düşünüyorum pregnyl bulmaya çalış doktoruna sor kaç mg lık verirsinizi diye bulabilirsem onu kullanaym de ben onunla hamile kaldim hem 10 TL bütçeyi de sarsmiyor. Hem de kalçadan vurdurur sun daha kolay olur. Ben bu süreçte 3 tabak üst üste bile kaldirmadim.. Hep yattim tuvaletimi ilişki günlerinde ayakta yaptım afedersin velhasılcçok yattım dikkat ettim .. Sende dikkat et Allahın izniyle olur inşallah ben pkoluydum öncelik olarak ta kiloluysan kilo vermenin tavsiye ederim. Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bende çok bekledim çok emek versin bana da sağ salik kulacagima alayim diye dua edin lütfen. Hwpinizden Allah razi olsun.
nasılsın canım regl oldun mumrb arkadaşlar benim bugün iğnemin 23. günü hala regl olmadım10 gün önce kan testi yapmıştım negatif idi.. klomen ve iğne adet gecikmesi yapar mı, yoksa kist mi oluştu bende de.. iğneden önce muayenem de 1 tane yumurtam vardı ve baya büyüktü malesef.. inşallah kiste dönüşmemiştir
oldum canım çok şükür, ama biraz nazlanıyor geçen ay da böyle olmuştunasılsın canım regl oldun mu
As cnm ben iyiyim Allaha Şükür sen nasılsın... Benim de igneden sonra ki 5. Günüm bende de hiç bi belirti yok bakalım heyecanlı bi şekilde bekliyorum Hayırlısı Allahtanslm arkadaşlar nasılsınız bugün iğneden sonra ki 7. günüm ama hiç bir belirtim yok inş belirtisiz gelir bebişim heyacanlıyım
hakkımızda hayırlısı olsun canımAs cnm ben iyiyim Allaha Şükür sen nasılsın... Benim de igneden sonra ki 5. Günüm bende de hiç bi belirti yok bakalım heyecanlı bi şekilde bekliyorum Hayırlısı Allahtan
benim bu ay ilk ayım inş ilk ayda gelir bebişimmrb kızlar aranızda tedavisinde 3. ay olan var mı? benim nasipse bu 3. ay olcak ilk ay günde 2 hap, 2. ay günde 3 hapla devam ettim.. bu ay nasıl olur ki yine klomen mi verir acaba doktorum ve ilk ayımda yeterince gelişme olmadı. 2. ayımda ise fazla gelişme oldutek yumurtam vardı ama çatlamadı sanırım.. doktora tekrar gitmek için regm in 3. gününü bekliyorum..sizce yine klomen mi verir doktor?
hoş geldin canım normalde kaç günde adet görüyosun ne zaman test yaptırıcanBen bennnnnnn klomenle ilk ayim beklemedeyim bgn 26. Gun deyim
Malesef pkoluyum 40 ile 45 gun arasi olurum bi kimyasal dusugum var. Ama gosuslerde inanilmaz bi hassasiyet var bakalim ya hamileyim ya da adet belirtisi. Ama bukadar erken adet belirtim hic olmadihoş geldin canım normalde kaç günde adet görüyosun ne zaman test yaptırıcan
valla belirtilerim adet öncesi belirtilerle aynı, o yüzden ayırt edemiyorum. ek olarak 3-4 gündür fazla uyku hali var ama onu da mevsim değişimine veriyorum. 11nisan sabahı iğne yaptım ben, 26nisan bat. bekliyorum pazar günü idrarda yapacağım, duruma göre pazartesi kan veririm belki bilmiyorum.slm canım sonucun bellimi bugün kaçıncı günün bana dr progestreon vermedi gereklimiydi acaba belirtin varmı
Aminnn....hakkımızda hayırlısı olsun canım
bende de hiç belirti yok ilk günlerde daha heyacanlıydım şimdi fazla ümitlenmiyorum
Canim ben bi kimyasal gebelik gecirdim tutunamamis dedi dr kanda cikti hcg ama klinik olarak yok simdi klomene basladim ama bu progesteron vermedi acaba sorsammi bn de bi rahim duvari falan hicte bahsetmedi gerek gormemis olabalirmi ki.. ya bu dr larada guvenilmiyoki bisi dogru duzgun anlatmadiklari icinvalla belirtilerim adet öncesi belirtilerle aynı, o yüzden ayırt edemiyorum. ek olarak 3-4 gündür fazla uyku hali var ama onu da mevsim değişimine veriyorum. 11nisan sabahı iğne yaptım ben, 26nisan bat. bekliyorum pazar günü idrarda yapacağım, duruma göre pazartesi kan veririm belki bilmiyorum.
progestan normalde hamilelikte salgılanması gereken progesteron hormonu, eksik salgılanan kadınlara veriliyor. rahim duvarının kalınlaşması ile ilgili bir şeylere yarıyor sanırım, bebek oluşursa hayata tutunsun diye. benim o hormonum az salgılandığı için bebek oluştuğunda hayatta kalamadı, önlem olarak verdi belki gebelik oluşur diye. inşallah oluştuysa, ilk üç ay kullanacağım. sende bir sorun görmediyse ondan vermemiştir sıkıntı yapma.
aynen cnm güvenilmiyo malesef, benm bu ay yumurta 24 mm iken iğne vermedi 2 gün sonra gel dedi gittim 32 mm olmuş yumurtam o zamn verdi iğne ama olmadı bu ay daCanim ben bi kimyasal gebelik gecirdim tutunamamis dedi dr kanda cikti hcg ama klinik olarak yok simdi klomene basladim ama bu progesteron vermedi acaba sorsammi bn de bi rahim duvari falan hicte bahsetmedi gerek gormemis olabalirmi ki.. ya bu dr larada guvenilmiyoki bisi dogru duzgun anlatmadiklari icin
Ben ilk kez bu ay kullandim catlatma ignesi vermedi ilk diye 12.gun gittigimde sol 15mm sag 18 mm catladimi catlamadi mi hic bilmiyorum ama iki uc gun kasik agrim oldu o donem yumurtlamisindir diye dusunuyorum sen de bu tar agri oldu muaynen cnm güvenilmiyo malesef, benm bu ay yumurta 24 mm iken iğne vermedi 2 gün sonra gel dedi gittim 32 mm olmuş yumurtam o zamn verdi iğne ama olmadı bu ay daartı iğnem 2 doz uygulanıyo imiş bana tek doz verdi kadın ya o yüzden doktorumu değişcem bu ay ben bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?