- 12 Şubat 2015
- 88
- 36
- 38
- 40
hayırlısı olsun canım yaa üzülmeKizlar cok uzgunum idrar testi yaptim suan ve tek cizgi.27.gunum fayanamadim yaptim ama olsaydi silik cizgi de olsa cikardi heralde dimi. Ya nekadar zor ismis hamile kalmak. Evlendigimde saniyordum ki hemen tutuverecek
Ya goguslerim sizliyordu sismisti ama regl olacagim zamanlarda bir hafta oncedeb baslardi zaten ayirt edilemiyorki ikisinin belirtisi ben sirf meraktan yaptim halbuki bu ay klomen de kullandim iki yumurta olusmustu cok umitliydim ama demekki bukadar umitlenmemek gerekmis.hayırlısı olsun canım yaa üzülme
belirti olmuşmuydu peki
benim göğüslerimde falan hiç bir belirti yok 5 yumurtam oluştu ama nedense fazla umudumda yok pozitif düşünmeye çalışıyorum ama sonra negatif olursa diye hüsrana uğramak istemiyorumYa goguslerim sizliyordu sismisti ama regl olacagim zamanlarda bir hafta oncedeb baslardi zaten ayirt edilemiyorki ikisinin belirtisi ben sirf meraktan yaptim halbuki bu ay klomen de kullandim iki yumurta olusmustu cok umitliydim ama demekki bukadar umitlenmemek gerekmis.
Nasil 9. Gunun reglinin basindan 9.gunun mu yoksa gecikeli mi 9 gun oldu. Bn de yumurtlama donemimde akintim olmustu ama suan yokbenim göğüslerimde falan hiç bir belirti yok 5 yumurtam oluştu ama nedense fazla umudumda yok pozitif düşünmeye çalışıyorum ama sonra negatif olursa diye hüsrana uğramak istemiyorum
benimde göğüslerim her ay büyür sızlardı ama bi kaç aydan beri belirtilerim olmadan adet oluyorum zaten
yalnız dün akşam ve bugün adet oldum sandım akıntı gelmiş bugün 9.günüm benim gibi akınıtsı olan oldumu ki
yok canım iğneden 9. günüm normalde 24 günde adet oluyorum pazartesi günü adet günüm inş hamileyimdir gelmez kırmızılarNasil 9. Gunun reglinin basindan 9.gunun mu yoksa gecikeli mi 9 gun oldu. Bn de yumurtlama donemimde akintim olmustu ama suan yok
Hmm igne olmadigim icin hic o nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama gunune az kalmis gecince yap bnce benim gibi acele etme sonra beklemek daha fena oluyo. Ama insallaahhh umitlerin geecek olur canimyok canım iğneden 9. günüm normalde 24 günde adet oluyorum pazartesi günü adet günüm inş hamileyimdir gelmez kırmızılar
inş canım dediğin gibi geçer benimde ilk çatlatma iğnesiyle tedavim inş ilk ve son olur bidaha gerek kalmazHmm igne olmadigim icin hic o nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama gunune az kalmis gecince yap bnce benim gibi acele etme sonra beklemek daha fena oluyo. Ama insallaahhh umitlerin geecek olur canim
bende de hiç belirti yok pzartesi adet günümbenimde iğnemin 11. günü heycandan ölecek gibiyim... dün sabah çiş testi yaptım tek çizgi çıktı.. şu 3 gün geçse daha net belli olacak biliyorum ama dayanamıyorum.... allahım inşallah yarabbim hayırlı evlatlarımız olsun.. bendede hiç belirti yok ne ağrı ne göğüs şişmesi
Bu ikinci klomen kullanisim benim ve ilk çatlatma ignem. Benim yumurtalıklarim da agrilar var , göğüs uçlarım ve gogsumun yan taraflari acıyor. Ne bileyim umitlensem mi kessem mi ümidimi bilemiyorum bir an önce 14.gunum gelsede test yapsak kurtulsakSenin kacinci ay peki daha once kullanmismiydin klomen vs. Ben bu ay cok umitliydim ins oyle de olur .goguslerim sis suan iki uc gundur insallah gebelik belirtisidir adet degill. Var mi sen de belirtiler canim
Ben bgn idrar testi yaptim ve malesef negatif erken diye geluyo aklima ama umit kapisi diyorum olsa silikte olsa cikardi.Bu ikinci klomen kullanisim benim ve ilk çatlatma ignem. Benim yumurtalıklarim da agrilar var , göğüs uçlarım ve gogsumun yan taraflari acıyor. Ne bileyim umitlensem mi kessem mi ümidimi bilemiyorum bir an önce 14.gunum gelsede test yapsak kurtulsak
Kaçıncı günün canım bugün senin ,?Ben bgn idrar testi yaptim ve malesef negatif erken diye geluyo aklima ama umit kapisi diyorum olsa silikte olsa cikardi.
göğüs uçlarım benimde acıyorBu ikinci klomen kullanisim benim ve ilk çatlatma ignem. Benim yumurtalıklarim da agrilar var , göğüs uçlarım ve gogsumun yan taraflari acıyor. Ne bileyim umitlensem mi kessem mi ümidimi bilemiyorum bir an önce 14.gunum gelsede test yapsak kurtulsak
27.gunun regl ilk gununden itibaren.Kaçıncı günün canım bugün senin ,?
Canım anca kan testinde çıkar idrar testinde cikmaz27.gunun regl ilk gununden itibaren.
İyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Rabbim sana da en kisa zamanda nasip etsin insallah. İdrar testi icin bisey diyemiyorum bazen catlatma ignesinin etkisiyle de pozitif cikabiliyor. En dogrusu ve kesin sonuc kan testiyle anlasilir.canım inşalah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın bende de polikistikover var bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnem bugün 15. günüm dün idrar testi yaptım silik çıktı sabah yaptım tek çizgi bilemedim hangisi doğru bugün kat testi yapacam ama çok ümitlenemiyorum bugün çok üzüldüm tek çizgiyi görüncehayırlısı artık her şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?